Kupa skrinky
Kupa skrinky
caute ludia som tu novy a potrebujem poradit aku mam kupit skrinku aby mi do nej pasovala tato zakladna doska http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=16093434 lebo si skladam novy pc a chcem kupit aj novu skrinku cena by mala byt najmensia dakujem
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa skrinky
CM 370, 430 alebo naj Zalman Z9/Z9 Plus.
dakujem ludia a mam este jednu otazku ked si budem skladat pc tak ked uz budem umiestnovat procesor na zakladnu dosku tak treba nato dat aj neaku thermalnu pastu alebo nieco take ? ci len chladic ?
Teplovodná pasta sa tomu nadáva, no tá už býva nanesená na BOXovom chladiči, takže to tam len upevníš.
-
nejakymarko
Addict
hlavne prosim ta nedavaj tu pastu medzi paticu procesora a procesor 
lebo si to tak nejak cudne napisal...
lebo si to tak nejak cudne napisal...
chalani a ked si kupim ten CoolerMaster Elite 370 tak mi do neho bude pasovat ta moja zakladka ? lebo ten CoolerMaster Elite 370 sa mi dost lubi ale na alze pisu ze je to mini tower a kamos ma tu istu zakladku co ja a ma midlle tower a ked si kupim tu coolermaster elite 370 tak k nej dostanem aj srobiky na zakladnu alebo to dostanem k tej zakladnej ? ja len ci si mam nechat sroby zo stareho pc
K zakladnej doske dostanes .....
a na tu moju zakladnu http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=16093434 mam kupit aky HDD 2.5 SATA alebo 3.5 ?
-
->slavo<-
Addict
http://www.alza.sk/coolermaster-centuri ... .htm#popis
ja by som odporučal tuto bednu je velmi dobra , mam ju doma a absolutna spokojnost,inštalacia super podsvietenie ktore sa da vypnut tlačitkom ,K bedni je aj prachovy filter pod zdroj .
A k HDD 2.5" SATA .
ja by som odporučal tuto bednu je velmi dobra , mam ju doma a absolutna spokojnost,inštalacia super podsvietenie ktore sa da vypnut tlačitkom ,K bedni je aj prachovy filter pod zdroj .
A k HDD 2.5" SATA .
3,5 palcov je do PC a 2,5 je externí HDD
-
Thommas
Addict
2,5" použiješ aj v NTB, aj v ext. boxoch/diskoch, takisto môžeš použiť aj v desktopoch.
a nevadi ked mam hdd napojeny na sata a mechaniku budem mat na ATA ? lebo mechaniku mam a zatial sa mi nechce kupovat nova
Sata a ATA je to iste
Sata- Serial ATA
Takže je to rovnaké
Sata- Serial ATA
Takže je to rovnaké
-
hojko
Site Admin
SATA a ATA nie je to iste, SATA je Serial ATA, cize novy typ konektorov a radica, ktory sa pouziva, su to prakticky uz vsetky nove disky. ATA je stare rozhranie zname tiez ako IDE, cize velky 80-zilovy kabel, kde na jeden kabel je mozne pripojit 2 zariadenia, napriklad disk a cd/dvd mechaniku. Nove dosky zvyknu este disponovat jednym ATA radicom, takze budes moct pripojit mechaniku na tento kabel.
adQo1821: Pokial sa tomu nerozumej, tak aspon nezavadzaj!!!
dakujem hojko toto som potreboval vediet a dakujem aj ostatným za pomoc mozete tuto temu locknuthojko napísal:SATA a ATA nie je to iste, SATA je Serial ATA, cize novy typ konektorov a radica, ktory sa pouziva, su to prakticky uz vsetky nove disky. ATA je stare rozhranie zname tiez ako IDE, cize velky 80-zilovy kabel, kde na jeden kabel je mozne pripojit 2 zariadenia, napriklad disk a cd/dvd mechaniku. Nove dosky zvyknu este disponovat jednym ATA radicom, takze budes moct pripojit mechaniku na tento kabel.
na tu dosku co si hodil hore to nenapojis 
a ked chcem digitalny obraz na mojom monitore ale moj monitor ma len VGA tak ked kupim tuto redukciu http://www.interstore.sk/katalog/produc ... I-VGA.html tak budem mat uz digitalny obraz ?
ahoj ak si si prečital podorobne ten odkaz čo si poslal tak je napísané že redukcia je analogova čiže žiadny digitalny signal.Spirit112 napísal:a ked chcem digitalny obraz na mojom monitore ale moj monitor ma len VGA tak ked kupim tuto redukciu http://www.interstore.sk/katalog/produc ... I-VGA.html tak budem mat uz digitalny obraz ?
-
hojko
Site Admin
Rob3Rt0: SATA a SATA II na tu dosku zapoji. Pri 2,5 palcovom disku bude treba redukciu.
Spirit112: Bude to len analog cez redukciu. V pripade digitalu je to len vystup DVI, pripadne HDMI.
Spirit112: Bude to len analog cez redukciu. V pripade digitalu je to len vystup DVI, pripadne HDMI.