co mi pripomina, Shark, pozdravuje ta Katka K.
Stretko
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
ale kua maki... takto nam zrusit sancu na stretko... ale ono vlastne rovnako to dopadlo vlani so Sharkom ne? Velke reci a skutek utek.
fabo: aj shark sa primárne chcel trieskať do KE kvôli ženskej?
:D
-
Fabo
Hardcore addict
Maki: tak pozeram to bolo pred dvomi rokmi, jak si spomenul zensku, tak mi tam zacalo cosi kolidovat... a ano.
Minuly rok v KE bol, za zenskou, len stretko vtedy nebolo
Minuly rok v KE bol, za zenskou, len stretko vtedy nebolo
-
Shark NX
Addict
Boze moj ... Tak ta pozve zena do Kosic. No nekup to 
S Fabom a s nou sme si sadli na pivo, zena ma potom odprevadila k sebe domov, zoznamila s rodicmi (A jak to na vyhodze, davaj po par stamprlikoch na dobru noc
) atd...
Ako Kosice nesklamali ale pokial viem tak vtedy akurat Fabo siel z roboty a zbytok osadenstva bol nezvestny.
Chlapci ja ako stretko velmi rad, ale hrdina v Polsku to neubrzdil a naplieskal mi do riti. Takze som imobilny a jedine jak cestujem su taxiky a lietadlo. A skor ako na konci septembra auto neocakavam. Takze Praha velmi rad, Bratislavu po 19.9 tiez mozeme zorganizovat ale to je asi tak zatial vsetko.
S Fabom a s nou sme si sadli na pivo, zena ma potom odprevadila k sebe domov, zoznamila s rodicmi (A jak to na vyhodze, davaj po par stamprlikoch na dobru noc
Ako Kosice nesklamali ale pokial viem tak vtedy akurat Fabo siel z roboty a zbytok osadenstva bol nezvestny.
Chlapci ja ako stretko velmi rad, ale hrdina v Polsku to neubrzdil a naplieskal mi do riti. Takze som imobilny a jedine jak cestujem su taxiky a lietadlo. A skor ako na konci septembra auto neocakavam. Takze Praha velmi rad, Bratislavu po 19.9 tiez mozeme zorganizovat ale to je asi tak zatial vsetko.
-
Fabo
Hardcore addict
Shark: Tak ked je Praha ok, co ti brani vyuzit povedzme linku OK972 alebo 974? Na letisko po teba pridem 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak znova ... niekto dnes vecer, kto by v Šali spravil na hodku - dve spolocnost Nordkappoj ? ... teda za predpokladu, ze sa nepojdem niekam natabáčiť so šéfoj, alebo obch. partákmi ? 
No čo bude s tou BA [TT] rozjebávačkou? Nechcem byť dotieravý, ale už mi huba chlopoce.. 
-
Soviet
Darca
Buduci tyzden v stvrtok je sviatok..Cize stredu vecer by som v BA sa mohol nenapadne "sundat" 
Sudiac podla slovosledu, uz si aj zacal. Nechas to! 
-
Fabo
Hardcore addict
Co Kosice? Ministretko Calvin+GothaR+Fabo prebehlo minuly tyzden, ministfetko Pershing+Fabo+? je v priprave (ma urcenu lokaciu), hlavne nebude?
Na SIAF sa niekto nechysta, KaptMichal, Thek?
Na SIAF sa niekto nechysta, KaptMichal, Thek?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
idte do prdele ... ja som mal dolezity dotaz na doplnenie provoznich kapalin v Sali ... a z celej tejto ulice obstavanej domami a prilahlych oblasti nikto nechce reagovat ? ! ... pffff
...
-
johny541
King
Ja sa hlásim, škoda, že ste sa mi neozvali.
Ja idem v sobotu na cely den, dufam ze nechces ist v nedeluFabo napísal:Na SIAF sa niekto nechysta, KaptMichal, Thek?
A oficialne stretko v KE...pocas buduceho tyzdna by som mohol.
-
Fabo
Hardcore addict
Re: Re: STRETKO
No vida, to bude ludi... este predvcerom som sa obaval ze pojdem sam a teraz mam pocit ze pojde pol vlaku znamych.GothaR napísal:Ja idem v sobotu na cely den, dufam ze nechces ist v nedelu
My ideme autom uz v piatok kvoli rodinnym zalezitostiam do Brezna a potom v sobotu na SIAF 
Idete na letecké dni?
možno aj ja s family
ešte uvidím, ako veľmi sa mi chce obdivovať lietadlá v takej horúčave 
Gothar, ty mas korene na Horehroni? A ani sa nepochvali ked mi chodis pod okna do BR
Som v tomto teple lenivy ako svina dake detaily o SIAF? Len citim vo vzduchu ze so spojmi to bude zrada...
//Pilifo, sry ja som to cital len teraz. Az do 8.9. som mimo NR
a potom sa aj tak vsetci rozbehnu do skol...
Som v tomto teple lenivy ako svina dake detaily o SIAF? Len citim vo vzduchu ze so spojmi to bude zrada...
//Pilifo, sry ja som to cital len teraz. Az do 8.9. som mimo NR
thx, mam to z domu sice "len" 100km, ale dopravna dostpnost je mizerna. cestovat tu trasu 4 hodiny tam a dalsie 4 naspat sa mi pri predpovedi pocasia velmi nechce 
-
Fabo
Hardcore addict
jackb: vezmi si Goťotaxík 
a myslím že sa nám to celkom slušne zbiera, stretko tam by bolo rozhodne väčšie než bežné košické, za skúšku to stojí
a myslím že sa nám to celkom slušne zbiera, stretko tam by bolo rozhodne väčšie než bežné košické, za skúšku to stojí