Grafika do 200€
Grafika do 200€
Ahojte , mám na pláne novú grafiku do PC , ide mi o čo najtichší model /verziu , nepotrebujem hrat hry v FULL HD ale aspon aby rok vydrzala , rozmyslam nad NV 560 Ti alebo ATI 6850/6870...skor sa priklánam k 560-tke, len neviem ktorú verziu mam brat
... Dakujem velmi pekne 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika do 200€
tak tvoj rozpocet (do 200e) ti moc na vyber nedava, vsade som nasiel len Gainward (TI verziu)
ale ak ten rozpocet nie je naozaj "fixny", odporucam - http://www.alza.sk/msi-n560gtx-ti-twin- ... 215843.htm ...ci to je najtichsi model v tejto cene ti nepoviem, neviem
kedze od tychto vysavacov mozes ocakavat vsetko, len nie tichost
Twinku som mal pozicanu 2 tyzdne a chladila velmi slusne, samozrejme v zatazi ju bolo pocut, ostatne tak ako kazdu kartu s podobnym vykonom, ktory treba adekvadne chladit...
no a 550-tky su tichsie ? alebo tie radeony ? 6870 ? hmm ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
záleží od chladiča. spomínaný twin frozr II je veľmi tichý
Práveže recenzie hovoria uplny opak , karty s TF su aj v Idle hlučné 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ide o to kto je načo zvyknutý. Alebo si priplať za Twin Frozr III. Ten je menej hlučný a účinnejší. http://www.alza.sk/msi-n560gtx-ti-hawk-d237480.htm
-
Pigesko
King
HafO: ako som uz naznacil, pri tak vykonnom cipe necakaj, ze ho uchladis mavnutim ruky...ak chces tichu kartu, pozri sa po niecom omnoho slabsom s pasivom
inak to nevidim, kedze dnesne karty su na tom s tichym chladenim dost biedne, a ked uz, na nic lepsie nemas rozpocet...sam si pisal ze chces gtx560ti, no ani pri jednom chladeni necakaj, ze ho nebudes v zatazi pocut
ak si doteraz pouzival starsiu a menej vykonnu kartu s lepsim chladenim, ktore nemuselo bezat nonstop na 100%, budes zrejme prekvapeny, ake paranormalne zvuky ti pojdu zo skrinky v dnesnej dobe...ale je to len o zvyku, ako pise kolega.
//inak ak by sa ti chcelo, mohol by si sem hodit zvysok zostavy
len z principu...thx
//inak ak by sa ti chcelo, mohol by si sem hodit zvysok zostavy
X4 955 , 3,7GHZ (OC+ Noctua NDH 14), doska nejaká neviem stala asi 110€ sata 3 , usb3 ko*ot*iny dake este , Ram 3x2 gb 1600mhz, disk SSD Intel druhy WD 500GB Black, Zdroj 600-700W samizda Corsair , skrinka R3 Black Pearl
-
Pigesko
King
fajn zostavicka
tam sa ta grafa aj hodi...takze este raz, v tejto vykonnostnej a cenovej kategorii je prakticky nemozne najst doslova tichu grafiku...vezmi tu twinku 2 alebo 3, nebudes lutovat
predsa len mas rozpocet na silnu kartu a nevidim dovod tam davat nieco slabe a tiche...mas dobru skrinku, ktora ti ten hluk bude aspon z casti tlmit 
Lepsia ako dal Pigesko a len par euro navyse http://www.alza.sk/gigabyte-n560oc-1gi-d216538.htm
ten rozdiel 78mHz zase ani nepocíti, ale Twin Forz II slubuje ovela vyssi chladiaci ucinok
Tak ja som zas pocul opacne, takto lepsie povedane, ze su na tom obe karty velmi velmi podobne az na chlp rovnake a gigabyte v tomto udava ton, takze v hluku a chladeni urcite nie je horsia. A zas taky rozdiel v chladeni nie je ako vo vykone, lebo tych 78mHz je relativne dost a uz super overclock s 950 mHz robi vela od tejto obycajnej 900 Mhz overclock. Inak ako pise Pigesko, je to jedno, ja z vysoka serem na nejaky hluk, aj tak to huci a cim vykonnejsia grafika tym viac. Nevyhnes sa tomu a ja radsej vyssi vykon ako par decibelov navyse, ktore mne aj tak nevadia, vsak v zatazi v hrach nepocuvame predsa fukot fenov ale to ci ide z reprakov...
-
Pigesko
King
myslim ze velke percento ludi ma pri hre sluchatka, ja osobne tiez, preto az tak nevnimam co sa deje okolo
preto, ked je dostatocny rozpocet, preco si nedopriat poriadny vykon? ako hovori kolega, srat na ticho, to ajtak nikdy nedosiahnes