wolfenstein 2009- mission 7 top castle
wolfenstein 2009- mission 7 top castle
Zdravim vas mam tu taky problem s missiou vo wolfenstein ked som v 7 missi ukaze sa mi po chvili hrania problem s aplikaciu ws2009 a vypne sa ak viete preco to roby prosim vas napiste niekdo ako to riesit.Ps roby to aj v predchazajucich pri nacitani inich missi.
Re: wolfenstein 2009- mission 7 top castle
Najpr napíš zostavu pc a potom sa uvidí . 
Neviem či táto téma nemala ísť do hry .
Každopádne napíš aký máš cpu ....
Neviem či táto téma nemala ísť do hry .
Každopádne napíš aký máš cpu ....
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zlý crack, chybná inštalačka alebo posraný Win. Vyber si.
Sorry lol ak som sa nevijadril dost jasne ale mam asi 100 % lepsi win ako ti tu su poziadavky prosim poradte a neroby to iba v 7 missi som si vsimol:Procesor : AMD Phoeanom tm 9550 Quad-Core Processor 2.20 GHz Typ_systemu 64 bitovy operacny system Windows 7 ultimate Ram RAM:2,00 GB
V zostave to neni
Windows máš kolko ?
A grafické ovladače najnovšie?
Mne to raz robilo na noteboku pri takej staršej hre,išla ok bez sekenia a na jednom mieste v misii to vypadlo že neopoveda a po reištalovaní windowsu išlo ok.
V tedy to bola nová hra a windows už bol zaprataný , teraz to už je stará hra a bol to iba príklad .
Windows máš kolko ?
A grafické ovladače najnovšie?
Mne to raz robilo na noteboku pri takej staršej hre,išla ok bez sekenia a na jednom mieste v misii to vypadlo že neopoveda a po reištalovaní windowsu išlo ok.
V tedy to bola nová hra a windows už bol zaprataný , teraz to už je stará hra a bol to iba príklad .