Prepichnutie ucha
-
marrrtin11
Novice
Re: Prepichnutie ucha
a moholby som to spravit tgak ze si prepichnem ucho a do ucha si dam namisto nausnice ihlu videzinfikovanu??.. alebo to mam natajno lebo manke to vadi tak aby si to nevsimla 
Som zvedavy, ako sa budes tvarit, ked si lahnes spat a v noci sa preberies na to, ze mas ihlu zapichnutu kdesi v hlave...Kup si nausnicu s niecim malym v predu a daj si to...alebo pockaj, kym budes mat na to vek.
-
marrrtin11
Novice
mas pravduu..pojdem si kupit neco z mali zaciatkom..
Prepichnutia ucha podľa mňa nie je problém, nebolí to, dokáže to i lajk... ja osobne som to skúšal zicherkou no moc príjemné to nebolo, toto radšej neskúšajte
Ihla na prepichnutie sa dá kúpiť myslím, že aj v lekárni a základ je vždy dodržať hygienu vždy mať sterilnú ihlu a aj náušnice, inak myslím že nastrelenie sa najviac oplatí za 5 euro to fakt nie je veľa
A čo sa týka imidžu tak kamarátka nosila tie mini zicherky v uchu namiesto náušnic ale ona má poprepichované skoro celé ucho, vyzeralo to dosť dobre.
Zdravim, mam otazku, chcel by som si dat do ucha FAKE PLUG, to sa dava ako klasicka nausnica? Teda staci prepichnutie tou ihlou, ktora sa da kupit v lekarni? Dakujem..
Fake plug je obycajna nausnica s tym rozdielom, ze zo zadnej strany nema klasicke zapinanie, ale zavit.
- Prílohy
-
- 10006981_12_image.jpg (22.03 KiB) 807 zobrazení
Ale netreba na ňu rozťahovák?
pisal som, ze je to normalna nausnica. Klasicka velkost tycky.
Ok, vďaka...
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dobrý deň chcel by som sa spýtať, keď si chcem dať tunel a nemám ešte ani prepichnuté ucho tak treba najprv nejakú náušnicu taký týždeň aby sa nezapálilo ucho alebo ako?
Pokiaľ viem, tak pri tuneli sa postupne zväčšuje veľkosť náušnice. Hneď od začiatku si predsa nemôžeš do ucha strčiť tunel s priemerom 3cm.