Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
to je pravda, ale zas detaily, shadery, textury ma vstko lepsie crysis
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Crysis 1 ma celkovo (niektoré veci sú lepšie tam iné v BC2 ale celkovo vyhráva BC2) horšiu grafiku ako BC 2
A hlavne v BC2 sa dá všetko zničiť.
BF má dobrú hrateľnosť. Mne sa nepáčia hry kde nemáš žiadny HopUp. Ak chceš tak hraj ďalej CSko ale BF má veľmi dobrú streľbu len musíš vedieť ako na to
Server browser ti ukazuje priemernú latency. To že ty máš 150 je niečo iné. Ja mávam okolo 100 a menej a hrávam na zahraničných serveroch.
A ak ti je 20 € veľa tak si nekupuj hry vôbec. Stiahni, otestuj a potom kúp.
Podľa mňa je BC2 jedna z naj hier spolu s Armou.
BF má dobrú hrateľnosť. Mne sa nepáčia hry kde nemáš žiadny HopUp. Ak chceš tak hraj ďalej CSko ale BF má veľmi dobrú streľbu len musíš vedieť ako na to
Server browser ti ukazuje priemernú latency. To že ty máš 150 je niečo iné. Ja mávam okolo 100 a menej a hrávam na zahraničných serveroch.
A ak ti je 20 € veľa tak si nekupuj hry vôbec. Stiahni, otestuj a potom kúp.
Podľa mňa je BC2 jedna z naj hier spolu s Armou.
Ako mam otestovat prosimta MP, ved len kvoli tomu som si to kupoval a ako vidim zytocne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak ale pri SPcku si otestujes vsetky zbrane v hre aj to ako strielaju a podobne. Tak nechapem o com stale hovoris. Ak to lutujes a mas to cez steam tak ju mozes jednoducho predat niekomu inemu za menej € ako stoji. Napr z 29 na 25 € zlacnis a mas pokoj.
Nemam to zo steamu, mam originalku v baleni, SP a MP su diametralne rozlisne v BF, by som povedal ze okrem tych zbrani nemaju spolocne nic.
-
Michaelo
Hardcore addict
Pravda ja som sa pri SP nudil. Ale nadavas na grafiku a zbrane a latency. A grafiku a zbrane v SP dokazes otestovat
A keby ze si na steame tak by si tu hru mohol mat aj za necelych 8 € ked boli zlavy 
bohuzial nemam akym sposobom kupovat hry cez steam, takze tolko k tomu, vies co grafiku ani nie, pretoze kampan mi ide plynulo vo vacsine momentoch co sa o MP povedat neda.
-
Michaelo
Hardcore addict
No u mna ide MP v pohode. Sice ma stve ta znicena zem ze kolaje od tankov su aj tak vidiet nad dierami co vyzera trapne ale inac mi slape v pohode. Len niekedy par krat blikne zem kym nenacita textury.
Podla mna je to velmi dobra hra
moja GPU sa pri nej nevytazi ani na 50% a CPU ani na 30% 
Podla mna je to velmi dobra hra
Na čo ho prosím ťa riešiš? 
-
Michaelo
Hardcore addict
Snažím sa ho pochopiť
Z časti sa mi to podarilo 
Môžem k tomu povedať len že najprv písal a potom rozmýšľal ak vôbec a že každý má iný vkus.
Podľa mňa je moc dobrá (čekni a uvidíš):
http://www.youtube.com/watch?v=pNBxiAXXMZg
Môžem k tomu povedať len že najprv písal a potom rozmýšľal ak vôbec a že každý má iný vkus.
Podľa mňa je moc dobrá (čekni a uvidíš):
http://www.youtube.com/watch?v=pNBxiAXXMZg
Michaelo: Ok, co uz s tym nic nenarobim, ja som ale od tej hry ocakaval ovela viac ako dala
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2011, 16:58)
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2011, 16:58)
naco tu zbytocne pises a spamujes?Opak napísal:Na čo ho prosím ťa riešiš?
-
Daggertail
Light Professional
korag: za prve,ked uz tak sa daju hry na steame giftovat, par ochotnych ludi tu na fore je takze to neni nejaky problem a za druhe, ty sa bavis pri pozerani na peknu grafiku? hry su predsa o tom, ze sa mas pri nich bavit a nie cumiet na grafiku a to latency, tak to uz je asi chyba hry alebo co, lebo aj ja mam pingy okolo 100 ale pri tom ziadne lagy nemam, kdezto v cod4 mam okolo 20 na cz servery...
Ale tu nejde o tu grafiku ale o tu biednu optimalizaciu, je jedno ci mam high nastavenie alebo low stale to ide tak isto, nemenne FPS a to ma sere ked si to nemozem plynulo zahrat, a s tym pingom nech si to vyriesia, kolko je uz ta hra na svete a este stale ziadny patch co by to opravoval? seru na to a to nie je moj problem.
Máš šitný comp a obviňuješ ich že si tú hru nemôžeš dobre zahrať?
Ty máš asi nejaký problém..a to isté s tým pingom, ide to plynulo? ide, tak čo onanuješ nad číslami?
Mimochom nemajú čo opravovať, pretože to nieje ping ale latency
Ty máš asi nejaký problém..a to isté s tým pingom, ide to plynulo? ide, tak čo onanuješ nad číslami?
Mimochom nemajú čo opravovať, pretože to nieje ping ale latency
Intel Core 2 Quad Q6600
4GB RAM
AMD HD 6850 je podla teba sitny komp? Hovorim ked porovnam BF s ostatnymi hrami, tak je na tom s optimalizaciou zle a je jedno ci ping alebo latency nic sa na tom nemeni
4GB RAM
AMD HD 6850 je podla teba sitny komp? Hovorim ked porovnam BF s ostatnymi hrami, tak je na tom s optimalizaciou zle a je jedno ci ping alebo latency nic sa na tom nemeni
-
Michaelo
Hardcore addict
No komp je nic moc. Qcka su lepene procaky 
A ako hovoria vsetci. mame latency okolo 100 a nijak to neseka. Mozes mat aj 2500. Ak to neseka tak co ti to vadi?
A FPS rozhodne idu hore dole podla nastaveni
Ja ked dam low tak mi grafika nedava ventilatory nad 15% az 20% pri max je to kolo 30% a FPS idu trochu dole 
Skus si kupit lepsi procesor nech ti nebrzdi grafiku alebo si ho nataktuj. Aj ked tieto Qcka by som bez poriadnecho chladenia netaktoval
Jo a este nieco pre teba nech ti to facha ako ma. Ja som si to nastavil hned pred hranim hry mozno ze preto mas aj problemy a ja som ich nikdy nezazil
http://www.upnito.sk/0/bm3e3tg3nqdub56e ... 8yayhb.jpg
A ako hovoria vsetci. mame latency okolo 100 a nijak to neseka. Mozes mat aj 2500. Ak to neseka tak co ti to vadi?
A FPS rozhodne idu hore dole podla nastaveni
Skus si kupit lepsi procesor nech ti nebrzdi grafiku alebo si ho nataktuj. Aj ked tieto Qcka by som bez poriadnecho chladenia netaktoval
Jo a este nieco pre teba nech ti to facha ako ma. Ja som si to nastavil hned pred hranim hry mozno ze preto mas aj problemy a ja som ich nikdy nezazil
http://www.upnito.sk/0/bm3e3tg3nqdub56e ... 8yayhb.jpg
-
Runes
Addict
btw zaciatkom lete cena BC2 9,99 a uz asi od zaciatku augusta sa da kupit v edicii EA clasic za 9,99
maju to vsade aj v TESCU, momentalne je vietnam drahsi ako samotne BC2
u nas v tescu to maju az teraz za 10 eur pred dvoma tyzdnami co som to kupoval to stalo 20
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to sitny pc podľa mna.
Sitny? Grafika patri medzi top 10 grafik, drahsie su v podstate uz len 4 varianty AMD grafik, nie je to ziadny low end, ale mainstream, ta grafika ma v dnesnej dobe potiahnut vo Full HD vsetko na high, 4GB RAM je uplne dostacujuce, procesor mam stvorjadrovy, kdezto vacsina dnesnych uzivatelov ma stale este dvojjadro, problem je jedine s frekvenciou, ale ta sa da dolatit pretaktovanim a navyse urcite rozdiely FPS nebudu zalezat od par MHz hore dole, ako som uz povedal vacsina hier mi ide v pohode na high, s pripadne zapatym AA, jediny problem vidim tu v tejto hre tak mi nehovor ze mam sitny PC, ta grafika bola novinka tak 3/4 roka dozadu.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2011, 22:28)
Prosim vas povedzte mi nejaky prikaz na zobrazovanie FPS v hre, mne to s tym frapsom vobec nejde.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2011, 22:28)
Prosim vas povedzte mi nejaky prikaz na zobrazovanie FPS v hre, mne to s tym frapsom vobec nejde.