Battlefield: Bad Company 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield: Bad Company 2
To štvorjadro je zlepené dvojjadro s katastrofálnym taktom. Grafika je niekde na úrovni 5770 možno trošičku nad. A nepatrí medzi top 10 grafík. Nesťažuj sa na optimalizáciu ked mne to ide bezchybne na max so 4x AA.
nie, je len o par % horsia od 5850, co je diametralne odlisna od 5770, nechapem k tomu prirovnaniu, tie grafiky nemaju nic spolocne 5770 je minimalne o 2 triedy slabsia, zas neprehanaj.
Stvorjadro ti hovorim, dnesni uzivatelia co tento procesor pretaktuju nad 3.0GHz nemaju dovod menit za iny lebo im staci a ma dobry OC potencial.
Stvorjadro ti hovorim, dnesni uzivatelia co tento procesor pretaktuju nad 3.0GHz nemaju dovod menit za iny lebo im staci a ma dobry OC potencial.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sorry ale je shitny. Ako som v predchadzajucom prispevku pisal tie procesory su "zlepovane" dvojjadraky. Tiez som jeden z nich chel potom som sa na to vykaslal.
Ten CPU nema potencial. Tie procesory su proste shity
To si radsej kupim E8500 ako nejake Qcko 
A ta grafika moze byt vykonna ako chce medzi top 10 nepatri
tvoj CPU ti ju este aj tak spomaluje 
Ale zasa nieje na urovni 5770 to zas nie, je vykonnejsia ale medzi TOP 10 nepatri ani z daleka. Tam patri rada 59xx, 69xx a nVidia 580 a 590 a ich upravovane verzie
A na co pre boha ti je potrebne vediet FPS? Chces hrat alebo pozerat na FPS?
Bodaj by si potom nevedel niekoho trafit 
Btw mne to tiež ide všetko na FULL aj AA mám na max
Btw Tvoja 450 nie je o nič lepšia ako jeho 6850
Ten CPU nema potencial. Tie procesory su proste shity
A ta grafika moze byt vykonna ako chce medzi top 10 nepatri
Ale zasa nieje na urovni 5770 to zas nie, je vykonnejsia ale medzi TOP 10 nepatri ani z daleka. Tam patri rada 59xx, 69xx a nVidia 580 a 590 a ich upravovane verzie
A na co pre boha ti je potrebne vediet FPS? Chces hrat alebo pozerat na FPS?
Btw mne to tiež ide všetko na FULL aj AA mám na max
Btw Tvoja 450 nie je o nič lepšia ako jeho 6850
450?
jj nie medzi top10 ale medzi top15 hej som sa sekol
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2011, 0:00)
, nech je akykolvek shit moj procesor rada Core 2 duo bola este skor, E8500 je absolutna hovadina v dnesnej dobe kupovat, uz skoro vsetky aplikacie a hry vyuzivaju 4 jadra, je to nedostacujuce a ano rada Core 2 ci uz to je duo alebo Quad ma potencial na pretaktovanie, uzivatelia v pohode davaju aj ten co mam ja z 2.4 na 3.6 GHz a ako som povedal je to jeden z dovodov preco sa neoplati procesor este menit. Kazdopadne ja si radsej dotaktujem o par MHz ten moj ako keby som mal kupovat shitne dvojjadro.
jj nie medzi top10 ale medzi top15 hej som sa sekol
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2011, 0:00)
Zasa netrepTen CPU nema potencial. Tie procesory su proste shityTo si radsej kupim E8500 ako nejake Qcko
-
Michaelo
Hardcore addict
Posledna veta patrila MichalkoOo-vi.
No tam mozno patri ak nebudeme brat upravovane verzie grafik ale len cisto podla cisel. No aj tak bude na konci zoznamu. A 14 lepsich grafik je velmi vela
Si si mohol trosku doplatit a kupit nieco lepsie
Aspon 6870 
Aj ked ako som povedal je to jedno lebo tvoj CPU ti ju brzdi a nevyuzivas jej plny vykon. Tzn ze by si mohol mat aj 6990 a hra ti lepsie nepojde koli procaku.
To s e8500 bolo myslene obrazne a nie doslovne
Chcel som tym povedat ze zlepence by som nebral nikdy. Procesor s potencialom je prave 8500
Tu ludia davaju na viac ako 4GHz s obycajnym vzduchovym chladenim 
No tam mozno patri ak nebudeme brat upravovane verzie grafik ale len cisto podla cisel. No aj tak bude na konci zoznamu. A 14 lepsich grafik je velmi vela
Si si mohol trosku doplatit a kupit nieco lepsie
Aj ked ako som povedal je to jedno lebo tvoj CPU ti ju brzdi a nevyuzivas jej plny vykon. Tzn ze by si mohol mat aj 6990 a hra ti lepsie nepojde koli procaku.
To s e8500 bolo myslene obrazne a nie doslovne
Chcel som tym povedat ze zlepence by som nebral nikdy. Procesor s potencialom je prave 8500
Zostava, monitor?Michaelo napísal: Btw mne to tiež ide všetko na FULL aj AA mám na max![]()
No tak to sa nemoze ani porovnavat, to mas inu bednicku
na to ti musi ist vsetko.
6870 som nebral z dovodu ktory si uz napisal
, t.j. CPU, nejde mi ale pretaktovat tak to mam dost na pi*u.
Je jedno ci ten shit E8500 das aj na 5GHZ je to proste stale dvojjadro, sice dvojjadrove aplikacie si budu ako v nebi, ale dnes ti uz skoro vsetko fakci na stvor-jadre
.
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2011, 0:14)
BTW MichalkoOo ma GTS 450?
6870 som nebral z dovodu ktory si uz napisal
Je jedno ci ten shit E8500 das aj na 5GHZ je to proste stale dvojjadro, sice dvojjadrove aplikacie si budu ako v nebi, ale dnes ti uz skoro vsetko fakci na stvor-jadre
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2011, 0:14)
BTW MichalkoOo ma GTS 450?
-
Michaelo
Hardcore addict
No stale mas vela hier aj appiek co ide na dvojjadrach a zvysne dva nevyuzivaju. Dokonca najdes aj par takych co podporuju len jednojadraky
Aj to sa mi stalo 
V tej teme KTO MA AKY PC chod na poslednu stranu, predposledny prispevok. Tam je jeho zostava
Ano ma 450 
V tej teme KTO MA AKY PC chod na poslednu stranu, predposledny prispevok. Tam je jeho zostava
Tak ten mi mal veru pravom nadavat ze mam shit, ked on ma minimalne o 3 triedy horsiu grafiku
a este 1GB jak pan.
-
Michaelo
Hardcore addict
No jo ale zas zbytok ma vykonnejsi ako ty
A ako tam pisl grafiku chce novu vraj 
Ano teraz sa tu hadajte kto ho ma vacsi... ja to hram na E1200@2,4Ghz, HD2900 a 2Gb RAM a nestazujem sa ani co sa tyka plynulosti hry ani grafiky... niekedy boli hry preto aby sa clovek zabavil a teraz su len nato aby HW spolocnosti zarobili presne na takych ludoch ako ste vy...
Vidis, co s tym narobis, ja za to nemozem.
-
Runes
Addict
tak tak suhalsim fr33rider
vela hier som hral na low kym som nemal nato pc a bol som ticho zabavil som sa a bolo
ted mam PC za 250€ z 2 ruky i ked to mi panko predal trocha pod cenu zaco mu ale vdacim len jemu to stalo doma ako prachosed zostava e8400 9800gt 4gb ram no a na tomto hravam uplne v pohode a uzivam si hru
a uz sa tu neondajte bo posledne 2 strany su len otom
Len podotknem ze za to PC co mas by som nedal ani 200€, ked je to z druhej ruky
-
Michaelo
Hardcore addict
Co by. 250€ je dobra cena za tu zostavu. Rataj: Skrinka, MB, RAM, GPU, PSU, CPU, HDD 
Neboj aj ja som mal do nedavna slabsiu zostavu a hry som na nej hraval
Sice na medium ale sli v pohode
Teraz hravam na max. nastaveniach. No ja n eobdivujem kazdy strom ci kamienok v hre. Proste hram 
Neboj aj ja som mal do nedavna slabsiu zostavu a hry som na nej hraval
9800GT je v dnesnej dobe zbytocne kupit, prehrieva sa to, ma to len dx10, sslabsiu zivotnost, to by za 300€ vyskladal lepsi novy.
ale to je o 50€ viac
ak si myslis ze uplne kazdy ma len tak pajdu na vyse...
za viac penazi viac muziky, to je logicke
ak si myslis ze uplne kazdy ma len tak pajdu na vyse...
za viac penazi viac muziky, to je logicke
-
MichalkoOo
Zablokovaný
GTS450 som použil zo starého PC + je brutálne pretaktovaná. A plánujem kúpiť na vianoce GTX560Ti. Ale BC2 mi ide na max s 4xAA teda oveľa lepšie ako tebe.Korag napísal:Tak ten mi mal veru pravom nadavat ze mam shit, ked on ma minimalne o 3 triedy horsiu grafikua este 1GB jak pan.
Ved ok, ale nehovor mi ze mam shit, aspon co sa tyka grafiky, GTS 450 je prepisana GTS250, ta zas 8800GTX-8800GTS-8800GT, t.j. v podstate 6 rokov stara technologia, mozes si ju pretaktovat ako checs, nic sa na tom nemeni. Inak s tym 4xAA neviem co je na tom zazracne aj ja to tak hram a to preto lebo ked mas 1x a 4x ziadne rozdiely v FPS nie su, tak som si to zapal aj ja, 560Ti uz je dobra grafika, dobra volba, najlepsie co v dnesnej dobe asi mozes mat co sa tyka cena/vykon.