Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa javatar »

Sonic68
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sonic68 »

Cavte ... hladam nazov filmu o skupike mafianov z moderneho prostredia kde prijali k sebe mladika najskor ako sofera ktory sa neskor zacal učit aj mafianskym praktikam. zaver filmu si uz moc nepamatam ale zda sa mi ze ich druhy mafiani postrielali iba ten mladik ostal. A videl som to už pred 3 rokmi takže novšie ako 2008 to nebude ... poradte prosim
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Sonic68: Americký Gangster?..asi ne
Sonic68
Light Expert
Light Expert

Americký gangster nie ... jednalo sa tušim o italsku mafiu a ten mladik tam chodil stale v teplakovej suprave :-D až potom nie ked sa dostal k peniazom.

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 19:42)
este dodam ze to bolo asi aj drama aj komedia
Sonic68
Light Expert
Light Expert

pozeral som to a to tiez neni ono ... stale to hladam možno sa mi zadari
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nie je to náhodou goodfellas? http://www.csfd.cz/film/8246-mafiani/
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

ludia prosim pomozte mi, hladam dva filmy, prvy je o tom ze hladaju najstastnejsieho cloveka na svete a musia napr behat cez les so zaviazanymi ocami atd. A druhy film je rozpravka, strasne stara, tusim ze Disney a je to o domacich spotrebicoch ako ozili.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Malý odvážny Toaster je ten kreslený (nie je to Disney)

Ten o tom bežaní v lese sa volá Intacto
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim..Hladam film, jeho dej bol asi taky, ze na zem prisiel nejaky mimozenstan, ktory dosiel vyhubit cele ludstvo, leebo s pomedzi vsetkych planet na zemi sme strasne hlupi, lebo si nevieme vazit, to co na nasej zemi mame... Neviete, ako sa to moze volat..? Vdaka..:)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cinges: The day the Earth Stood Still (Deň, kedy sa zastavila Zem) http://www.imdb.com/title/tt0970416/
Lopaka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lopaka »

Zdravím.

Hľadám názov jedného filmu. Videl som ho, keď som bol malý, takže veľa si z neho nepamätám. Ale aspoň trošku ho popíšem:

V celom filme hrajú dvaja chlapi s (asi) dlhými blonďavými vlasmi, takmer celý film sa odohráva na púšti kde celý čas jazdia na Monster Truck-u. A neskôr (asi) stretnú nejakého ďalšieho chlapa ktorého potom zavesia na nejaké palice zapichnuté do zeme, a nechajú ho v tej púšti. Film je asi z roku 1990. Zatiaľ si pamätám iba to. Za každú odpoveď budem veľmi vďačný. Ďakujem.
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

Hladam tento film:
Na zemi su rozdeleni ludia na bohatych a chudobnych (pracujucich). Dej sa odohrava v blizkej buducnosti. Na Zemi uz nie je dostatok kyslika tak pracujuci ludia sa striedaju - v kazdej izbe su dvojice - prvy pracuje polovicu dna a druhy je uvedeny do umeleho spanku a neskor sa to zase zmeni naopak. Proste setrenie kyslikom. Jedna sa o to ze jedna z tychto dvojic je chalan a baba a oni sa zalubia do seba na zaklade fotiek v ich izbe, svojich odkazov co si nechavaju na stoliku.
Neviete niekto poradit ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lopaka: Nie je to Mad Max 2?

neppo: Nie je to toto http://www.imdb.com/title/tt0804529/ ?
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

hľadám nazov jednej relácie podobnej čo mal david copperfield...akurat tam bol muž v čiernom obleku a s maskou,čo odhaloval ako sa tie triky robia :) vypadol mi ten názov uplne,k+ to istí

//Dík
TheSearch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TheSearch »

JeffHardyy napísal:hľadám nazov jednej relácie podobnej čo mal david copperfield...akurat tam bol muž v čiernom obleku a s maskou,čo odhaloval ako sa tie triky robia :) vypadol mi ten názov uplne,k+ to istí
vola sa to Mage kouzla zbavena

Bude to aj v sobotu na CT1 o 17:55 :smt033
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa HiddenUser »

Pls neviete jak sa vola takto nejaky film?
Ze boli taky traja. Dve zeny a jeden chlapec a jedna s tych ziez bola chapcova mama. Ta druha zena mala kufrik s peniazmi. Boli na ceste do Texasu ale sa im pokazilo auto tak si zavolali oprava a ubytovali sa v hoteli. Ten chlapec ukradol tej zene ten kufrik. potom ten kufrik schoval niekde do susicky. potom ked to zistila tak si zobrala tu mamu za rukojemnicku a potom dalej uz neviem ale skoncilo sa to s tym ze tu zenu ktora mala tie peniaze chytili policajti lebo bola uz dlho hladana. sorry za gramatiku. nepopisal som to asi uplne lebo som ten film pozeral asi o 15 minut neskor alebo nejak tak.
dakujem
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

Seth82: nie nie je to ono. ten film je starsi (mozno tak cca 10 rokov)

btw napadol ma este jeden film co si neviem spomenut nazov. Viem len nieco matne + koniec. Jednalo sa tam o nejaky virus co menil ludi tusim na nejakych agresivnych (zmutovanych). Na konci sa virus podarilo odstranit ale hlavni hrdinovia boli niekde v kanali a objavili tam nejakeho chlapca (co tam asi zil) a ten bol posledny s tym virusom. Zabili ho a mysleli si ze je po vsetkom a na uplnom konci mal ten virus nejaky potkan v kanali a uhryzol dalsieho a bum titulky :D
Neviete niekto nazov pls ? + o par prispevkov vyssie dalsi film co som postoval.
4shellma
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4shellma »

ahoj, nedávno som cestoval busom z frankfurtu a zachytil som záver českého filmu, ktorý hral v buse na ceste z Amsterdamu. Zaujalo ma to, ale názov som samozrejme nezistil.
Film bol z obdobia socializmu, kedy odporcovia režimu otvorene, i menej otvorene, kritizovali pomery v krajine. V záverečných minútach filmu prebiehal súdny proces s jedným z politických odporcov, ktorého keď v sprievode príslušníkov ZNB odchádzal zo súdnej siene, na schodoch čakala hŕstka podporovateľov, ktorí mu tlieskali. Po tejto scéne akýsi muž prišiel domov ku manželke a dcéram a oznámil im, že odchádza do exilu. Bavili sa o tom, koľko rokov basy dostal ten, či onen člen ich skupiny. Dcéram oznámil, že za ich problémy v škole a súkromnom živote "nenesie žiadnu zodpovednosť". Nasledujúca scéna už bola naozaj jedna z posledných. Trojica odvážlivcov so zosiľňovačom v aute a ampliónom na streche auta, zastavili pod oknami väznice, kde boli umiestnení politickí väzni a spustili im tam nejakú povzbudzujúcu pesničku od niektorého z vtedajších spevákov (zdalo sa mi, že to bolo od Káju Gotta). Samozrejme dofičali žlto-biele volgy VB a odvážlivcov okamžite zadržiavali. Takto ten film končil.
Vie niekto o čom tu píšem ? Videl niekto tento film ? Prosím o jeho názov. Vďaka. :roll:
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Sice som to nevidel, ale jeden z novšich filmov z obdobia socializmu a aj o ŠTB je Pouta: http://www.csfd.cz/film/252468-pouta/
Napísať odpoveď