Zivotny sen ?
vies, kde by taka tvoja "beztriedna" spolocnost skoncila? Stale sa najde dostatocne mnozstvo ludi, aby aj to malo, co na Slovensku pracuje spravne, znicila pre svoje vlastne obohatenie sa.Ivko napísal:Žiť v spoločnosti založenej na kolektivizme to znamená na kolektívnom vlastníctvew výrobných prostriedkov a kolektívnom decentralizovanom politickom rozhodovaní založenom na lokálnych samosprávach, bez štátu, polície, armády a vykorisťovateľov. Skrátka v beztriednej spoločnosti.
-
haliegro
Medium Star
veeeeeeeeeeeeeeelmi pekna predstava, ale naivna. aj ja som si kedysi myslela, ze by to mohlo klapat, ale ako idu roky a je zistujem, aki su ludia, vidim, ze to fungovat jednoducho nebude. bohuzial. bola by perfektna to spolocnost, ale ludia su sebecki a su k sebectvu aj vychovavani. trvalo by to cele generacie, kym by si ich prevychoval, ak by sa to vobec podarilo. ak ludia zabudnu na chamtivost, prevladne zavist, premozes aj tu, pridu do konfliktu charaktery a zakazdym to skonci revoluciou. preto je to iba krasny sen, ktory mozes zmenit na pravdu len v malom okruhu svojej rodiny.Ivko napísal:Žiť v spoločnosti založenej na kolektivizme to znamená na kolektívnom vlastníctvew výrobných prostriedkov a kolektívnom decentralizovanom politickom rozhodovaní založenom na lokálnych samosprávach, bez štátu, polície, armády a vykorisťovateľov. Skrátka v beztriednej spoločnosti.
Les, nemusis na to pozerat tak skepticky. je to zaujimava teoria zalozena na doveru v ludi, ty uz v nich neveris, ja v nich neverim, ale ini predsa mozu, nie?
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
no
mojim snom je: kupit si jeden ostrov, k nemu sluhu co mi bude chodit nakupovat, zenu a minimalne 5 deti. - a este laserova operacia oci. a z toho ostrova by som v zivote nohy nevytiahol
-
braino.swk
Light Professional
-
Ivko
Expert
Najvacsi problem je nedostatok, z nedostatku plynie zavist a zo zavisti chamtivost. Je dolezite odstranit nedostatok najma u deti. A ked vidim kolko miliard,triliard,biliard sa vyhadzuje na vojny a armady tak si stojim za tym ze 6 miliardam ludi zadovazit dostatok by nebol problem. Sak si pozri len co stoji jedno take vojenske autíčko HUMMER a pozri si kolko ich ameri v armade maju. a to je len auticko, o lietadlovych lodiach nehovorimhaliegro napísal:veeeeeeeeeeeeeeelmi pekna predstava, ale naivna. aj ja som si kedysi myslela, ze by to mohlo klapat, ale ako idu roky a je zistujem, aki su ludia, vidim, ze to fungovat jednoducho nebude. bohuzial. bola by perfektna to spolocnost, ale ludia su sebecki a su k sebectvu aj vychovavani. trvalo by to cele generacie, kym by si ich prevychoval, ak by sa to vobec podarilo. ak ludia zabudnu na chamtivost, prevladne zavist, premozes aj tu, pridu do konfliktu charaktery a zakazdym to skonci revoluciou. preto je to iba krasny sen, ktory mozes zmenit na pravdu len v malom okruhu svojej rodiny.
Les, nemusis na to pozerat tak skepticky. je to zaujimava teoria zalozena na doveru v ludi, ty uz v nich neveris, ja v nich neverim, ale ini predsa mozu, nie?
no ten shaolin, medicína a kláštor, ako by si to vybral z môjho jazyka, ešte by som pridal štastnú, milujúcu a zdravú rodinku a pár peniažkov, aby bol lepší život......ale ešte veľa vecí.Linkman napísal:Ist do Tibetu a byt tam v budhistickom klastore aspon rok, vystupit aspon na 5 minut do vesmiru, naucit sa uceniu shaolin, navstivit cinsky mur, vidiet kus Číny, navštíviť Singapur, Bombaj, New York, proste cestovat na zaujmave meista a naučiť sa čínskej medicíne
-
fuCKYou
Medium Professional
'Linkman napísal:Ist do Tibetu a byt tam v budhistickom klastore aspon rok, vystupit aspon na 5 minut do vesmiru, naucit sa uceniu shaolin, navstivit cinsky mur, vidiet kus Číny, navštíviť Singapur, Bombaj, New York, proste cestovat na zaujmave meista a naučiť sa čínskej medicíne
mna zase bere thajsko