Battlefield: Bad Company 2
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
no ja som raz dal double marksman headshot
to mi dalo nejakych cca 700 bodov celkovo za to 
co je to ten marksman HS ?
-
p4ra
Redeemer
Sniper headshot.
A nie hocijaky myslim ze sa dva za headshot na viac ako 100m. Inac vcera som si z US spawnu len tak strelil do vzduchu a zrazu pozeram, Vehlice Damage, destroy vehlice a triplekill 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo musis ten HS dat so sniperkou
Heh podobne veci sa stali aj mne. Raz som takto zostrelil nas vrtulnik
Ani som nevedel ze tam je len som strelil z tanku a zrazu nas vrtulnik dole a komentare:
What happened?
IDK.
This was a stupid BUG.
Damn stupid game.

Heh podobne veci sa stali aj mne. Raz som takto zostrelil nas vrtulnik
What happened?
IDK.
This was a stupid BUG.
Damn stupid game.
Inak daky bug tam je, parkrat sa mi stalo, ze vyskocil vehicle damage a ja uz som davno fical niekde mimo toho miesta ...
Ono je ideal strielat po helinach bez tracertu, odhadnut trasu a sup to tam. Aspon nieco dobre, co som zacal robit pri coraz znudenejsom cakani na BF3
Minuly tyzden ma potesil 5x knife naraz, chalani kempili a to som nesiel ani odzadu, pekne "indiani postavte sa do radu" ... 
Ono je ideal strielat po helinach bez tracertu, odhadnut trasu a sup to tam. Aspon nieco dobre, co som zacal robit pri coraz znudenejsom cakani na BF3
-
->slavo<-
Addict
Custom server nekonečne zasobniky , žiadne zakazane zony
Celkom haluz
tak po dlhej dobe video
kvalita je zla ale tak co spravim ked mam taky pc
kvalita je zla ale tak co spravim ked mam taky pc
Inac ked sme pri tych bugoch tak na Vietname mapa OP. Hastings som si na spawne len tak strelil do zeme pod seba so zbranou M40 a nabehol mi headshot a samozrejme bol som ihned hacker a aby nebolo malo tak ten chlapik bol na D-cku a dokonca v tankuMichaelo napísal:Jo musis ten HS dat so sniperkou![]()
Heh podobne veci sa stali aj mne. Raz som takto zostrelil nas vrtulnikAni som nevedel ze tam je len som strelil z tanku a zrazu nas vrtulnik dole a komentare:
What happened?
IDK.
This was a stupid BUG.
Damn stupid game.
![]()
-
Michaelo
Hardcore addict
Tjn take sa stava ty hacker hnusny 
Mne sa stalo ze som bol v Apachi a strelili do mna RPGckom. zo vzdlialenosti asi 5 az 10 metrov rovno do celneho skla. Mna to zabilo no spolujazdca nic. Vrtulnik dopadol takmer neposkodeny na zem on ho opravil a odletel. Tiez zahada ... zeby moje telo stlmilo vybuch?
Mne sa stalo ze som bol v Apachi a strelili do mna RPGckom. zo vzdlialenosti asi 5 az 10 metrov rovno do celneho skla. Mna to zabilo no spolujazdca nic. Vrtulnik dopadol takmer neposkodeny na zem on ho opravil a odletel. Tiez zahada ... zeby moje telo stlmilo vybuch?
jj take sa stava tvoj spolujazdec mal zrejme vylepsenie V ARMOR t.j. Ked ta niekto trafi s tankom alebo AT zbranou tak si ostanu nejake 6HP
-
Michaelo
Hardcore addict
Praveze nemal. on mal secondary weapon. Viem to lebo oznacoval tanky. Ja som mal Smoke.
A tych 6 HP by sa aj tak malo ubrat po dopade na zem.
A tych 6 HP by sa aj tak malo ubrat po dopade na zem.
v poho video, ale preco davas hudbu do gameplay videii. mna ta hudba nezaujima, ja chcem pocut hru
-
Runes
Addict
no ja som mal vcera haluz den tez zoberem zo spawnu tank idem ideme a zrazu bum tank v ... a ze HG pricom ani miny ani c4 na zemi neboli
zasa naopak sa mne podarila prdel ked letel nadomnou vrtulnik chcel som ho zostrelit 30mm granatom , minul som a asi za 5 sekund mi nabehol kill
proste ten granat dopadol dade v prdke a rovno dakomu pod nohy
-
Michaelo
Hardcore addict
Hudba vo videách je v pohode. Ja nemám rad ak takom je len čisto zvuk z hry. Ono by stačilo dať tlmene hudbu do pozadia a bolo by počuť oba 
Tjn tých haluzí sa stane viac
Ja mám často bug s C4kou. Dám si ju na štvorkolku, zbehnem z nej pri cudzom tanku, idem ju odpáliť a namiesto toho mi to dá ďalšiu C4. A teda môžem ic dať aj 20 bez toho aby mi to zobralo nejakú zo zásoby
Len ich musím odpáliť granátom 
Tjn tých haluzí sa stane viac
Ja mám často bug s C4kou. Dám si ju na štvorkolku, zbehnem z nej pri cudzom tanku, idem ju odpáliť a namiesto toho mi to dá ďalšiu C4. A teda môžem ic dať aj 20 bez toho aby mi to zobralo nejakú zo zásoby
30mm granatomet tam neniRunes napísal:no ja som mal vcera haluz den tez zoberem zo spawnu tank idem ideme a zrazu bum tank v ... a ze HG pricom ani miny ani c4 na zemi nebolizasa naopak sa mne podarila prdel ked letel nadomnou vrtulnik chcel som ho zostrelit 30mm granatom , minul som a asi za 5 sekund mi nabehol kill
proste ten granat dopadol dade v prdke a rovno dakomu pod nohy
-
Runes
Addict
ja nefim sak ked za atack strelis tu blbost co mas na zbrani tak to pise ze 30mm granate kill ci to je 40 
40
....dal som jednemu headshot s nim ked sedel v aute 
Mne sa nedavno podarilo zostrelit snajprom chlapika vo vrtulniku(HS) asi na 200m, celkom potesi 
-
Daggertail
Light Professional
heh no mne sa zase podarilo zostrelit gulometnika v heline a asi o sekundu na to moj timovy kolega zostrelil aj pilota, takze som si hodnu chvilu myslel, ze som ho zostrelil ja