Zdravicko.
Mam takyto problem s SSD diskom Corsair Force 3
Vcera som poskladal novy PC, na ssd nainstaloval win a ostatne programy. Pc obcas zamrzol, 1x mi po festarte nechcelo najst disk, ale po vypnuti a zapnuti pc to uz islo. Nakoniec mi vecer vyhodilo BSOD s kodom F4 (ak je to to co si myslim). Nainstaloval som este chybajuce ovladace na PCI a este jeden, uz si neposmeniem na co to bolo a pc siel normalne.
Rano bol na PC brat a pc zasa zamrzol. Tu ma presla trpezlivost, ssd-cko som odpojil a win nainstaloval na WD caviar blue. Tu sa problemy skoncili. Do teraz ide vsetko bez jedineho zavahnia, cize predpokladam, ze chyba bude v ssd disku.
Na nete som co to hladal, a nasiel som nieco o AHCI mode pre sada radice (momentalne mam nastavene na IDE) a tak isto o update fiemware, kedze mam 1.2 a uz je von 1.3.
Co myslite? moze to pomoct, alebo mam cim skor poslat disk na reklamacku? Alebo mate nejake ine napady, ako ho rozbehat korektne?
Problem s SSD diskom
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
Re: Problem s SSD diskom
cital som to.
aj nad tym som uvazoval, len stale rozmyslam, ci nie je chyba niekde u mna s nastavenim.
a rozmyslam aj nad tym, ci poslat disku k predajcovi, alebo rovno do corsairu, ako pisu v tom clanku
//teraz citam to corsair forum a vraj sa to netyka mojho modelu CSSD-F60GB3-BK . tak neviem co dalej...
moze byt nieco s nastaveniami alebo ho mam rovno poslat do pccka?
aj nad tym som uvazoval, len stale rozmyslam, ci nie je chyba niekde u mna s nastavenim.
a rozmyslam aj nad tym, ci poslat disku k predajcovi, alebo rovno do corsairu, ako pisu v tom clanku
//teraz citam to corsair forum a vraj sa to netyka mojho modelu CSSD-F60GB3-BK . tak neviem co dalej...
moze byt nieco s nastaveniami alebo ho mam rovno poslat do pccka?
ešte pozri to uspávanie sata, vypnúť to. možno pomôže
-
nejakymarko
Addict
fu ha.
vedel by si mi poradit, kde to mam hladat?
vedel by si mi poradit, kde to mam hladat?
v biose
niekde v nastaveniach power managmentu alebo podobné čosi. neviem presne
//tak tu je návod, na konci článku: http://extrahardware.cnews.cz/kdo-brzdi ... hu-pribyva
takže nie bios. ale fakt neviem, či pomôže
//tak tu je návod, na konci článku: http://extrahardware.cnews.cz/kdo-brzdi ... hu-pribyva
takže nie bios. ale fakt neviem, či pomôže
-
nejakymarko
Addict
uz na to kaslem. Uz je spisany reklamacny protokol, disk je zbaleny a ak stihnem, este rano ho posielam do KE. Snad nebudu mat problem s vymenou, najlepsie za iny model. A teraz sa tlaci otazka, ze ktory 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Agility 3.