Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive
Dnes sa objavili spravy ze Valve vyvija novy diel tejto uspesnej serie. Valve ku sebe pozvalo najlepsich CSS hracov aby mohli testovat tuto hru a nechali im odozvu.
Hra by mala vyjst v 1Q 2012. Betatest by mal byt spusteny este tento rok pred Vianocami.
Podla tych ktory mali moznost zahrat si hru tak hra zatial pripomina gameplay z CSS. Bezi na najnovsej verzii Source Engine-u.
Hra ma byt orientovana na progaming scenu avsak bude mat aj casual mody a match making.
Valve chce aby hraci pouzivali aj ine zbrane, nie len M4/AK47 + Deagle kombo. Preto do hry pribudnu nove zbrane + granaty. Naboje by sa uz nemali kupovat.
Hra obsahuje oblubene mapy z predoslych dielov ako napr. dust, aztec, ale pripudnu aj uplne nove mapy.
Oficialne ohlasenie od Valve by malo prist dnes vecer.
Zatial sem davam tuto fan stranku kde najdete zakladne informacie: http://counterstrikego.com/
//info o competitive cooldown: https://support.steampowered.com/kb_art ... -WJCV-7019
Hra by mala vyjst v 1Q 2012. Betatest by mal byt spusteny este tento rok pred Vianocami.
Podla tych ktory mali moznost zahrat si hru tak hra zatial pripomina gameplay z CSS. Bezi na najnovsej verzii Source Engine-u.
Hra ma byt orientovana na progaming scenu avsak bude mat aj casual mody a match making.
Valve chce aby hraci pouzivali aj ine zbrane, nie len M4/AK47 + Deagle kombo. Preto do hry pribudnu nove zbrane + granaty. Naboje by sa uz nemali kupovat.
Hra obsahuje oblubene mapy z predoslych dielov ako napr. dust, aztec, ale pripudnu aj uplne nove mapy.
Oficialne ohlasenie od Valve by malo prist dnes vecer.
Zatial sem davam tuto fan stranku kde najdete zakladne informacie: http://counterstrikego.com/
//info o competitive cooldown: https://support.steampowered.com/kb_art ... -WJCV-7019
Re: Counter-Strike: Global Offensive
no to som veelmi zvedavy, som vasnivy hrac 1.6, na source sa mi paci grafika, ale nepaci sa mi ten engine, tie pohyby ... proste radsej si zahram 1.6, ale na toto som zvedavy
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dúfam, že na gamescome nebudú ukazovať len dotu 
A je to tu oficialne od Valve:
VALVE ANNOUNCES COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE (CS: GO)
Next Gen Console, PC, and Mac Release Targeted for Early 2012
August 13, 2011 - Valve, creators of best-selling game franchises (such as Counter-Strike, Half-Life, Left 4 Dead, Portal, and Team Fortress) and leading technologies (such as Steam and Source), today announced Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO).
Targeted for release via Playstation Network, Xbox Live Arcade, and Steam (for PC and Mac) in early 2012, CS: GO will expand upon the team-based action gameplay that it pioneered when it was launched exactly 12 years ago (CS beta 1, August 1999).
CS: GO features new maps, characters, and weapons and delivers updated versions of the classic CS content (de_dust, etc.). In addition, CS: GO will introduce new gameplay modes, matchmaking, leader boards, and more.
"Counter-Strike took the gaming industry by surprise when the unlikely MOD became the most played online PC action game in the world almost immediately after its release in August 1999," said Doug Lombard, VP of Marketing at Valve. "For the past 12 years, it has continued to be one of the most-played games in the world, headline competitive gaming tournaments and selling over 25 million units worldwide across the franchise. CS: GO promises to expand on CS' award-winning gameplay and deliver it to gamers on the PC as well as the next gen consoles and the Mac."
CS: GO is being developed by Valve in cooperation with Seattle-based Hidden Path Entertainment. The title is targeted for release in early 2012 and will be playable at this year's PAX Prime and London Games Festival.
For more information, please visit http://store.steampowered.com/app/1800/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
toto je moja najočakávanejšia hra. A najnovšia verzia source enginu to je tá z Left 4 Dead 2?
To bude aj od toho novsia 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Woohoo, takze CS na styl CoD.
Nove funkcie niesu vzdy len plus, vid 1.6 vs. Source...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo ti v tom pripomína CoD? A Source je náhodou dobrý.
-
DeJF
Addict
Tiež neviem čo im tam pripomína CoD. Na sectore to tiež jeden písal, no mne to ako cod nepríde.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
asi jediná vec ktorá mi vadí je že to vyjde aj na konzoly. Stačí sa pozrieť na Crysis 2. A trochu ma desí že to bude orientované na ešporty.
-
Nadeo
Guru wannabe
"In addition, CS: GO will introduce new gameplay modes, matchmaking, leader boards, and more."
Predpokladam, ze tam bude aj nejaky plateny content ala TF2. Sorry, ale cakam to najhorsie, snad sa prijemne prekvapim
Predpokladam, ze tam bude aj nejaky plateny content ala TF2. Sorry, ale cakam to najhorsie, snad sa prijemne prekvapim
-
DeJF
Addict
Michalko toho že je to na konzolu sa nemusíš báť, Valve nieje Crytek 
U mna ista kupa. Na CS nikdy nezabudnem. 1.6 sme este hravali aj v skole s riaditelom 
Jedina vec co sa mi tam nepaci ze to nevyvija priamo Valve ale pomahaju im Hidden Path - ktory robili zatial len Defense Grid a update do CSS. Privital by som uplne nove - prepracovane animacie. Valve to vie s animaciami. A CS vzdy bola realisticka hra cize potrebuje to mat realisitcke animacie a tiez modely postav. CSS mi vzdy pripominalo ako keby som pozeral na nejake lego. Tie postavy sa pohybovali tak nemotorne ako keby poskakovali.
Co som cital prve feedbacky tak grafika je velmi pekna a animacie su perfektne. Kazdopadne o 2 tyzdne Valve prinesie na PAX Prime demo a konecne hru uvidime v pohybe.
Druha vec: dufam ze hru nepostihne rovnaky osud ako TF2 - cize F2P a mikrotransakcie. I ked mikrotransakcie mi az tak nevadia ale nechcem tam mat nove ciapky a ine kozmeticke blbosti.
Jedina vec co sa mi tam nepaci ze to nevyvija priamo Valve ale pomahaju im Hidden Path - ktory robili zatial len Defense Grid a update do CSS. Privital by som uplne nove - prepracovane animacie. Valve to vie s animaciami. A CS vzdy bola realisticka hra cize potrebuje to mat realisitcke animacie a tiez modely postav. CSS mi vzdy pripominalo ako keby som pozeral na nejake lego. Tie postavy sa pohybovali tak nemotorne ako keby poskakovali.
Co som cital prve feedbacky tak grafika je velmi pekna a animacie su perfektne. Kazdopadne o 2 tyzdne Valve prinesie na PAX Prime demo a konecne hru uvidime v pohybe.
Druha vec: dufam ze hru nepostihne rovnaky osud ako TF2 - cize F2P a mikrotransakcie. I ked mikrotransakcie mi az tak nevadia ale nechcem tam mat nove ciapky a ine kozmeticke blbosti.
rochedo: To dufam srandujes s realistickostou CSka
CS bolo a vzdy bude len hra zamerana na progaming scenu, tam to s realnostou nema absolutne nic. Neviem najst nic co by bolo v tej hre realne.
Ale aby som nebol odveci. CS bola hra, pri ktorej som ako dieta vydrzal vela hodin. Zabaval som sa s kamaratmi. Dnes uz tu hru moc nemusim, ale zo srandy si niekedy v kaviarni zahram, avsak toto skusim, aspon len preto, ze to bola jedna z mojich prvych strielaciek.
Ale aby som nebol odveci. CS bola hra, pri ktorej som ako dieta vydrzal vela hodin. Zabaval som sa s kamaratmi. Dnes uz tu hru moc nemusim, ale zo srandy si niekedy v kaviarni zahram, avsak toto skusim, aspon len preto, ze to bola jedna z mojich prvych strielaciek.
No ked to porovname s inymi mp fps hrami tak 1.6 mi z toho vyjde ako jedna z tych realistickejsich. A ked uz sme pri tom samozrejme ze ani jedna hra nikdy nebude mat nic spolocne s realitou.
To mi je jasne ze nebude mat ani jedna hra s realitou moc spolocne (teda v dohladnej dobe). Ale ked si zoberies lietanie granatov, pohyby, absencia aim down tak ja sa troska divim, lebo hry ako Battlefield alebo Call of Duty su v tomto o dost popredu. Preto som sa troska cudoval ze si to nazval realisticke.
hmm decoy granat?
- Bude mať matchmaking systém
- Zameranie na 5 vs 5 multiplayer
- Defuse a Hostage módy sú potvrdené
- Rankovaný, rebríčkový systém pre hráčov a tímy
- Dedikované servre
- Gameplay elementy budú podobné ako v CS:S a CS 1.6
- Dust 2, dust, Aztec, Inferno, Nuke, Train mapy sa vrátia s malými a aj väčšími zmenami
- Hra ponúkne aj klasický gameplay bez zameriavania
Zbrane :
- Nová zbraň Molotov granát: vytvorí oblasť ohňa, ktorý spomalí hráčov pri jeho prechádzaní
- Decoy granát - vytvorí falošné zvuky zbraní, čo môže odlákať nepriateľov
- Projektily budú môcť prestreliť niektoré steny a objekty, tak ako v CS 1.6
- V zbraniach bude veľa zmien a pribudnú aj nové zbrane
- Náboje budú zadarmo
-
Pigesko
King
rochedo: nebodaj mas na stole vestiacu gulu, ked ides nieco take tvrdit
uz dnes mame desiatky hier ktore maju nieco spolocne s realitou
ci uz su to len modely zbrani vytvorene podla realnej predlohy, zvuky prostredia, textury ktore su niekedy az na nerozoznanie od reality, a xyz dalsich veci
to ti pripada, ze nema s realitou nic spolocne ?? snad tu nikto necaka ze si za 30 rokov pusti nejaku fpsku, zastreli niekoho, a ten aj v reale skape...
//inak to neber nejako zle...ale su hry, v ktorych sa pozastavis a povies si "aha, toto je ako naozaj", aspon u mna to tak je...a su hry, v ktorych si ani nevsimnes alebo neuvedomis, ze sa nieco zaklada priamo na realite
//inak to neber nejako zle...ale su hry, v ktorych sa pozastavis a povies si "aha, toto je ako naozaj", aspon u mna to tak je...a su hry, v ktorych si ani nevsimnes alebo neuvedomis, ze sa nieco zaklada priamo na realite
No neviem neviem
podla mna sa to neujme
ale mozno nas to prekvapi
-
Sphinx
Addict
oh my gosh... este pridat HATky a sme tam kde sa dostal TF2.. s povodnym CS 1.6 imho vynikajuca vec aj teraz.. to uz nema spolocne nic.. z "nechcene vyvynuteho" modu na HL sa stala ikona herneho a progamerskeho priemyslu .. uz to len kombinuju a robia z toho stroj na €$