Zivotny sen ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

two words - nobel prize
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Čo by som chcel a aký je môj životný sen???Jednoduché.

1.Byť zdraví, pretože na slovensku je zdravotníctvo v úplnej ri**.

2.Vlastniť Audi TT, a ešte Subaru Impreza.

3.Mať ženu a dve deti.

4.Pekný byt v centre mesta.

5.Odísť zo slovenska navždy.(odpadá bod 1.)
Ivko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

Žiť v spoločnosti založenej na kolektivizme to znamená na kolektívnom vlastníctvew výrobných prostriedkov a kolektívnom decentralizovanom politickom rozhodovaní založenom na lokálnych samosprávach, bez štátu, polície, armády a vykorisťovateľov. Skrátka v beztriednej spoločnosti.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Ivko napísal:Žiť v spoločnosti založenej na kolektivizme to znamená na kolektívnom vlastníctvew výrobných prostriedkov a kolektívnom decentralizovanom politickom rozhodovaní založenom na lokálnych samosprávach, bez štátu, polície, armády a vykorisťovateľov. Skrátka v beztriednej spoločnosti.
vies, kde by taka tvoja "beztriedna" spolocnost skoncila? Stale sa najde dostatocne mnozstvo ludi, aby aj to malo, co na Slovensku pracuje spravne, znicila pre svoje vlastne obohatenie sa.
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Ivko napísal:Žiť v spoločnosti založenej na kolektivizme to znamená na kolektívnom vlastníctvew výrobných prostriedkov a kolektívnom decentralizovanom politickom rozhodovaní založenom na lokálnych samosprávach, bez štátu, polície, armády a vykorisťovateľov. Skrátka v beztriednej spoločnosti.
veeeeeeeeeeeeeeelmi pekna predstava, ale naivna. aj ja som si kedysi myslela, ze by to mohlo klapat, ale ako idu roky a je zistujem, aki su ludia, vidim, ze to fungovat jednoducho nebude. bohuzial. bola by perfektna to spolocnost, ale ludia su sebecki a su k sebectvu aj vychovavani. trvalo by to cele generacie, kym by si ich prevychoval, ak by sa to vobec podarilo. ak ludia zabudnu na chamtivost, prevladne zavist, premozes aj tu, pridu do konfliktu charaktery a zakazdym to skonci revoluciou. preto je to iba krasny sen, ktory mozes zmenit na pravdu len v malom okruhu svojej rodiny.
Les, nemusis na to pozerat tak skepticky. je to zaujimava teoria zalozena na doveru v ludi, ty uz v nich neveris, ja v nich neverim, ale ini predsa mozu, nie?
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Byt stastny a nikoho o nic nemusiet prosit..
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no

Príspevok od používateľa Kosh »

mojim snom je: kupit si jeden ostrov, k nemu sluhu co mi bude chodit nakupovat, zenu a minimalne 5 deti. - a este laserova operacia oci. a z toho ostrova by som v zivote nohy nevytiahol
Uzul
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Uzul »

mojim snom je precestovat cely svet :) alebo aspon Juznu Ameriku
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

TheEliTe napísal:1.Na hojku byt VIP
2.Zenu Deti
2.Vela $
3.Dajaku vilu
4.Dajake fajne auto :P
5.Zdravie

A uz neviem :)
nemyslis ze si dost materialista ??
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

haliegro napísal:veeeeeeeeeeeeeeelmi pekna predstava, ale naivna. aj ja som si kedysi myslela, ze by to mohlo klapat, ale ako idu roky a je zistujem, aki su ludia, vidim, ze to fungovat jednoducho nebude. bohuzial. bola by perfektna to spolocnost, ale ludia su sebecki a su k sebectvu aj vychovavani. trvalo by to cele generacie, kym by si ich prevychoval, ak by sa to vobec podarilo. ak ludia zabudnu na chamtivost, prevladne zavist, premozes aj tu, pridu do konfliktu charaktery a zakazdym to skonci revoluciou. preto je to iba krasny sen, ktory mozes zmenit na pravdu len v malom okruhu svojej rodiny.
Les, nemusis na to pozerat tak skepticky. je to zaujimava teoria zalozena na doveru v ludi, ty uz v nich neveris, ja v nich neverim, ale ini predsa mozu, nie?
Najvacsi problem je nedostatok, z nedostatku plynie zavist a zo zavisti chamtivost. Je dolezite odstranit nedostatok najma u deti. A ked vidim kolko miliard,triliard,biliard sa vyhadzuje na vojny a armady tak si stojim za tym ze 6 miliardam ludi zadovazit dostatok by nebol problem. Sak si pozri len co stoji jedno take vojenske autíčko HUMMER a pozri si kolko ich ameri v armade maju. a to je len auticko, o lietadlovych lodiach nehovorim
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal: nemyslis ze si dost materialsita ??
Tomu sa nehovori materialista, ale konzument. Materialista je ten kto verí v to ze hmota bola skor ako myslienka, cim zapiera boha.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

braino.swk napísal: nemyslis ze si dost materialista ??
samozrejme ze je ale co cakas v 15tich? Tiez som chcel mat co najviac prachov a materialnych veci. Teraz uz vsetko vidim uplne inak a verim ze inak to uvidi aj on ;)
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robcsi »

Linkman napísal:Ist do Tibetu a byt tam v budhistickom klastore aspon rok, vystupit aspon na 5 minut do vesmiru, naucit sa uceniu shaolin, navstivit cinsky mur, vidiet kus Číny, navštíviť Singapur, Bombaj, New York, proste cestovat na zaujmave meista a naučiť sa čínskej medicíne
no ten shaolin, medicína a kláštor, ako by si to vybral z môjho jazyka, ešte by som pridal štastnú, milujúcu a zdravú rodinku a pár peniažkov, aby bol lepší život......ale ešte veľa vecí.
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

no 1. rodina
2. vynosna praca
3. zdravie
4. pokoj v dochodku 8)
RUSTer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RUSTer »

Moj zivotny sen je vypadnut z tohto sk*rveneho Slovenska. 8)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

super baba,rodina,zdravie,nejake dobre vzdelanie,many :)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Linkman napísal:Ist do Tibetu a byt tam v budhistickom klastore aspon rok, vystupit aspon na 5 minut do vesmiru, naucit sa uceniu shaolin, navstivit cinsky mur, vidiet kus Číny, navštíviť Singapur, Bombaj, New York, proste cestovat na zaujmave meista a naučiť sa čínskej medicíne
'

mna zase bere thajsko ;) tam su pekne baby a tak, a moj sen? aby ma mala moja babenka rada az do konca ;) nic viac nechcem len toto
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Chcem najst slecnu, ktora ma bude milovat a aby som bol stasny a samozrejme zdravy! :P
Napísať odpoveď