Po českých cestách isiel 300 km/h

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

GothaR napísal:Tak to sa bojis zle, lebo taka slepica sposobi maximalne nejaky tukanec v meste, ked si nevsimne znacku alebo zabudne na auto vedla. Mimo mesta chodi pomaly a nema priestor na spravenie nejakej blbosti. Lenze taky motorkar sa ti priruti zozadu a ani nebudes vediet ako, staci ze sa prave rozhodnes predbiehat a mas ho v kufri.
Ano ide 59,5 Zrkadla ma len na malovanie a bere ohlad len a len na seba.
Nieje zriedkava zalezitost ze zmeni pruh pritom ani nevie ze ty si v tom pruhu. Po kolizii sa viac sustredi na to ze sa jej vysipalo vsetko z kabelky ako na to ze prave sposobila dopravnu nehodu.
U nich sa prejavuje syndrom "zlomeneho krku" (Pokracuje v jazde pritom otoci hlavu o 160°-Najlepsi sposob drbnut do niekoho v plnej rychlosti)
A na dialnici?? Su majstri/erky na drbnutie sa o dost rychlejsiemu autu do prebiehacieho pruhu.
BTW ty si pred predbiehanim neskontrolujes situaciu za sebou??
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som zažil takú, čo sa za jazdy otáčala dozadu, aby sa prihovorila psovi. Samozrejme, že medzitým sa priblížila k hlavnej ceste (Okreske z vedlajšej), tak dupla na brzdu. Auto brzdilo, no nestačilo to na zastavenie pred križovatkou, tak pustila brzdu a ešte pridala. Proste tipos bingo, že či niekoho stretne alebo nie. A to si nevymýšlam, to je fakt!
-Po dialnici následne celý čas na štyrke - OMG. :roll:

-V porovnaní motorkára so "blondínkou", je to asi vyvážené. Hlavne keď si spomeniem na miss tuning z TN.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Shark NX napísal:Ano ide 59,5 Zrkadla ma len na malovanie a bere ohlad len a len na seba.
Nieje zriedkava zalezitost ze zmeni pruh pritom ani nevie ze ty si v tom pruhu. Po kolizii sa viac sustredi na to ze sa jej vysipalo vsetko z kabelky ako na to ze prave sposobila dopravnu nehodu.
U nich sa prejavuje syndrom "zlomeneho krku" (Pokracuje v jazde pritom otoci hlavu o 160°-Najlepsi sposob drbnut do niekoho v plnej rychlosti)
A na dialnici?? Su majstri/erky na drbnutie sa o dost rychlejsiemu autu do prebiehacieho pruhu.
BTW ty si pred predbiehanim neskontrolujes situaciu za sebou??
Samozrejme, ze skontrolujem.
Petoo: ked ide 60 na 90ke, tak ju o to skor predbehnes, a podla mna menej riskujes pri prediehani pomaleho auta ako auta, ktore ide 90, pretoze ho predbehnes na omnoho kratsej vzdialenosti a aj zrychlenie zo 60 na 80 je kratsie ako z 90 na 110.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

podotykam, ze ta 60tka bola pouzita obrazne
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no sarka povazujem za rozumneho aspon v otazkach aut a motorizmu ale toto mi k nemu proste nesedi....
no neviem, kebyze idem po takej ceste, a chystam sa predbiehat dajme tomu ten kamion, tak sa pozeram uz hodnu chvilu do spatnych ci sa nieco ku mne neblizi, ale myslis ze takehoto rajdera vy som zbadal??? je vysoka pravdepodobnost ze nie, a ak by mi to v tristovke supol dokufra,.... nechcem vediet co by sa stalo keby som vzadu viezol sestru a s narazovou rychlostou 200kmh.... Na okruhu je to ine, jasne, rozdiel medzi premavkou je v tom ze na okruhu mozes prakticky vsetko predvidat, predvidas stav trate, presne zakruty, klopenia, povrch, horizont, slnko... ale v premavke?? trufas si predvidat aj za tu pipku s ruzom vruke?? aj za toho dochodcu co ide akurat raz zarok naomsu?? aj za tu mladu frajdu co vcera dostala vodicak?? pochybujem....
Nehadam sa v tom, ze ked si dovolil toto ze musi byt perfektny vodic, dajme tomu nech je... ale reflexy mu nezlepsi ani adrenalin, ani zlaty bazant nealko ani kofola bezcukru. Delay aj ked by mal do sekundy, tak v premavke je to vela...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krupica ja vsio panimaju :) Len ako si si vsimol uz ked videl dve auta pokope hned brzdil aby nahodou nezacal predbiehat.
Cisto v teoretickej rovine keby som niekedy sadol za taku motorku a siel 300km/h tak rozhodne nie tam. Neviem na take zveriny uz ja nemam zaludok.
Ja len hovorim to ze ano siel extremne rychlo v obyvanej oblasti, a nic sa mu nestalo (Co moze byt nahoda)
Ale nechapem co vsetci z toho robia taky cirkus jak keby jazdili v 60 59,999km/h a v 80 79,999km/h.
Ako som toho nazoru ze vsetko sa da prehanat ale v rozumnej miere.

//Kopal by si ma do guli?? No supeer :) Drzim palce v posmrtnom zivote. Uz by si sa asi na vlastne nepostavil
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Shark NX napísal:krupica ja vsio panimaju :) Len ako si si vsimol uz ked videl dve auta pokope hned brzdil aby nahodou nezacal predbiehat.
Cisto v teoretickej rovine keby som niekedy sadol za taku motorku a siel 300km/h tak rozhodne nie tam. Neviem na take zveriny uz ja nemam zaludok.
Ja len hovorim to ze ano siel extremne rychlo v obyvanej oblasti, a nic sa mu nestalo (Co moze byt nahoda)
Ale nechapem co vsetci z toho robia taky cirkus jak keby jazdili v 60 59,999km/h a v 80 79,999km/h.
Ako som toho nazoru ze vsetko sa da prehanat ale v rozumnej miere.

//Kopal by si ma do guli?? No supeer :) Drzim palce v posmrtnom zivote. Uz by si sa asi na vlastne nepostavil
Alebo ty :) Inac Shark dve auta naraz tam myslim raz predbiehal, ale o tom to nie je. Je to o tom, ze takemu cloveku by bezohladu na to, ci brzdil alebo nebrzdil, mali brat papiere
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Drago ... kludne papiere nech mu zoberu. Ale take veci ze do Chladku s nim to uz je trochu chore.
Ked sa niekedy budes ponahlat autom po dialnici napr 200km/h lebo mama mala v BA nehodu a je na Kramaroch achces ist za nou. Zastavi ta Policajt nasadi puta a zobere do auta hned by ste nadavali na toho kto to zaviedol
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Shark NX napísal:Drago ... kludne papiere nech mu zoberu. Ale take veci ze do Chladku s nim to uz je trochu chore.
Ked sa niekedy budes ponahlat autom po dialnici napr 200km/h lebo mama mala v BA nehodu a je na Kramaroch achces ist za nou. Zastavi ta Policajt nasadi puta a zobere do auta hned by ste nadavali na toho kto to zaviedol
Treba trochu rozlišovať, či ideš 200 autom alebo 200 (či dokonca 300 ako ten týpek) na motorke. A taktiež či je to na diaľnici, alebo tam kde chodia autá aj oproti. Auto je totiž pri takej rýchlosti stále celkom slušne ovládateľné, a môžeš tvrdo brzdiť keď je treba a zároveň sa vyhýbať. Kdežto na motorke naplno brzdiť a zatáčať moc bezpečné nie je. Darmo, ďalšie dve kolesá chýbajú.

- On si to šupoval po okreskách, nie po dialnici.

V niektorých krajinách sa v podobných prípadoch operuje s termínom "verejné ohrozenie", čo je tresný čin. Osobne by som ale do chládku za 200 na diaľnici nestrkal, v prípade toho motorkára na normálnej ceste je to však už na pováženie - aspoň na pár dní, či s nejakým alternatívnym trestom.
Verím tomu, že väčšina ľudí čo má auto (či motorku) ktoré dokáže ísť nad 200 to auto vie zvládnuť, ale nejaký sopliačik na Š120 či obdobnom šrote medzi motorkam čo ho bude chcieť napodobniť už nemusí.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak zas o tom by sa tu dalo hadat, ci je ovladatelnejsie nadpriemerne auto pri 200 kmh alebo taka motorka pri 300.... jasne ze sa tu nejemebeme kvoli tomu ze na sesdesiatke na stvorprudovke mimo mesta si to vnedelu vecer niekto dusil celych osemdesiat... nebohujem sa tu kvoli (ved vsetci vieme ze niekedy dost) drbnutych pravidlach, presne vsetko ma svoju mieru, ale toto je cisty priklad toho, ked sa ta miera prezenie....
a moje gule nechaj napokoji :twisted: :P
eizo
Novice
Novice

Re: Po českých cestách isiel 300 km/h

Príspevok od používateľa eizo »

ja poznám chlapíka čo šiel na motorke 340 a povedal že nikdy viac.tak keby mám taký stroj priznám sa tiež by som sa neje*al 130 po dialnici. akože raz to skúsiť chápem ale sú taký magori čo to skušajú stále .
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

také silne motorky nepatria do ruk človeku čo nemá všetkých 5 po hromade. Je dobré mat silnu motorku pri predbiehaní a tak je to super pocit ale treba ťahať za plyn s rozumom
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Free_man napísal:také silne motorky nepatria do ruk človeku čo nemá všetkých 5 po hromade. Je dobré mat silnu motorku pri predbiehaní a tak je to super pocit ale treba ťahať za plyn s rozumom
Free_man napísal:cez dedinu 100km/h na Honde Dominator 650. Samozrejme nebola moja ale bratrancová. Ja mám len 17 :)
Idiot.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee o čo ti sakra ide? Vobec ma nepoznáš tak sa zavri. Okrem toho Dominátor je lahučká a lahko ovládatelná motorečka. A 100km/h oproti 300km/h je niečo uplne iné. Ja len nemám rád takých čo si o sebe moc myslia,že zvládnu každu motorku,na 18-ku si kupia Yamahu R6 a na prvej zákrute je z nich omeleta. Ty sa ukludni prosím ta alebo vyhladaj nejakého psychologa
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nepoznám. Súdim ťa len podľa toho čo píšeš.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Fajn. Ja sa tu nevystatujem tým že som jazdil na 650-ke,len som to raz napísal a konec.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

begbee kolko krat si siel na motorke 100 v obci? :) Ani nevies ako a uz tam je trojciferne cislo na tachaci...
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

okrem ineho je rozdiel ist 100 na aute a 100 na motorke, kde na motorke zastavi zo stovky o polovicu skor ako na aute......takze by som to tak tragicky nebral.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

s tou brzdnou drahou by som si nebol taky isty, niekde som cital, ze motorky su na tom horsie ako v tomto videu, kuknite od 5. minuty

// http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=44478
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tvl ved to je gallardo ? ano po slovenských cestách bežne jazdia , však ? :D vačšina aut ma najlacnejšie brzdy a vačšinou 15" plecháče :D keby to malo to gallardo tak by som chcel vidieť tu brzdnu dráhu

ach však jednoducho matika , 2 kolesa na dajme tomu 200kg motorku ( neviem kolko tak važia 1000cky, je to len moj odhad ) alebo 4 kolesa na 1200+ kg ? ?
Napísať odpoveď