Vďaka za každú radu.
Graficka karta PCIe do 60euro
Graficka karta PCIe do 60euro
Takže v starom PC mi odišla VGA (8500GT PCI-E 256 MB DDR3) chcel by som ju nahradiť grafickou kartou cca do 60€, takže ak môžte poradiť niečo ideálne v tejto cene. (najlepšie čo sa dá za tú cenu kúpiť)
PC slúži na office, internet, občasné hranie hier (staršie hry tipu CS, FlatOut2...)
Vďaka za každú radu.
Vďaka za každú radu.
Re: Graficka karta PCIe do 60euro
Taktiež by som radšej šiel do bazáru, no s istých dôvodov nemôžem , preto funglovka, rozbehám na tom tie hry čo na tej 8500GT ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pravdaže. Tá karta je o dosť silnejšia. Len či nebude brzdená procákom.
Procesor to predpokladám brzdiť nebude, je tam nejaké dvojadro, neviem teraz presne aký tip, no zajtra napíšem. Zatiaľ ti ďakujem. 
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 20:07)
VGA je už v PC, no po osadení, nainštalovaní ovládačov je niekde problém, na monitore behajú také pásy hore, nieje to veľmi viditeľné no dosť to dráždi zrak, neviete kde môže byť problém ?
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 20:07)
VGA je už v PC, no po osadení, nainštalovaní ovládačov je niekde problém, na monitore behajú také pásy hore, nieje to veľmi viditeľné no dosť to dráždi zrak, neviete kde môže byť problém ?
-
Thommas
Addict
Iné LCD vyskúšať sa nedá?
Dá sa ale LCD to podľa mňa nebude, kedže doteraz s LCD nebol žiaden problém, skúsim ešte iný kábel, no nemožne byť vadná VGA ?
-
Thommas
Addict
Môže to byť aj LCD, aj kábel, aj zle nastavená frekvencia obnovovania.
Dik, skúsim všetky možnosti, potom dám vedieť.