Windows 7
Re: Windows 7
Dnes som nahodil Windows 7, pripojil som externý HDD no keď nan chcem hodiť nejaký súbor vypíše ,,Na vykonanie tejto akcie musíte mať povolenie" pritom som prihlásený ako Admin, som správca tak tou nechápem. Ani google mi nejak nepomohol. Skušal som aj Safe Mod a nič.
Za rýchlu pomoc K+ keďže je to súrne
Za rýchlu pomoc K+ keďže je to súrne
neviem, možno pomôže keď vypneš uac - user account control
start - ovladaci panel - hore vpravo do vyhladavania "uac" - nalavo zmenit nastavenie kontroly - a vypni to
ak ti to nepomoze tak to samozrejme vráť naspäť
start - ovladaci panel - hore vpravo do vyhladavania "uac" - nalavo zmenit nastavenie kontroly - a vypni to
ak ti to nepomoze tak to samozrejme vráť naspäť
už to mam vypnute davno
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Windows 7
Neviete mi poradit, raz za cas (asi tak raz za 2 dni) mi internet zblbne, na wifi sa da pripojit no stranky nenacita ci sa pripajam z jedneho notebooku, druheho notebooku, ci z iPhonu. Vzdy pomoze replug routra, no to ako riesenie nevidim. Neda sa to nejako trvalo opravit?
Router mam D-Link dir615, na oboch ntb windows 7 HP, internet mam Fibernet 40Mbit, DNS mam nastavene na openDNS.
Dakujem za hocijaku pomoc.
Router mam D-Link dir615, na oboch ntb windows 7 HP, internet mam Fibernet 40Mbit, DNS mam nastavene na openDNS.
Dakujem za hocijaku pomoc.
tak ak si vypol nastavenie kontroly používateľských kont a si prihlásený ako správca tak nechápem aké povolenie od teba ešte chce, keď si to vypol reštartoval si pc?
cez total commander to nejde? ku tomu disku neexistuje žiadny soft/driver? že náhodou by nebol kompatibilný s W7
cez total commander to nejde? ku tomu disku neexistuje žiadny soft/driver? že náhodou by nebol kompatibilný s W7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm.. UAC mas vypnute?
ano hore som pisal ze uz davno..... ked tam strcim usb tak to funguje v pohode
windos 7 recovery disk pomoc
Kupil som si uz davnejsie notebook od asusu K - series bez OS
teraz som si kupil tiez od asusu ale N- series s windowsom 7 64 bit
cakal som ze mi poslu instalacku windows 7 a ja ho nahodim aj na ten druhy pc (o legalnosti sa nebavime chcem mat len cistu 7)
lenze ked mi prisiel notebook dostal som len DVD s drivrami a nic viac len vo vnutri notebooku recovery particiu... az na vyziadanie mi dnes prislo od nic DVD pod nazvom Recovery DVD win7 64 bit
vlozil som ho do toho starsieho notebooku aj ho nabootovalo ale potom ako ho nacitalo sa objavila siva obrazovka kurzor mysky a ze pracuje a nasledne nato sa restartoval pc (len pre istotu to bol instalator malo sa ukazat instal alebo vyber jazykanie nieco take...) vedel by mi niekto poradit ako to spojazdnit pripadne obist? to nejak rozoznava ta instalacka podla biosu ze ci je to spravne ale sak je to asus....
PS: za nejaky pojazny navod pripadne riesenie vopred Ďakujem a odpustite si riesenia na styl stiahni si win 7 z netu z nejakeho fora alebo nieco podobne.
Kupil som si uz davnejsie notebook od asusu K - series bez OS
teraz som si kupil tiez od asusu ale N- series s windowsom 7 64 bit
cakal som ze mi poslu instalacku windows 7 a ja ho nahodim aj na ten druhy pc (o legalnosti sa nebavime chcem mat len cistu 7)
lenze ked mi prisiel notebook dostal som len DVD s drivrami a nic viac len vo vnutri notebooku recovery particiu... az na vyziadanie mi dnes prislo od nic DVD pod nazvom Recovery DVD win7 64 bit
vlozil som ho do toho starsieho notebooku aj ho nabootovalo ale potom ako ho nacitalo sa objavila siva obrazovka kurzor mysky a ze pracuje a nasledne nato sa restartoval pc (len pre istotu to bol instalator malo sa ukazat instal alebo vyber jazykanie nieco take...) vedel by mi niekto poradit ako to spojazdnit pripadne obist? to nejak rozoznava ta instalacka podla biosu ze ci je to spravne ale sak je to asus....
PS: za nejaky pojazny navod pripadne riesenie vopred Ďakujem a odpustite si riesenia na styl stiahni si win 7 z netu z nejakeho fora alebo nieco podobne.
Sewaste, poprosil by som o pomoc.
Na nete som si našiel veľmi peknú ikonku priečinka, a chcel by som sa opýtať, ako mám nastaviť, aby sa mi všetky priečinky tak ukazovali.... A aj keď vytvorím priečinok, tak aby sa mi vytvoril s tou ikonkou...
Ďakujem za pomoc.
Na nete som si našiel veľmi peknú ikonku priečinka, a chcel by som sa opýtať, ako mám nastaviť, aby sa mi všetky priečinky tak ukazovali.... A aj keď vytvorím priečinok, tak aby sa mi vytvoril s tou ikonkou...
Ďakujem za pomoc.
FenixSVK: http://tinyurl.com/3qjpnnm 
Ja som to nevedel násť... Ale dík 
Ahojte stala sa mi taká vec,že som preinštalovala windows pôvodne tam bol win Vista a ja som to preinštalovala na win 7 ale prekvapilo ma ,že úplne všetky dáta ostali. Notebook ukazuje že je tam nainštalovaný win 7.Možno že som pri inštalácií len niečo iné odklikla lebo pokiaľ viem pri inštalácíí win sa všetky pôvodné dáta zmažú.Už niekoľko krát som inštalovala win(síce XP)ale toto sa mi nestalo.Chcela by som sa spýtať prečo tam ostali? Alebo akú chybu som urobila?
ďakujem.
ďakujem.
Asi si zvolila iba upgrade z Visty na Win 7. Ak chceš, aby všetky dáta zmizli, pri inštalácii musíš vybrať možnosť novej inštalácie a dobré je pri výbere disku, na ktorý sa má Windows nainštalovať, aj zvoliť možnosť naformátovať cieľový disk (prídeš o komplet všetky údaje na danom disku).
Ja som zvolila inováciu disku v zátvorke bolo odporúča sa a potom bola možnosť inovácia podľa seba(alebo niečo podobné)
ale prakticky mne to nevadí že tam dáta ostali lebo dotičný človek bol iba rád
ale prakticky mne to nevadí že tam dáta ostali lebo dotičný človek bol iba rád
Caute, chcem sa opýtať či sa dá nahodiť na Windows 7 Enterprise x64 sp1 slovenčina??? cez winupdate nejde. Dík
nie, len na ultimate
neviete mi poradiť aký je rozdiel medzi WIN7 home ,ultimate aj iné možnosti sú tam pri inštalácii
PC používam len na kreslenie,grafické práce aj hry a hudba oplatí sa mi investovať do toho
ďakujem
PC používam len na kreslenie,grafické práce aj hry a hudba oplatí sa mi investovať do toho
ďakujem
http://www.winsupersite.com/article/win ... comparison porovnanie edícii win7, EN
ale inak stačí home, na také bežné veci je to dostatočné až až
ale inak stačí home, na také bežné veci je to dostatočné až až
Aky je Windows velky po instalacii?
Keď kliknem na zložku Windows tak má 17GB (home premium x64) a je aktualizovaný.... tipujem že ultimate by mohol zabrať tak 20 +/-
inak skús google...určite toho nájdeš hafo....
inak skús google...určite toho nájdeš hafo....