Zadrzany mladistvy pod vplyvom alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sharken
Amateur
Amateur

Re: Zadrzany mladistvy pod vplyvom alkoholu

Príspevok od používateľa sharken »

dobre to uz kaslat auto neauto...chalan ma problem :/

tak zjavne dospelych predvolaju... ja som spal a ze co som pocul ich moc nezaujima ale co som videl...a toho nieje vela
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

A čoho sa vlastne bojíš?
sharken
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sharken »

uz ani neviem, hlavne o kamarata ale zistoval som vsetkym vec z tejto strany :/
a aby som neurobil este viac zle
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

sharken napísal: marisku zistili chalanovi v krvy... zevraj idu dospelych vypocuvat tak ak pridu po mna na aute mozem sa ist zakopat...
....predvolanie Ti dojde poštou, ale radšej si v správnom poriadku naštuduj spôsob doručenia predvolania (zák. č. 71/1967), pretože za istých okolnosti ťa môžu predviesť aj policajti :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

naco by ho prosimta nechali predviest ked mu poslu predvolanku...to uz kde by sme boli keby pre kazdeho zasrana posielali fizlov a este aby si kvoli takej hovadine spravny poriadok studoval...vsetko by to bolo v pohode keby nehulili...za mladistveho je zodpovedny rodic, resp zakonny zastupca, kym si nepodpisal nejaku zodpovednost, ako napr veduci na taboroch mozes mat na salame, chlast je maximalne priestupok aj to sa da uhrat, ze sak sa sam napil, ja som mu nic nedal, to nikoho netrapi, ale sa cudujem, ze zistovali tu travu to su vraj pekne drahe testy, to by mohol byt pruser, lenze trava sa da zistit este dlho po uziti, takze sa tvarte, ze tam nic nebolo, chalan sa sfajcil pred tyzdnom a ste zahojeni /teda az na tie prsty :D / ... tolko podla mna, ak nenajdu nikomu fyzicky travu pri sebe, nie je problem, len vazne sa musite dohodnut co povedat aby ste to nepresrali na niekom kto bude posraty
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som raz dostal blokovú pokutu 500 Sk za podávanie alkoholu neplnoletým osobám (sám som bol neplnoletý) - bola akcia, pilo sa, ja som doniesol jedno čučo, kto z neho pil, neviem, zrejme všetci, baby sa nadrbali až na sanitku, došli flojdi, tí menej napití stihli ujsť atď. a ja som dostal potom neskôr blokovku, lebo sa to riešilo.

Takže max. takéto niečo môžeš očakávať, ak ti preukážu (resp. ťa niekto bonzne, alebo sa priznáš sám), že si doniesol alkohol.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

hughito napísal: bola akcia, pilo sa, ja som doniesol jedno čučo, kto z neho pil, neviem, zrejme všetci, baby sa nadrbali až na sanitku,

Ako sa dá nadrbať z jedného čuča ? :shock: Ja som chvalabohu ešte nemal problém s flojdami.Iba raz sme sedeli na lavičke išli okolo mesťáci na chvílku zastavili ,kamoš sedel hore na operadle lavičky a rýchlo si sadol normálne na lavičku a odišli.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tam bolo oveľa viac alkoholu, ale ja som doniesol jedno čučo, takže som tiež "podával alkohol neplnoletým osobám."
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Zdravím , ak mám oslavu 18ky a budú tam aj pod 18 a budú piť a náhodou by prišla razia , hrozí mi niečo ? Ked kupim flašu na stol , mám im z toho dať , alebo povedať nech si idu samy kupit poldecaky ,ze ci im to daju ... ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Nerieš blbosti. Normálne pite, oslavujte a keby už naozaj prišla razia, tak to nejak zahráš do avtu.
bu-dream-s
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bu-dream-s »

Ahojte, s kamarátkou a s dvomi chalanmi sme z Trnavy a boli v Ba lebo sme sa chystali na akciu a v parku prišli policajti a kedže kamarátka má 17 a ja 16 dali nám fúkať.. ja som nafúkala 0,14 a kamarátka 0,8 . Zobrali nás na policajnú stanicu, ale pol hodinu sme tam čakali , vypočuli nás a povedali, že príde nejaké predvolanie domov . chcela by som sa spýtať, že čo bude nasledovať teraz . Príde mi to domov na moje meno doporučene alebo na meno mojej mami? a potom vlastne prídem na ten úrad či kam to a čo tam? a hrozí mi aj nejaká pokuta? za odpoveď budem veľmi vďačná
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Tebe nehrozi nic. Do 0.3 promile je normalna hladina alkoholu v tele (normalne sa moze vyskytovat). Mozno ta predvolaju, ale vzdy sa na to mozes vyhovorit. Kamaratka je na tom horsie. Skor ale pojdu po tych co kupili ten chlast a dali vam pit.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zrejme si si poplietol nuly...do 0,03 je tolerovaná hranica...
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Hovorila mi to kamaratka, ze to mali ako medici na sudnom lekarstve.

Normálna hranica alkoholu v krvi je do 0,1 promile, pretože alkohol v malých množstvách vzniká činnosťou baktérií v našich črevách. 0,3 – 0,5 ‰ svedčí o požití alkoholického nápoja.
ColdRain
Addict
Addict

noone napísal:Hovorila mi to kamaratka, ze to mali ako medici na sudnom lekarstve.

Normálna hranica alkoholu v krvi je do 0,1 promile, pretože alkohol v malých množstvách vzniká činnosťou baktérií v našich črevách. 0,3 – 0,5 ‰ svedčí o požití alkoholického nápoja.
nejde ani tak o nejaku normalnu hranicu, ale o to, ze tie testery nie su neomylne, cize do 0,15 mg/l teda 0,3 promile, sa to nechava tak, lebo je mozne ze pristroj je zle nakalibrovany...je to proste standardna metrologicka odchylka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...takže je to 0,3???...tak moooc?...
ColdRain
Addict
Addict

hej, do 0,3 sa da namietat kalibracia pristroja, nad 0,3je pruser, nad 1,0 je trestny cin = uzijete si 4 dni v base + rozsudok v skratenom konani
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

ColdRain, to ale teraz hovoris o soferovani pod vplyvom alkoholu nie? To by tu bolo dost vela kriminalnikov keby bolo 1 promile trestny cin :lol:
ColdRain
Addict
Addict

ziegel napísal:ColdRain, to ale teraz hovoris o soferovani pod vplyvom alkoholu nie? To by tu bolo dost vela kriminalnikov keby bolo 1 promile trestny cin :lol:
hej, jasne, uz ked sa zacalo o tych testeroch, tak som si to nejak automaticky spojil :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mna by skor zaujimalo comu sa rovna 0,3 promile? :oops:
rumbe? deci piva, deci vina....? myslim hned po požití, do hodiny ak by som fúkal :sly:
Napísať odpoveď