Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa hughito »

No pozrel som staršie príspevky a zrejme áno. Kto sa v tom má však vyznať, týchto typov ala Korag je tu viac. :D
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Asi sa k tým Slobodomurárom dám, v Pinsent Masons som už pracoval, tak môžem hádam aj k Freemasons. A budem vás všetkých ovládať a kontrolovať. Boha jeho. Minority Report bude oproti takýmto špehom šuvix.
kali520
Darca
Darca

seth82 napísal:Asi sa k tým Slobodomurárom dám, v Pinsent Masons som už pracoval, tak môžem hádam aj k Freemasons. A budem vás všetkých ovládať a kontrolovať. Boha jeho. Minority Report bude oproti takýmto špehom šuvix.
No len do toho seth len sa pridaj, budem rad ked tam budu taky ako ty :P
hughito
Redeemer
Redeemer

A ja si asi predplatím ten časopis, veď to vyzerá tak, že tam človek nájde celkom zaujímavé historické témy. :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To by si teda rád byť nemal. Akí ako ja? Poznáš ma? A ako by to v realite, bez irónie, ovplyvnilo tvoj život? Mal by si drahší chlieb? Lacnejší chlieb? Ja som si nejako nevšimol, že by mi nejaký neznámy ovplyvnil môj život tým, že by vstúpil do lóže. Alebo už som "súčasťou ich plánu"?
kali520
Darca
Darca

seth82 napísal:To by si teda rád byť nemal. Akí ako ja? Poznáš ma? A ako by to v realite, bez irónie, ovplyvnilo tvoj život? Mal by si drahší chlieb? Lacnejší chlieb? Ja som si nejako nevšimol, že by mi nejaký neznámy ovplyvnil môj život tým, že by vstúpil do lóže. Alebo už som "súčasťou ich plánu"?
Ty vole seth ty sa v tom Anglicku musis strasne nudit :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nudím, to je pravda...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal:A ?
a pouvažuj nad tym ešte raz, čo som napisal. Lebo to, že sa nevylučuju podľa teba a ešte naury v podstate nikoho nezaujima, aby si ma lepšie pochopil.

čo sa tyka slobodomurarov si vždy prvy pri obhajobe, dokonca propaguješ ich stranky...a že vraj anarchista - čo propaguje „elitnú organizáciu“ pracháčov, politikov, súčastných vládcov sveta. Ty najprv hľadaj sám seba, aby si nebol na smiech, ale berem to tak, že vo svojom násťročnom veku maš ešte právo na zmätok
kali520 napísal:
Poniektory tu mozno maju aj celorocne predplatne :)
a ked ešte nemaju, tak minimalne jeden si ho hned pojde predplatiť :lol:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

tehla, ja som hlavne reagovala na Ivanove tvrdenie, ze: "Brievik bol slobodomurár, teda nebol kresťan." Co je samozrejme implikacia vycucana z prsta.

Iste, oficialne stanoviska katolickej cirkvi k slobodomurarom nie su naklonene, ale pod krestanstvom rozumieme aj ine cirkvi ci denominacie, tak nechapem, preco tvrdis, ze je to podla mna a hughita, ked to je zjavne aj podla viacerych protestantskych denominacii. Nehovoriac ale o tom, ze viera je do velkej miery kazdeho osobna vec, takze aj katolik, ktory je sucastou slobodomurarskej loze, je celkom bezny jav. Ak sa niekto stane slobodomurarom, neznamena to, ze sa musi svojej viery vzdat, aj preto som pisala, ze sa to nevylucuje.
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla:
a pouvažuj nad tym ešte raz, čo som napisal. Lebo to, že sa nevylučuju podľa teba a ešte naury v podstate nikoho nezaujima, aby si ma lepšie pochopil.
Ja som sa vyjadril dosť jasne, myslím, že aj nauraa. Nepoberáš to jedine už len ty. Kresťanovi nič nebráni byť slobodomurárom.
o sa tyka slobodomurarov si vždy prvy pri obhajobe, dokonca propaguješ ich stranky...a že vraj anarchista - čo propaguje „elitnú organizáciu“ pracháčov, politikov, súčastných vládcov sveta. Ty najprv hľadaj sám seba, aby si nebol na smiech, ale berem to tak, že vo svojom násťročnom veku maš ešte právo na zmätok
Konšpirujeme, konšpirujeme ? Konštruujeme konštruujeme ? Tak za prvé: ako ich ja obhajujem ? Akým spôsobom, kde ? Za druhé: kde propagujem ich stránky ?

Nevymýšľaj si aspoň prosím ťa, tehla.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

kresťan predsa môže byť v pohode slobodomurár... dokonca je slobodomurárstvo v princípe deistické, keďže verí vo vyššiu moc, pričom však necháva slobodu svojim členom spraviť si o tej moci svoj obraz.

hughito: asi myslel humanisti.sk, ktorú si spája s humanizmus.sk
hughito
Redeemer
Redeemer

Tiež si myslím, čo na tom, že som mu to asi stokrát vysvetľoval, tehla razí goebbelsovu taktiku.
kali520
Darca
Darca

http://beo.sk/multikulturalizmus/1340-a ... -novej-vsi

Breivik bol udajne zastanca Izraelskeho statu http://blog.balder.org/?p=1241 bohvie kde je pravda, ale nazorovo mi to pripomina isteho uzivatela tu na fore, hadajte koho mam na mysli? (starsi uzivatelai asi budu vediet) :lol:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

nauraa
Napísal: 03 Aug 2011, 21:36
tehla, ja som hlavne reagovala na Ivanove tvrdenie, ze: "Brievik bol slobodomurár, teda nebol kresťan." Co je samozrejme implikacia vycucana z prsta.

Iste, oficialne stanoviska katolickej cirkvi k slobodomurarom nie su naklonene, ale pod krestanstvom rozumieme aj ine cirkvi ci denominacie, tak nechapem, preco tvrdis, ze je to podla mna a hughita, ked to je zjavne aj podla viacerych protestantskych denominacii. Nehovoriac ale o tom, ze viera je do velkej miery kazdeho osobna vec, takze aj katolik, ktory je sucastou slobodomurarskej loze, je celkom bezny jav. Ak sa niekto stane slobodomurarom, neznamena to, ze sa musi svojej viery vzdat, aj preto som pisala, ze sa to nevylucuje.
To ma teda podrž.
To je totálny blud. Katolík či pravoslávny nemôže byť aj slobodomurár lebo tie 2 veci sa vylučujú, pre kresťana je slobodomurár služobníkom diabla, teda keby kresťan bol slobodomurárom stal by sa služobníkom diabla na zemi a teda by poprel celú svoju vieru.

Vidno že niesi veriaca a ak hej tak len nejká vlažná.

INAk Tehla nieje zaujímavé že dvaja neveriaci Hughito a nauraa nás tu presviedčajú o tom kto je a kto nieje kresťan ? :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Mrzí ma, že nedokážete pobrať to, čo sa vám tu snažíme vysvetliť. Čo už.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Čo sa snažíš vysvetliť?

Ja poznám osobne len 2 kresťanské cirkvi ak nepočítam odpadnuté evanielickú, anglikánsku a iné už o dosť menšie.

Teda pravoslávna a katolícka.

Ani jedna z cirkví neuznáva masonov a iluminátov. I keď katolícka už je v tomto povoľnejšia.
Avšak tu neide o cirkev ale kresťanské presvedčenie a ten kto je kresťan tiež zvrhuje masonov, pretože by išiel sám proti svojej viere.

Pretože masoni sú tiež náboženská organizácia /hoci na vonok tvrdia niečo iné/ a užívajú spotovrené náboženské kresťanské obrady pri tajných stretnutiach.
Kto je mason, automaticky teda nemôže byť kresťan, lebo masoni majú iného Boha a iné vierovyznanie.
Je to rovanké ako keby niekto tvrdil o hinduistovi, že môže byť zároveń aj kresťan, keď chce. Nuž nemôže.

V podstate tu ale zrejme vôbec nejde o to či Brievik bol mason alebo kresťan, či za čo sa to vydával. Ide tu len o to aby poslúžil ľavici, pravici, hentakým a hentakým čo si radi kopnú do kresťanov, národovcov, a skrátka všetkých ktorým už lezie tento bordel hore krkom. A keďže už lezie hore krkom mnohým, treba ich viac sledovať a preventívne im strpčovať život, lenže ako vláda pred ľudmi ospravedlní odoberanie ich vlastných slobôd. Aha tak ukáže na Brievika a povie- Slovenská pospolistosť to sú oni, kamery, obušky, slzný plyn a domové prehliadky na nich, samozrejme aj špicľovanie na internete a odpočúvanie tel. Potom sa obrátia niekam inam, kto nám ešte pije krv? Hmm títo kresťania nám tiež prekážajú, špicľovať a špicľovať lebo všetci sú potencionálni vrahovia, potom prídu na rad tí, ktorí sa vždy proti všetkému búria lebo ani sami nevedia a netušia čo od života chcú a čakajú - anarchisti ale vedia jedno, že im nikdy dobre nebude, sú to tzv. pernamentní buriči, tých buď využijú alebo ich budú tiež špicľovať teda ak nebudú užitoční idioti.

Brievik je aj dobrý univerziálny zabiják diskusie tak ako holokaust. Začnete debatovať o nevhodnosti imigrácie a problémoch s imgrantmi či ich riešením -napríklad vysťahovaním do domovských krajín, tak vás nejaký židofil a sionista označí za Brievika a diskusia je v p.dely.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale ty stále melieš o akýchsi cirkvách. Uvedomuješ si tú vec, že niekto môže byť veriaci aj bez toho, aby bol členom cirkvi, resp. uznával nejakú cirkev a jej doktríny ?
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Z Breivikovho manifestu:
My parents, being rather secular wanted to give me the choice in regards to religion. At the age of 15 I chose to be baptised and confirmed in the Norwegian State Church. I consider myself to be 100% Christian.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

A?

Ja sa môžem vyhlásiť trebárs aj za anarchistického judaistu . Vtip je v tom že rozmýšľam úplne inak. Ak niekto neuznáva desatoro a kresťanskú morálku, môže seba za kresťana ozančovať ale ním nieje.

Napríklad mnoho ľudí sa na hojku ozančuje za demokratov ale v skutočnosti vôbec nevedia čo to demokracia je a svojimi myšlienkami ju sami popierajú. To je presne to isté.
Jedna vec je to čo o sebe človek hovorí a druhá to čo koná.
A posudzovaný nemá byť človek podľa toho čo píše ale podľa toho čo vykonal.
Navyše vôbec sa nevie či jeho manifest je vôbec pravý. A dokonca ani jeho facebookovy profil nie je pravý.
Napísať odpoveď