Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa MIRV »

Hehe, áno, lenže ľudia svoje správanie posudzujú podľa ľubovoľných kritérií, preto starokatolíci a ortodoxní nepovažujú RKC za pravých kresťanov a RKC zase starokatolíkov a ortodoxnýxh, protestanti členov RKC a RKC zase protestantov, členovia jednej protestantskej cirkvi zase členov druhej protestantskej cirkvi, RKC mormónov a mormóni zase RKC, evanjelikálni kresťania mainstreamových a mainstreamoví zase evanjelikálnych atď. atď. atď. a samozrejme, každá z tých denominácií a ešte ich členovia v rámci nich si to či ono vysvetľujú po svojom. Takže áno, vyber si ad hoc niektorú vierouku a potom podľa nej ad hoc posudzuj správanie nejakého človeka, ktorý si ad hoc tiež vysvetlil kadečo...hoci ako vraví Biblia, kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

MIRV napísal:Hehe, áno, lenže ľudia svoje správanie posudzujú podľa ľubovoľných kritérií, preto starokatolíci a ortodoxní nepovažujú RKC za pravých kresťanov a RKC zase starokatolíkov a ortodoxnýxh, protestanti členov RKC a RKC zase protestantov, členovia jednej protestantskej cirkvi zase členov druhej protestantskej cirkvi, RKC mormónov a mormóni zase RKC, evanjelikálni kresťania mainstreamových a mainstreamoví zase evanjelikálnych atď. atď. atď. a samozrejme, každá z tých denominácií a ešte ich členovia v rámci nich si to či ono vysvetľujú po svojom. Takže áno, vyber si ad hoc niektorú vierouku a potom podľa nej ad hoc posudzuj správanie nejakého človeka, ktorý si ad hoc tiež vysvetlil kadečo...hoci ako vraví Biblia, kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom.
Brievikovo správanie nebolo v súlade so žiadnou kresťanskou cirkvou a základným kresťanským pilierom teda desatorom , dokonca si myslím že nebolo ovplyvnené ani pol. presvedčením.

Ak kresťan nedodržiava zákaldný kameň kresťanstva, ktorý všetci uznávajú a tým je desatoro nieje o čom sa baviť. Ale samozrejme ak by aj bol kresťanom hlavne nebol normálny a duševne v poriadku.

Brievik mal za cieľ len jedno, dehonestovať, kriminalizovať a vyvoriť obraz, že všetci ľuďia, ktorým vadí prisťahovalecká politika a kopec imigrantov v európe sú vyšinutí.
Proste vytvoriť z témy imigranti tabu. Teraz to bude už len - imigranti? Bu bu bu polícia 158?
Máme tu vyšinutého jedinca, ktorý vraví že európa bude o pár rokov zaplavená všakovakými imigrantmi a tisícročná história bielych európanov zmizne. Že ich imigranti pohltia a ubijú na smrť. Že dnes je rasizmom myslieť na uchovanie vlastného potomstva. Že dnes je rasizmom povedať, že európa patrí a patrila bielej rase, že každý rasa má kde žiť.

Od teraz každý kto povie pravdu a komu sa nepáči že by mal v európe prenechať miesto imigrantom a sebadeštruktívne im odovzať kĺúčik od svojho domu, ten bude brievik.

Ja napríklad nepotrebujem k svojmu životu bývať vedľa Afričana ani Cigána ani moslima len aby som preukázal aký som tolerantný a veľkolepý. Mne stačia doterajšie pomery a za nič na svete ma nikto neprinúti aby som zmenil svoje presvedčenie. Ja som spokojný teraz. Ale keď sem niekto začne nasilu proti mojej vôli takých jedincov pchať, je jasné že ma to vytočí a budem s tým musieť niečo robiť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kresťanom teda nie si ani ty a ani 90 percent oficiálne zaregistrovaných kresťanov. Pretože neverím, že si nikdy v živote nič nelegálne nestiahol z netu a teda si pokradol a teda si porušil jedno z prikázaní. O klamstve ani nehovoriac.

Brievik určite nemal cieľ "dehonestovať, kriminalizovať a vytvoriť obraz, že všetci ľudia, ktorým vadí prisťahovalecká politika a kopec imigrantov v Európe, sú vyšinutí", jeho cieľ bol úplne iný, bolo to už X krát vysvetlené a vyvodené z jeho tézy. Imigranti v EÚ vôbec nie sú tak tabu, stačí sa pozrieť na Francúzsko, Belgicko, Taliansko, Holandsko, kde sa otvorene proti nim vystupuje.

Zvyšok tvojho postu je iba ďalší z radu tvojich fantázií a snov, ktoré sa nedejú, ani neudejú, iba ty zbytočne a hlavne tendenčne preháňaš, aby mal tvoj post efekt. Nehovoriac o tom, že v poslednom odstavci zasa odpovedáš na niečo, o čom nik nediskutoval a z nejakého dôvodu si pociťoval potrebu vsunúť to sem.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

myslím že pod sethov post sa môžem podpísať aj ja. lepšie sa to už snáď napísať ani nedalo.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Ivan, uvedomuješ si rozdiel medzi kameňom, knihou a myšlienkou, ktorá je v knihe zapísaná?

Kameň, je výtvor prírody. Je to niečo skutočné. Môžeš z toho postaviť dom, rozbiť tým niekomu hlavu, môžeš z neho oškrabať hlinu a privoňať jej aby si vedel, odkiaľ prišla paradajka čo si ráno jedol alebo ho jednoducho nechať ležať na zemi. Jeťa to jednoduché a jasné - kameň.

Kniha, je výtvor človeka z hmoty, ktorú mu poskytla matka príroda. Je to nejaká hrba celulózy a pigmentu spracovaná do podoby, ktorá človeku dáva zmysel. Je to trošku menej jasné a nie až také jednoduché, ale stále je to ešte niečo čo možno jednoznačne popísať, zaradiť atď.

Myšlienka, ktorá je v knihe, je nehmotná informácia (odhliadnuc od toho či znižuje našu entropiu alebo nie). Je to ľudský výtvor, ktorý je vo všeobecnosti kvôli svojej abstraktnosti len veľmi ťažko zaradiť, popísať, čokoľvek.

Náboženstvo, cirkvi, to či je človek liberál, demokrat, slobodomurár alebo kresťan - je vec myšlienky. Je to totálna abstrakcia. Nie je to nič z čoho vyrastie paradajka alebo čím sa dá rozbiť niekomu hlava. Sú to abstraktné ľudské pojmy, sociálne pravidlá, dogmy.. nezmysly.

Nehraj sa na to, že je to kameň. :wink:

Breivik je človek, ktorý sa stratil sám v svojich myšlienkach. Možno veril v Ježiša Krista, možno sa s ním aj každý deň rozprával keď si ráno myl zuby. Možno šiel k slobodomurárom z humanistického pohnútku a bral ich ako nenáboženskú organizáciu, ktorá chce zlepšiť svet. Možno tomu veril. Pravdepodobne veril aj tomu, že ak zmasakruje 90 detí tak spraví dobrú vec a bral to možno ako svoju osobnú križiacku výpravu za oslobodenie nórskej svätej zeme.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

seth82
Napísal: 05 Aug 2011, 23:44
Kresťanom teda nie si ani ty a ani 90 percent oficiálne zaregistrovaných kresťanov. Pretože neverím, že si nikdy v živote nič nelegálne nestiahol z netu a teda si pokradol a teda si porušil jedno z prikázaní. O klamstve ani nehovoriac.

Brievik určite nemal cieľ "dehonestovať, kriminalizovať a vytvoriť obraz, že všetci ľudia, ktorým vadí prisťahovalecká politika a kopec imigrantov v Európe, sú vyšinutí", jeho cieľ bol úplne iný, bolo to už X krát vysvetlené a vyvodené z jeho tézy. Imigranti v EÚ vôbec nie sú tak tabu, stačí sa pozrieť na Francúzsko, Belgicko, Taliansko, Holandsko, kde sa otvorene proti nim vystupuje.

Zvyšok tvojho postu je iba ďalší z radu tvojich fantázií a snov, ktoré sa nedejú, ani neudejú, iba ty zbytočne a hlavne tendenčne preháňaš, aby mal tvoj post efekt. Nehovoriac o tom, že v poslednom odstavci zasa odpovedáš na niečo, o čom nik nediskutoval a z nejakého dôvodu si pociťoval potrebu vsunúť to sem.
Podľa seba súdim teba? :lol: V čo ty veríš či neveríš, mňa absolútne nezaujíma. Ale poprosím ťa mohol by si mi dať pokoj, Lebo si natoľko zbabelý pes, že sa nedokážeš človeku ani pozrieť do očí tvárou v tvár, ja osbne nepotrebujem k životu tvoje kreténstva vôbec počúvať. Nechápem prečo máš potrebu rozoberať moju osobu o ktorej prd vieš. Ale vravím ti , ak máš hrdosť a česť tak sa so mnou stretneš a ja ti to vysvetlím ručne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to je to nastavenie druheho lica, co? :D
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

beardie napísal:to je to nastavenie druheho lica, co? :D
Prečo by som mal nastavovať druhé líce niekomu kto uráža maju osobu a česť? Toto už nieje o diskusii ale o tom že seth má problém s mojou osobou a do všetkých článkov tento jeho problém presúva. Teda ak takýto problém má, navrhujem mu jednoduché riešenie. Je totiž dosť veľký rozdiel útočiť na to čo ja prezentujem /to mi absolútne nevadí/ a útočiť na osobu či súkromie dotyčného človeka tak ako to robí a robil už aj v minulosti seth.

Lenže on nieje taký charakter aby sa dokázal postaviť za svoju pravdu a nieto ešte aby sa dokázal postaviť inému človeku ktorého tu uráža. Pre mňa je to zákerná zmija, pretože rovný človek sa tak nespráva.

Ale zrejme to zas budem musieť vyriešiť ja, tak že odídem z hojka a konečne bude mať seth pokoj v duši. Ja tiež nemám čas sa tu s niekým celé dni doťahovať a čítať tu hnoj, ktorý sa sype na moju adresu namiesto diskusie si tu čítať útoky na moju osobnosť, inteligenciu a neviem čo. Človek nieje stroj a čo je veľa to je veľa.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: Jediný "zbabelec" v týchto diskusiách si ty sám, pretože na X otázok nechceš odpovedať, pretože by ťa dostali do úzkych. Takže pokiaľ pociťuješ niekomu nadávať do "zbabelých psov" a "zákerných zmijí", prosím, obráť sa na svojich blízkych a na mňa si hubu neotváraj. To len v rámci slušnej diskusie, ktorú síce od teba ťažko očakávať a z tvojej strany som sa dočkal už všelijakých urážok, ale naďalej to trpezlivo skúšam. Moje dôvody nestretnúť sa s tebou som tu prezentoval X krát a nebudem to robiť iba kvôli tebe znovu.

Kde som urazil tvoju osobu a tvoju česť, Ivan? Vieš, koľko krát si ma tu na tomto fóre urazil ty, dokonca aj priamo, nadávkami, prísudkami a podobne? Kde som ťa urazil ja iba tak, bez returnu tvojej urážky? Alebo nebodaj očakávaš, že keď ma ty nazveš kdejako, ja budem iba čušať a poslušne sa klaňať? Si na nesprávnej adrese. Ukáž, kde som v minulosti útočil na tvoje súkromie - ak nevieš, čo to znamená, tak tento výraz nepoužívaj, áno? Takže chcem vedieť, kde som ja teba urážal, prípadne urážal viac, ako ty mňa. A to stretnutie chceš ako "potvrdenie odvahy, že si stojím za vlastným názorom"? LOL? To akože váha názoru sa meria podľa fyzickej sily a schopnosti niekomu rozbiť hubu? Uvažuješ ešte primitívnejšie, ako som si myslel...

K téme - Aké "podľa seba súdim teba"? Ja nie som kresťan, Ivan. A nekadím si do úst, ako to už v týchto diskusiách robíš ty, pretože ak Breivika nepovažuješ za kresťana iba preto, lebo porušil jedno (viac) z prikázaní, tak nie si kresťanom ani ty, pretože ja proste neverím, že nemáš v počítači nič nelegálne, že si v živote nestiahol žiadnu MP3, nenapálil CD, DVD a HLAVNE že si neklamal. Ja som nikde nerozoberal tvoju osobu, tá ma totiž do detailov nezaujíma, kde si v mojom príspevku našiel rozoberanie tvojej osoby? Ja som iba napísal jednoduchú implikáciu založenú na tvojom vlastnom tvrdení (ktorá zároveň napáda kredibilitu celého tvojho príspevku) - chceš ju snáď poprieť, alebo ako?

Samozrejme - PRESNE NA TOTO som čakal, na toto slovné spojenie "Vysvetlím ti to ručne", doteraz si ho síce ani raz nepoužil, ale teraz si to napísal na rovinu - typický fašounský prístup - kto má iný názor a na koho nemám dostatok argumentov, na toho bude určite platiť násilie, že Ivan? Si primitív a týmto si to iba dokázal, je veľká škoda, že nemám záujem narobiť si problémy, ale ver, že ak by sme sa náhodou stretli a ty by si na mňa čo len siahol, vysúdil by som z teba a tvojej rodiny ešte aj gate. A neviem celkom, ako by si si tým "napravil svoju česť", keďže záznam v registri trestov ti zaručí, že si nenájdeš žiadnu lepšiu robotu. Ale chápem - násilnické myslenie zatemňuje mozog.

Takže svoje násilnícke chúťky pekne potlač a odpovedaj, ak nie, tak na mňa nereaguj, ale ako som ti už X krát napísal - ja budem tvoje hlúposti napádať vždy, či sa ti to páči, alebo nie.

Odíď z hojka a pokiaľ ti nejaké diskusné fórum robí "nepokoj v duši", mal by si navštíviť aj odborníka, pretože neviem potom, ako si prešiel spomínanými psycho testami.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay
Addict
Addict

Kali, všimol som si, že máš skvelú cnosť. A síce, je jedno ktoré číslo od 1 do 6 padne pri hode kockou - stále dokážeš výsledok obrátiť tak ako je to vhodné. :) Fenomenálne. Skutočne fenomenálne je pozorovať ako sa vyvŕbil postoj radikálnych komunít voči Breivikovi. Nazval by som to "trošku chyť, trošku pusť" :lol:
kali520
Darca
Darca

slay napísal:Kali, všimol som si, že máš skvelú cnosť. A síce, je jedno ktoré číslo od 1 do 6 padne pri hode kockou - stále dokážeš výsledok obrátiť tak ako je to vhodné. :) Fenomenálne. Skutočne fenomenálne je pozorovať ako sa vyvŕbil postoj radikálnych komunít voči Breivikovi. Nazval by som to "trošku chyť, trošku pusť" :lol:
O mojich cnostiach sa hlbsie mozes vyjadrit tu http://www.hojko.com/charakterizujte-us ... 41967.html :wink:

Tiez si tam mozes vykompenzovat tu tvoju neschopnost reagovat na predmet diskusie.
slay
Addict
Addict

Na predmet som v minulosti mnohokrát reagoval. Reagoval som jasne a definitívne. Z mojej strany ukončená činnosť. Tento krát tomu nebolo inak, ak si nepochopil, hovorím o tom, že ak nejaký pravicový extrémista zmasakruje 90 ľudí, tak ostatní pravicoví extrémisti (trebars na internete) sa tvária ako svatí za dedinou. A ešte celý incident otočia vo svoj prospech v zmysle, že Breivik bol ešte nakoniec agent ich nepriateľov, ktorý spôsobil tento incident aby sa mohla odpostatnene zniesť vlna kritiky na pravicový extrémizmus :D

Druhá vec je, že ty so mnou nesúhlasíš a preto máš asi pocit, že túto tému treba živiť ďalej a donekonečna tu vypisovať. :wink:
kali520
Darca
Darca

Kde si zas nechal ten svoj nahldat a objektivitu?

Sami tzv "pravicovi extremisti" sa distancuju od neho.

Breivik nebol clenom ziadnej pravicovej organizacii ani skupiny, ani nijak nehlasal sympatie k tymto skupinam.

Prave naopak bol clenom slobodomurarskej loze St. Olaus T. D. Tre Søiler No. 8 z Orientu Oslo tiez aj inych pochybnych organizacii ako napr „Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonici“

Uznaval stat Izrael a hlasil podoporu homosexuality.

Jedna sa o fanatickeho zidokrestana tipu Miroslav Ilias http://beo.sk/rozhovory/447-rozhovor-so ... om-iliasom

Takze nie len ze s tebou nesuhlasim ale ty dokonca svoje vlastne domienky a dohady predostieras ako ciste fakty. A tiez pochybujem ze tie domienky si si nejak vyhrabal z vlastnej hlavy, zrejme ako vzdy si nato potreboval pomoc niekoho ineho.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Obrázok
slay
Addict
Addict

Spoiler
kali520 napísal:Kde si zas nechal ten svoj nahldat a objektivitu?

Sami tzv "pravicovi extremisti" sa distancuju od neho.

Breivik nebol clenom ziadnej pravicovej organizacii ani skupiny, ani nijak nehlasal sympatie k tymto skupinam.

Prave naopak bol clenom slobodomurarskej loze St. Olaus T. D. Tre Søiler No. 8 z Orientu Oslo tiez aj inych pochybnych organizacii ako napr „Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonici“

Uznaval stat Izrael a hlasil podoporu homosexuality.

Jedna sa o fanatickeho zidokrestana tipu Miroslav Ilias http://beo.sk/rozhovory/447-rozhovor-so ... om-iliasom

Takze nie len ze s tebou nesuhlasim ale ty dokonca svoje vlastne domienky a dohady predostieras ako ciste fakty. A tiez pochybujem ze tie domienky si si nejak vyhrabal z vlastnej hlavy, zrejme ako vzdy si nato potreboval pomoc niekoho ineho.
No priznám sa, že som nečítal jeho 1500stranový manifest a ani som sa nijako bližšie zatiaľ nezaujímal o to kto bol Breivik. Ani to neplánujem. Považujem to za čistú stratu času. Takže je možné, že nemám toľko informácií ako ty. Každopádne..

O tom, že bol slobodomurár som počul. Ale o tom, že uznával Izrael a podporu homosexuality (aj keď neviem čo si mám pod týmto predstaviť) som doposiaľ nevedel. To píše v tom svojom manifeste? :lol:

Ešte mi prosím ťa vysvetli, čo je to židokresťan? Predpokladám, že za žida ho označuješ kvôli tomu, že uznáva Izrael a bol slobodomurárom - nuž každopádne ako žid nevyzeral a asi to ani nemá v krvi. Ak sú už modrokí blonďáci zo severu židia, tak potom už neviem. Za kresťana ho označuješ asi preto, že sa tak označil sám, bol tak asi vychovaný, bol z takej rodiny, avšak neviem čo je kresťansky fanatické na tom keď podporuješ homosexualitu a zmasakruješ 90 černoškov preto aby si očistil nórsku rasu alebo čo.

Teda aby som to uzavrel. Nečítal som toho o Breivikovi asi toľko ako ty a rád sa nechám poučiť ak prinesieš niečo nové. Ale orientujem sa podľa jeho hlavného činu, ktorý dominuje nad celým jeho životom a tu je jedno či chodil do kostola keď bol malý, alebo či sa cítil humanistom. Fakt je, že zmasakroval vyše 90 ľudí kvôli ich pôvodu, pod zámienkou neviem či "očisty" alebo čo, a nemyslím si že toto má niečo so židmi alebo kresťanstvom. Rovnako ako si sa ty ako pravicový extrémista od neho dištancoval na základe toho že uznával Izrael a homosexualitu, tak isto sa od neho môžu dištancovať kresťania a slobodomurári, lebo vykonal a hlásal veci, ktoré sú v rozpore s ich ideami.

Takže čo tu nakoniec máme? Podľa mňa bol určite extrémista, na tom sa zhodneme. Možno sa považoval aj za kresťana (to je v súčinnosti s extrémnou pravicou pokiaľ viem). Bol slobodomurárom - to si myslím, že nezaraďuje človeka ani vľavo ani vpravo. A finálne, zmasakroval 90 ľudí s tak povediac hitlerovským motívom - to sa asi niet čo diviť médiám, že ho označili za pravicového extrémistu.

Správnu a jednoznačnú škatuľku sa mu asi dať nedá, ale myslím, že ak chceš aby nebol považovaný za pravicového extrémistu budeš sa musieť viac snažiť ako len Izrael a homo.
kali520
Darca
Darca

Takže čo tu nakoniec máme? Podľa mňa bol určite extrémista, na tom sa zhodneme. Možno sa považoval aj za kresťana (to je v súčinnosti s extrémnou pravicou pokiaľ viem). Bol slobodomurárom - to si myslím, že nezaraďuje človeka ani vľavo ani vpravo. A finálne, zmasakroval 90 ľudí s tak povediac hitlerovským motívom - to sa asi niet čo diviť médiám, že ho označili za pravicového extrémistu.
:lol: hitlerovskym sposobom? A preco prave nim? Preco nie Stalinovskym? To akoze na zaklade tohoto ty usudzujes ze bol pravicovy extremista? Ako na teba to je dost chabe, nemyslis?

Slobodomurari sa od neho distancovat mozu, ale Breivik bol ich clenom.

Krestania sa od neho tiez mozu distancovat ale on sam sa vyhalsoval za krestana, dokonca bol clenom Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonic atd atd...

Teraz opustim od slova pravicovy extremizmus lebo toto je siroky pojem a ako sam vidis je mozne ho pouzit na bars koho a nahradim ho slovom nacista resp neonacista. Zda sa ti ze do tejto skatulky tento blondavy Nor zapada na zaklade coho?

Neonacisti sa od neho mozu distanocovat nie lan na zaklade toho ze by jeho cinny boli nejka v rozpore s ich ideologiou ale dokonca s nimi nemal vobec nic spolocne, nesnazil sa voje cinny zakryt pod ich masku ako to urobil napr v pripade krestanstva.

Cely problem tohoto vsetkeho nastal v tom ze islo o imigrantov a multi kulti, proti ktorej su aj neonacisticke kruhy, to je asi tak vsetko co oni mali s tymto pripadom spolocne, nic viac nic menej.

Kukni si tu na fore napr prispevky uzivatela Makefakeho, tiez tu ostro vystupoval proti vsetkemu moslimksemu a na druhu stranu tu hajil Izraelsky stat, deto co Breivikov svetonazor.

Zidokrestan je tiez aj pojem pre sabes goja, mas to opisane v tom clanku s Iliasom.

Ono nech to uz uzavrem, hadame sa tu uz o dost velkej ko*ot, lebo slovo pravicovy extremista nema presnu definiciu, je tam mozne zaradit hoc jaky okruh ludi ktori sa v ideologiach mozu dost lisit. Je to jednoduche nahdzanie do vreca vsetkych nepohldlnych a nevyhovujucich normam dnesej kozmopolitnej spolocnosti. A teraz mozno sam vidis jaka fraska je ta demokracia co tu dnes je a nijak sa to v prinicpe nelisi od bolsevika.
slay
Addict
Addict

Já ti nevím Karle, smerodajné pre jeho zaškatuľkovanie je prečítanie toho manifestu, tam povedal čo chcel. A na to sa asi ani jeden z nás dvoch nechystá, takže súhlasím, že to môžme uzavrieť. Koniec koncov je to aj tak jedno.

A keď bude nabudúce pochodovať ulicou nejakého mesta sprievod tisícky nasratých maskovaných hajlujúcich vyholených hláv a budú vykrikovať násilné heslá o bielej rase, o ich národe a agresívne sa vyjadrovať voči všetkým cudzincom, tak dúfam, že niekde na konci toho sprievodu ešte zahajlujú niečo o tom, že sa dištancujú od Breivika (aj keď v kútiku duše im pravdepodobne vôbec nevadí čo spravil).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tie jeho názory teda..odporúčam prečítať tento článok, sú v podstate vybrané pasáže z jeho manifestu.

http://www.antifa.cz/content/vybrane-pa ... -manifestu
slay
Addict
Addict

"Démonizace nacismu se v průběhu šesti dekád indoktrinace (nejbezprecedentnější indoktrinační kampaně v dějinách lidstva) vyvinula v nevědomou ustavenou pravdu. Proto, a kvůli reálným negativním a zlým aspektům této ideologie, je bezpředmětné se pokoušet ji znovu oživit v jakékoli formě. Bez ohledu na tento jasný fakt se stále mnoho nacionalistů ze staré školy snaží na tyto kecy nalákat nové příznivce." (str. 669)
..ale keby nebol démonizovaný, tak by sa do toho chlapec aj pustil :lol:
Napísať odpoveď