Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Takže takto sniper je od toho aby sa niekam skoval , predsa ma maskovanie a ked sme pri sniperoch a začiatočnikoch čo to začali hrat , tak takych hračov mam najradšej a vieš prečo ? LEbo su na jednom mieste takže neni problem ich zabit, osobne si myslim ,že snajper nema na strednu vzdialenost moc velke šance proti automatickej zbrani , to iste na malu vzdialenost , ja si sniperov vychutnavam najradšej pištolkou :smt071
Su mapy na ktorych je jednoznačne snajper vo výhode hlavne velke mapy .Potom su mapy ,kde to nema take jednoduche male mapy , i ked šanca sa vždy najde je to všetko o skille . Každy skuseny hrač vie ako na snajpera a nema snim velky problem.
No každy dobry sniper vie ,že hrat chameleona je najlepšia volba, iba by som doplnil, že je dobre občas sa presuvat :)
Najhoršie je to ked hrate squad rush , alebo rush , sniper len čaka kim dojdete na Mcom a ste dole + mortal a už vam dobre zapiekol.ALebo velke Conquesty su tiež vyhoda pre sniperov velka mapa kopec nepriatelov a sniper striela pekne zo zalohy + pomaha teamu s mortalom takže velakrat pomaha . Sniper je tolko nenavidena postava , ale asi najhranejšia lebo napriklad v HC mode vas da na 1 ranu či vas streli do nohy, alebo ruky je to jedno 1 strela a ste dole , preto je sniper v HC mode jedna z najsilnejšich postav ked to za ńu viete dobre hrat .

K Vrtulnikom W,A,S,D + myška nič viac netreba vysvetlovat . Najdi si server ,kde nikto neni napriklad Conquest -mapa heavy metal -3D venicle camera a nacvič si lietanie , za par minut sa to da naučit , neni to nič tažke možno zozačiatku to ti verim , ale ked si parkrat zalietaš nadobudneš určity skill . Vrtulnik ovladaj tak že vyletiš čo najvyššie a potom myšou ako keby nahni vrtulnik dopredu tym sa nakloni vrtula a ideš rychlo dopredu ešte to centruj šipkami podla potreby . Daju sa robit aj pekne otočky a hlavne treba mat vždy určitu rychlost , treba hlavne lietat lietat lietat .Z nikoho sa ešte dobry pilot za 5 minut nestal takže hlavne lietaj . :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

No tak to teda skusim s tym vrtulnikom, mi to pripomina nieco ako v GTA SA ten vrtulnik? ci? Co je to HC mod? ja hram len dobyvani, ziadne ine mody som nevidel na mallom pingu

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 13:10)
Inak som si vsimol ked som hral dnes v noci, ze cim menej hracov tim viac FPS, boli sme asi 15 a pod 60 mi to ani raz neslo.
->slavo<-
Addict
Addict

TO je nastavenie servera , zmiznu ti mieritka z pištole ked nemaš zamierene a tak isto s každej zbrane ktoru maš prisebe ,to iste na stacionarnych gulometoch , samopaloch v transportných vrtuľníkoch ,takže je hra troška ťažšia a realnejšia a musiš hlavne zameriavat , HP sa ti nebude regenerovat ako v normalnom mode , sniper je tu vo vlekej vyhode s 99%uspešnostou ta zabije na 1 vystrel s GOlky,M95,M24,sw98, Všetky zbrane maju vyšši dmg ,no a potom v HC mode ešte nefunguje 3d spoting .
Hlavne by som povedal ,že to je určene pre skusenejšich hračov ,alebo sniperov kedže 1 rana a Kill :smt059 A to iste plati pre neautomaticke brokovnice nastavite si naboje na dlhu vzdialenost a 1 rana a Kill vyhoda tej brokovnice je v tom ,že sa da dat na každu postavu a je neuveritelne ,že aj cez celu mapu vas niekto zabije na 1 ranu :smt059 z brokovnice čo je troška brutal. Raz sa mi podarilo takto zabit snajpera 3x posebe vyliezol na uplne najvačši kopec som ho sledoval zospodu z krikov a ked si čupol a obzeral sa koho by zabil tak bum a už bol dole :D a stale tam chodil jak dilino a stale som ho takto zabijal :lol: 8)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Helinu skus WASD + sipky, myskou mi to moc nejde pricom ked manevrujem tak radsej prepnem na vonkajsi pohlad pokial server podporuje a ked som nastaveny zhruba na strelbu prepnem do kokpitu, mysku proste neviem stabilizovat len si nastav alternative fire dade na alt abo tak bo primar je space a laternative ani netusim, co sa tyka sniperov tak najst sa da vzdy staci dade cihat a ked vystreli uz vies de je, teda pokial nestrielal potebe a nedal ta, vacsinou sa ich snazim vykurit but RPG alebo 30mm granatom.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

->slavo<- napísal:osobne si myslim ,že snajper nema na strednu vzdialenost moc velke šance proti automatickej zbrani , to iste na malu vzdialenost
riadna blbost, so sniperom ta dam na hocijaku vzdialenost :P
->slavo<- napísal:Každy skuseny hrač vie ako na snajpera a nema snim velky problem.
a dalsia blbost, asi si este nestretol ineho snipera ako campera, vsak?
->slavo<-
Addict
Addict

Pozri je to vec nazoru ja som napisal čo si otom myslim , ako to vidim .
Zatial mam odohranych 210h 35m čo nieje moc a už som par sniperov za tych 200hodin stretol a nikdy nemali score vačšie ako ja pokial sme začali na mape rovnako, nehadzem všetkych sniperov do jedneho vreca samozrejme , Treba to brat troška s nadhladom .
Takže možno som mal len take skusenosti ,že vždy som dal nejakeho neskuseneho snipra netvrdim ,že to tak nieje , alebo je .Každopadne ked to niekto za snipera vie tak je to OP a dobre to viem a vela krat som to pocitil , ale mal som viac skusenosti prave zo snipermi čo len stali , lebo bežne sniper uteka v behu a dava HS že?
Inač rad si stebou zahram a uvidime či tvoje slova maju aj nejaku vahu.Rad si zahram s dobrym hračom no pokial vobec si dobry o čom nepochybujem ked si toto napisal . Ked by si chcel tak večer mam čas a možme si zahrat napiš mi ked tak SS ked maš zaujem .
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Kde sa pisu odohrate hodiny?
The
Star
Star

pozri si tu http://bfbc2.statsverse.com/
ja mam skoro 500h, cize nieco o tom uz viem, ale teraz cez leto casto nehravam, takze neni som tak skilled :P
ale mozme, vecer ked pridem ti napisem spravu a skusime
->slavo<-
Addict
Addict

Tu je moj profil http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Pe ... /#infantry
aky maš nick? ti pošlem request
The
Star
Star

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Amhro/

request v hre vidim len ked su obaja online takze to vecer poriesime
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ide niekomu BC2jka? Pokusal som sa najst na tom webe co ste postli (nenasiel som) a od vtedy sa uz nedokazem prihlasit ani v hre. Stale napise CONNECTION ERROR.
->slavo<-
Addict
Addict

Odstavka je na zajtra tak neviem prečo ti to nejde .Stranka na štatistiky ide , hra neviem som v robote .

Je naplánována další údržba statistik pro PC verzi Battlefield: Bad Company 2. Důvodem je předcházení/redukování/eliminování výpadků statistik.

23.8. 2011 od 11:00 do 15:00 tedy bude vypnut hlavní server pro BFBC2 a nebude možné se přihlásit do hry.

Zdroj: EA UK Fórum
Prílohy
server
server
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No pekne. Ako sa vlastne mozem najst na tom webe? Zadavam svoje meno pod ktorym hram MiChAeLoKGB a stale vyhadzuje error a cely ten web je nejaky spomaleny.
->slavo<-
Addict
Addict

možeš skusit ešte
http://www.battlefieldbadcompany2.com/cs/leaderboardy

Takže z neoficialnych zdrojov mam potvrdene, že do hry nejde prihlasit viacerým hračom.Takže odstavka može byt už dnes :o
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ano PC mam zvolene ;) to som skontroloval.
Nejako mi to nic nenaslo ani tam.

Takze konecne ma prihlasilo do hry. Dal som si MP -> Leaderboards -> Go to ME = PRAZDNA STRANKA.

Ked som dal Friends Leaderboards tak mi porovnalo mna a kamosa. Ale inac ma to vobec nenaslo.
A este by ma zaujimalo kde ziskavam ten SKILL? Na HC serveroch ci?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

ked uz sa tu tak bavite o tych sniperoch, tak kolko ste mali najviac bodov za marksman headshot? ja som mal +381 co by malo byt 481 metrov ale na serveri som uz videl aj kill, ktory bol cez 700 metrov :shock:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huhu nepamatam presne cislo ale dako okolo 400 tiez + este daco lebo typek bol v pohybe sranda bola to ze som vtedy strielal po 2 sniperovi a ten blbec tam vbehol :D viem ze to bolo na HM mape a sedel som hore na kopci pri strednom pointe, ten oproti ako je UAV v mieste nad AAgun
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Nejakych cez 260 neviem presne, atacama desert od C-cka az na US base kde jeden kempil na okraji...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja mam taky zly zvyk strielat pred hracov ked sa pohybuju a palim na velku dialku. Kedze v niektorych hrach je to potrebne u urcitych zbrani. Takto som si dost pokazil statistiky :(

Ale konecne ma to naslo ;)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MiChAeLoKGB/
http://www.battlefieldbadcompany2.com/c ... latform=pc
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

tu mate moje..http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/miseno0/
ja som mal zatial najviac za snipera 360 bodov za headshot