MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

maciatko, ktrasna predstava uplne idealna.

teraz moja predstava co sa moze stat. OK??? dajme si taky prehlad. JIN ma opravi ked uz. Co ak sa stane ze vau, budes mat karieru, dobreho manzela vsetko bude super a babo nie a nie, a doktor sa na teba s lutostou pozrie a povie, pani zlata vam uz ani boh nepomoze. budes mat vsetko, vazne hej, prachy, manzela vysnivane auticko, ale kociarik nepotlacis, ked tak nejakej kamaratke ktorej radost z dietata bude u teba nepochopena lebo ty ho mat nebudes. A vies co bide taka facka poriadna? ked ti doktor povie, ze mozno keby si sa snazila o rok dva skor tak by sa podarilo. A uz si mimo, uz si v prdeli. Muz ktory chce rodiny so zenou ktora dieta mat nemoze STASTNY NEBUDE, .... proste ne ne ne a ne ....

Dajme tomu ze sa babo podari a bude to krypel. Ano, bude to tvoje dieta, a z postihnutych sa netreba smat, co ja ani nerobim. Ale dajme tomu tvoja kamaratka alebo susedka bude mat mimino skor zdrave, krasne, usmievave, chcechtajuce sa, a ty budes mat dieta s downovym syndromom, alebo inou lahodkou. TY, ako dokonaly idol zeny, krasna, a inteligenta, a tvoj muz tak isto, budete mat dieta ktore skoncilo. Nebude mat buducnost taku ako si si predstavovala.
ALEBO ho das utratit? --- cez potrat? a lekar ti povie ze dalsie tehotenstvo sa uz nemusi podarit? popripade ze bude rovnako rizikove ak nie rizikovejsie? ty si tieto veci moja zlata velmi lahko predstavujes. Ty proste mas svoj plan a myslis si ze ti ho nic a nikto nemoze ohrozit, pytam sa ta znova, zblaznela si sa? ....

A dajme optimalnu moznost, podari sa ti zdrave krasne. Vsetci budu mat mamky a ockov mladych, ktori pochopia svoje deti, budu sa im venovat a budu s nimi takpovediac partia. Ty ako 50 rocna karieristka sa dietatu venovat nebudes, ved predca mas karieru. To nevravim o tom ze manzel bude urcite starsi a to mozno nebudes mat 50 ale 55. Dalsou z veci, ako pises ze sa za svoj vek nebudes habit, no chcem ta vidiet ked pridu mamicky pod oznacenim MCBP, a ty budes stara, rozkysnuta, skareda. AAAAAANO, budes mat prachy a budes niekto, ale sama v hlave uz budes vediet ze to neni ono. PLUS, teraz to pride, CHCIPNES. nezazijes vnucata, ... nechas syna alebo dceru v 25 tke v 30 tke, samych a ty sa poberies do dajme tomu ze do neba. Uzasna predstava, byt stary, nestihat mladych a nevidiet vnucence, pritom nevravim a nepisem o inych zivotnych situaciach ktore do toho mozu prist.
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Qwerty, ale to nikdy nevieš, čo sa stane. Môžeš mať naplánovanú budúcnosť a príde do toho rozvod, či nejaká choroba, vyhazov v práci a všetky plány sa ti raz dva zrútia. Takže treba život žiť už teraz :) (tým myslím aj tie deti a tak :)

Plány sú fajn, ale nikdy človek nevie, čo prinesie budúcnosť. Stačí jeden okamih a všetko je v ... prdeli;)
qwerty-xyz

no presne tak, ale maciatko vyzera ze uz ma FIXNY plan ktoreho sa skalopevne drzi a fanaticky veri ze tomu tak bude, ona nerata s tym ze to sa moze doje*** uplne cele a kudne aj tak ako som to vyssie popisal, co potom?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty ty by si sa mal zacat liecit. A ked uz nie to, tak si aspon pomedzi knizky o alfasamcoch a baleni dievcat priloz nejaku o beznej medziludskej komunikacii. Uvidis, ze ked sa zacnes krajsie spravat k ludom, budu krajsi aj oni k tebe. Alebo dopadnes tak, ze si najdes tu svoju, vysnivanu, 10 A4 splnajucu... a ona si povie, to je ten kktko co sa nevie spravat? Naco mi takeho?
Co sa tyka zien ktorymi som obklopeny, su take, hentake aj onake. Poznam aj take, co sa vykaslali na vysoku a radsej si zalozily rodinu aj ked ziju z ruky do ust, poznam aj take normalne, poznam aj take, ktore chcu len dopriat svojim detom aspon taky standart ako maju ony, poznam aj totalne mrchy zlatokopky (ale nie je ich rozhodne 95%. Ani 59.)

k teme:
Jin, ja osobne si praveze nemyslim, ze by bola pred tymi 20-30 rokmi doba horsia nez dnes, co sa tyka zakladania rodiny, skor naopak. Bezurocne novomanzelske pozicky, prispevky na byvanie/sluzobne byty, istota prace, podobne. Horsie to imho bolo tak okolo 1995-98, ale to je OT.

Terepin, pride mi zvlastne, ako sa ty, ktory si mal mesacny vztah pred deviatimi rokmi a odvtedy sa dievcat bojis ako cert kriza tak fundovane rozpravas o potrebach a vztahoch zien. Ty, ktory sa bojis, ze budes prilis milovat tu taras veci typu "na hovno jej vztah, vyspat sa moze s dakym na vecierku"... V niektorych veciach nie si o nic lepsi od qwertyho, len mas normalnejsie vyjadrovanie, ba miestami by som povedal, ze on ma rozumu aj viac (len ho nevie pouzit)

maciatko, javatar: Kazdy clovek ma svoju volbu. Ked ju viac uspokoji ist predavat do anglicka, co koho do toho? Ja si tiez niekedy hovorim ze by som s tym prastil, kupil za posledne drobne letenku a siel jazdit taxikom dakde do ameriky, ale tak dokoncim aspon skolu nech mam viac moznosti. Potom uvidime ci mi to bude vyhovovat. Alebo ako hovori jeden moj kamarat. "I'd rather be a poor man who loves his life than a rich man who hates his life."
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak pekne po poriadku:
maciatko99 napísal:Možno sa Jin niekde udáva, že ideálny vek je niekde okolo 24 až 27 rokov, ale keby som chcel dieťa až v triedsiatke, tak ten malý rozdiel by tam nemal vadiť. Všetci chceme niečo iné, mám kamarátky, ktoré mali prvé dieťa už tesne po skončení strednej školy, tu je ale otázne, či tie deti boli plánované alebo šlo len o nešťastnú nahodu. Mám na to svoj názor, ale nezazlievam im to, bolo to ich rozhodnutie a je to ich život. Nepovedala by som to čo píšeš, že dnešné trendy uprednostňujú a zabezpečenie pred rodinou - je to moja voľba a moja rozhodnutie, pretože nechcem s rodinou skočiť na vec celá nepripravená a nechcem ostať na starosť rodičom, svokrovcov alebo inej blízkej rodine. Sú bežné prípady, že partneri majú dve deti a nemajú kde bývať, tlačia sa v jednoizbovom byte, otec na podpore, matka na materskej, žijú zo smiešných peňazí od štátu, ledva zaplatia účty, musia šetriť na plienkach, na výžive, nemôžu vziať deti na predchádzku do zoo, ich deti nikdy nebudú mať hračky, bicykle, budú chodiť v špinavom oblečení, pretože nič iné na prezlečenie nebdú mať - toto ja veru nechcem a radšej postúpim to riziko a budem mať dieťa o tri roky neskôr.
Podľa toho, čo viem ja a čo som sa bavil s niektorými lekármi, čo sú na Slovensku skutočne kapacita v danom odbore, tak ideálny vek je cca 21-25r, ale samozrejme je to individuálne. Ono - pokiaľ Ti tie tri roky skutočne dokážu zabezpečiť to, čo si napísala, tak Ti to fakt úprimne prajem. To, čo píše qwerty by som tak strašne nevidel - resp. postihnuté dieťa sa Ti môže narodiť ako v 22, tak aj v 35, v 35ke je tu len vyššia pravdepodobnosť porúch, ak sa však gény zbláznia, tak je jedno, koľko majú partneri rokov. To isté platí o potratoch. Horšie je to potom, keď sú rodičia starí a ukracujú deti aj seba. Čo sa týka tej veci s trendami, tam si stojím za svojim - ty (samozrejme Ti to nezazlievam, na to ani nemám právo) si sa tiež rozhodovala na základe nejakých kritérií, skúseností, skrátka na základe doby. Ovplyvnila Ťa. Ťažko (veľmi ťažko) povedať, či by si takto rozmýšľala aj pred 20 rokmi, aj keď zamýšľať sa nad tým zrejme nemá veľký zmysel. Ale keď sme to už načali...
Áno, prípady ktoré si napísala sú skutočne bežné a áno, je to nezodpovedné, avšak. Matka je na materskej, to je OK. Ale otec na podpore? WTF? Portály práce sú plné ponúk, ktoré berú aj ľudí s minimálnym vzdelaním - call-centrá(tam sa dá slušne zarobiť), práca s tovarom atď... takže pokiaľ je niekto na podpore a nemusí byť, tak je to neschopnosť, alebo prílišné ambície (fuj,blah, toto ja robiť nejdem, je to pod moju úroveň), ale potom je už dotyčný sprostý!
zuzanuska napísal:Qwerty, ale to nikdy nevieš, čo sa stane. Môžeš mať naplánovanú budúcnosť a príde do toho rozvod, či nejaká choroba, vyhazov v práci a všetky plány sa ti raz dva zrútia. Takže treba život žiť už teraz :) (tým myslím aj tie deti a tak :)
Súhlas 100%
Fabo napísal:Jin, ja osobne si praveze nemyslim, ze by bola pred tymi 20-30 rokmi doba horsia nez dnes, co sa tyka zakladania rodiny, skor naopak. Bezurocne novomanzelske pozicky, prispevky na byvanie/sluzobne byty, istota prace, podobne. Horsie to imho bolo tak okolo 1995-98, ale to je OT.
Podľa toho, ako sa na to pozrieš, no treba Ti dať za pravdu, že pred 20-30 rokmi to mali rodiny skutočne jednoduchšie, to áno - všetko to bolo podkuté vtedajším zriadením. Dnes by som to videl svetlejšie v tom ohľade, že dnešné možnosti uplatnenia sa v zamestnaní, cestovania atď. sú oveľa širšie, ako vtedy.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

skuste sa na problem "zlatokopiek" pozriet s troskou nadhladu..
.
ked budete mat 40.. pride kriza stredneho veku, chut na mlade masko.. a za zlatokopky, ktore sa nechaju vydrziavat zabezpecenym chlapom (len na ucely sexu), budete vdacni :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

jin, vyhody dnesneho zriadenia a spolocnosti ale nesmeruju k vyhodam pri zakladani rodiny, :arrow: je sice velmi pekne, ze sa dnes da cestovat a tak, ale dieta tym neuzivis, co sa tyka pracovnych moznosti, tie top moznosti vyuzije a) len male percento ludi b) zozerie to strasne vela casu a potom neostava na to dolezite - deti a c) zarobit sa dalo aj vtedy, ci (priznavam, kratko po revolucii) bol moj otec ako zeriavnik pol roka v Mnichove s Hutnymi Montazami, alebo dedko si ako sikovny automechanik dokazal aj zdvojnasobit prijem. + este moznost pololegalneho az nelegalneho kseftovania atp.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

S týmto všetkým súhlasím - tie výhody som ja myslel ako možnosti pre deti.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Trošku som Javatar nepochopila tú časť v druhom bode o rebríčkoch, pretože tam spomínaš hodiny v kancelárii pri práci a zároveň venovaniu sa dieťaťu 15 minúť denne. To je presne to čomu sa chcem vyhnúť a preto považujem za lepšiu voľbu, ak sa na určitý čas finančne zabezpečím a potom sa budem môcť fulltime venovať dieťaťu. Chápem, že časom sa môžno vrátim späť do tej istej práce, na tú istú pozíciu, ale je tiež možné, že to bude časovo neúnosné a preto príde k zmene povolania, aby bol dostatok času aj na dieťa. Okrem toho verím, že na dieťa nebudem sama a bude pri mne stáť partner, bez ohľadu na to ako sa situácia bude vyvíjať. Netvrdím, že sčastie v peniazoch je, skôr by som povedala, že peniazmi sa dajú mnohokrát navodiť šťastné chvíle, ale dlhodobé sťastie pramení z viacerých faktorov ako je rodina, práca, priateľstvá a i.

Ty si Qwerty zvláštný, tvoje požiadavky na ženy sú nereálne a popri tom mne dopraješ len to najhoršie a vidíš vo všetkom zlé scénare. Škoda, že nie si žena a nemáš možnosť absolvovať vyšetrenia, ktoré ti ako tak napovedia niečo bližšie k tehotenstvu, možným komplikáciam a všetkým čo s tým súvisí. Okrem toho v dnešnom technologickom svete je možnosť umelého oplodnenia alebo aj adopcie, hoci dobre vieme, že s adopciami je probém. Pokiaľ by však pár bol pripravený aj na takúto alternatívu, tak prečo nie. Pochopiteľné, najkrajšie je mať vlastné dieťa, hlavne, nech je zdravé. Pokiaľ bude dieťa postihnuté alebo bude mať neliečitelný syndróm, tak čo teraz? Je to dieťa ako každé iné, ale z pohľadu matky to aj tak nikdy nepochopiš, lebo ty by si z niečoho takého zutekal a radšej platil pár desiatok eur alimenty, len aby si mal pokoj. Ver, že taká rozhodne nie som.

Fabo: Samozrejme, je to každého voľba k čomu sa rozhodne, ona sa rozhodla odísť do Anglicka a tak možno čiastočne ustúpila z nátlaku. Či sa jej to oplatilo, to vie len na sama.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

maciatko: vela hodin v kancelarii = malo hodin s dietatom,
pokial sa ale chces s prichodom dietata vzdat kariery, vidim to ako dobre rozhodnutie, v takom pripade staci si len urcit kedy ma clovek uz penazi dost (a stihnut to)
qwerty-xyz

maciatko? ..... ja ako chlap, by som NIKDY --- vidis to slovo? dobre si ho pamataj. NIKDY nepristupil na adopciu --- to by nebolo moje dieta, to by bolo dieta od cudzej zeny a cudzieho chlapa ktori so mnou maju HOVNO. MOJA GENETIKA je prvorada, sorry, ziaden adoptovany smejd. Tym nechcem adoptovane deti urazit, ale pokial nie su moje, nikdy moje nebudu.

Vysetrenia? maciatko ty si bola uz vobec u gynekologa? V jeden den mozes byt na vysetreni a nemat nic, mozes ju mat taku zdravucku ze ti vsetci tlieskat mozme, o 2 tyzdne mozes chytit taky zapal ze sa z neho uz nedostanes. ZDRAVIE JE VRTKAVE. a v tychto veciach VELMI vrtkave. TY si NEMOZES dopredu naplanovat zr to bude ako to bude, a RIZIKO vzhladom na pribudajuci vek je vacsie a vacsie. CHAPES, ci NECHAPES?
vysetrenia ti podaju info akurat o aktualnom stave. o nicom inom, predpoklad ze vsetko je fajn je spravny, ale je to len predpoklad. Co sa da uz dobre odsledovat je samotne tehotenstvo a jeho vyvoj, ale mi nechci nahovorit ze mas doktora ktory ti teraz v 24ke povie ze si kludne mozes rodit aj v 35 tke ze ti dava 100% tnu garanciu ze to ta tvoja vieme co zvladne lavou zadnou.

Aby som zase neposobil zle, tak maciatko chapes pojem RIZIKO, ??? a ze sa snazime riziko MINIMALIZOVAT, a nie MAXIMALIZOVAT? .... :roll: Lebo ked nechapes nevadi, ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: Ja len dufam, ze taky ako ty si nebudu moct povedat: Aha, toto je moje dieta!

IMHO to co predvadzas v tejto teme, tak to je na polutovanie, nic ine ako negativa som od teba necital. Nechapem na co vobec citam temy v LVP a hlavne tvoje prispevky.
qwerty-xyz

ja nechapem ako mozes napisat co si napisal, .... ani ma nepoznas a toto napises? tak ti t vraciam ako sa ma, dufam ze si ty nikdy take nieco nepovies, a ci mas 30 rokov alebo nie verim hojko ze ti raz niekto za taketo reci ako si napisal taku ebne cez pysky ze zabudnes ako sa volas ,.... :) nic ineho ...

lebo namiesto toho aby si sa ma zastal si rypnes, a este velmi hnusnym sposobom. Ked sa ti paci taketo materialisticke uvazovanie tak kludne, ale nenavazaj sa do mna.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: To nemozes mysliet vazne, ze sa ta mam zastat, skus si precitat po sebe co si popisal na poslednych dvoch strankach a zamysli sa.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zname na to, aby si sa nerozmnozoval. Kolko mala rokov tvoja mama, ked si sa Qwerty narodil?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Áno, ty ako chlap by si nikde nepristúpil k adopcií, je to tvoja voľba a celkom ju chápem, pretože nie všetci majú povahu starať sa o dieťa, ktoré bude ich, ale zároveň bude niekoho iného. Mnohým ľudom môže robiť problém vychovávať cudzie dieťa a pretvarovať sa, že je ich. Mám veľmi dobrého kamaráta s ktorým som trávila čas od detstva, je adoptovaný, volá sa Pavol a mal život aký mal. Nikdy sme sa na túto tému spolu nebavili, ale jeho "rodičia" sú normálni slušní ľudia, jeho "brat" pracoval (a možno ešte aj pracuje) v zložkách mestskej polície, takže čo to sa človek dozvedel od nich. Pavol bol adoptovaný ešte ako maličký chlapec, vždy sa k nemu správali ako k vlastnému, vždy kupovali rovnaký počet sladkostí alebo hračiek aj jemu, aj jeho bratovi. Nikdy mu nedali pocítiť, že je cudzí a vychovávali ho s láskou. Možno aj preto je Paľo človek, ktorý by ti dal aj z posledného, možno preto si tento človek preskákal čím si preskákal (úspechy v práci, politika, prísun väčšieho obnosú peňazí - prapadnutiu k drogám, liečenie drogovej závislosti) a dnes je z neho dospelý človek, ktorý síce ani asi po desiatich rokoch nemá dokončenú školu, má však ženu, pred mesiacom sa mu narodila druhá dcérka a aj napriek všetkému je odhodlaný dokončiť si vysokú školu. To bol len malý prípad zo života o človeku o ktorom viem, že pozná stránku www.hojko.com a patrí k jej návštevníkom.

Teraz by som rada vrátila k tej adopcií. Ty by si na ňu neprístupil a bodka, tvoje rozhodnutie, tvoj problém, tvoja vec. Akceptujem to a je mi to jedno. Keby som bola ja v krajnej núdzi, partner by bol naklonený rovnakej myšlienke, tak nevidím dôvod na konsenzus a neprikloniť sa k adopcií. Sama by som do niečoho takého nešla a ak sa nemýlim, tak samej by mi dieťa ani nezverili.

Nechápem však, prečo vidíš svet taký škaredý, vidíš len tie zlé veci a praješ tu ľuďom len to najhoršie. Darmo sa budeš oháňať, že to tak nie je, veď to všetci aj tak vidíme. Nie som psychológ, ale z toho čo píšeš dokážem usúdiť, že tvoje rodinné problémy su dlhotrvajúce, tvoje problémy so ženami pramenia z tvojho sociálneho problému a pravdepodobne si žil s určitým, mňe ťažko určiteľným, vnúteným sociálnym statusom (nechcené dieťa rodičov, neobľúbený medzi súrodencami a rodičmi, podceňovaný). Niečo z enviromentalistiky, presnejšie z etického kódexu jasne hovorí, že dieťa sa učí podľa toho, ako žije - Ak dieťa žije s kritikou, učí sa odsudzovať. Ak dieťa žije s nevraživosťou, učí sa bojovať. Ak dieťa žije s posmechom, učí sa byť viným. Je toho podstatne viac, ale nebudem to tu vypisovať, pretože si myslím, že niečo z týchto troch sedí aj na teba.

Ďalšie príspevky od teba na tému ohľadom postihnutých a adoptovaných detí považujem za zbytočné a nebudem už na to reagovať. Už vyššie som napísala, že nech sa dieťa narodí aké chce, stále to je moje dieťa. Preto považujem zbytočnú ďalšiu diskusiu na túto problematiku, svoj názor som vyjadrila, vyjadril si ho aj ty, navyše sme už dosť mimo základnej pointy tejté témy, ktorá je materialistky vs. zlatokopky.
qwerty-xyz

a kde je problem u teba maciatko? ze sa za kazdu cenu snazis presadit a byt uspesna a si materialne zalozena? mam spravit psychoanalyzu tebe? asi by sa ti nepacila co? :wink: Mna a moj zivot nechaj na pokoji, ja sa do toho tvojho zlatko neseriem. tak sa NESER ani ty do mojho.
socialne rozdiely vidim preto lebo ich vidim nie som voci nim slepy a vidim co sa okolo mna deje, .... clovek co ma prehlad o svojom sidlisku a ulici vie dokopy hovno, clovek ktory ma prehlad o celom okrese vie objektivne zhodnotit ako sa situacia ma, a objektivne neznamena ze to musi byt vsetko ako v rozpravke ale prave naopak v dnesnom svete plati ze ako z rozpravky to nie je.
Ja osobne proti adopcii nemam nic, ani proti ludom ktori adoptovani su, ale ja by som si dieta nikdy neadoptoval a keby moja partnerka chcela adoptovane nech si hlada ineho. ja chcem vychovavat SVOJE deti.

A ked sme tu maciatko taki vsetci OT, nech sa zmaze aj tvoj blud co si pisala, ale to by tu chlapcom moderatorom musel najprv prestat stat z tvojej FOTO, ....
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

qwerty-xyz napísal:a kde je problem u teba maciatko? ze sa za kazdu cenu snazis presadit a byt uspesna a si materialne zalozena? mam spravit psychoanalyzu tebe? asi by sa ti nepacila co? :wink: Mna a moj zivot nechaj na pokoji, ja sa do toho tvojho zlatko neseriem. tak sa NESER ani ty do mojho.
socialne rozdiely vidim preto lebo ich vidim nie som voci nim slepy a vidim co sa okolo mna deje, .... clovek co ma prehlad o svojom sidlisku a ulici vie dokopy hovno, clovek ktory ma prehlad o celom okrese vie objektivne zhodnotit ako sa situacia ma, a objektivne neznamena ze to musi byt vsetko ako v rozpravke ale prave naopak v dnesnom svete plati ze ako z rozpravky to nie je.
Ja osobne proti adopcii nemam nic, ani proti ludom ktori adoptovani su, ale ja by som si dieta nikdy neadoptoval a keby moja partnerka chcela adoptovane nech si hlada ineho. ja chcem vychovavat SVOJE deti.

A ked sme tu maciatko taki vsetci OT, nech sa zmaze aj tvoj blud co si pisala, ale to by tu chlapcom moderatorom musel najprv prestat stat z tvojej FOTO, ....
Ty, prosim, ziadne psychoanalyzy nerob.

Najlepsie je, ako najprv pises, ze deti su zenami brane ako objekt a tovar a teraz zase pises, ze by si si deti z dd nikdy nezobral, lebo su to "smejdi". Si cool.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

OK,

myslím, že sme už dosiahli bod, kedy by sme sa z OT mohli vrátiť späť ku téme. Premazávať nebudem, nakoľko (aj keď OT) túto diskusiu pokladám za zaujímavú a plodnú.
Trošku však vychladnite ľudia, inak si dáme na pár dní lock :)

qwerty: erekcie moderátorov nechaj na pokoji :sly:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

vacsinou to tak byva komu nejde o vztah a manzelstvo taky muzi mozu starnut ale zeny ee :D

lumir: keby len 40 krstny mal 2 deti a v 65ke nahanal 20ky... :) cely zivot cavo
Napísať odpoveď