Po českých cestách isiel 300 km/h

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Po českých cestách isiel 300 km/h

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

chcel by som v tom porovnani vidiet skor skodu 120 a jawu 350...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...a dalsia vec je dokazat motorku v krizovej situacii ubrzdit na hranici bezpecnosti a to bez akejkolvek ujmy, ako iba proste stlacenie pedalu v pripade automobilu...
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

ja som raz išiel 60 km/h cez mesto a nevidel som za zákrutu a tam nejaký dilino stál na zákrute, takže som dupol na brzdu a 5 metrov som išiel driftom (dost pršalo) a zastavil som tesne za ním. Myslím si že ked človeku ide o život a je v krízovej situáci dokáže také veci čo ani sám nevedel že dokáže.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Free_man napísal:ja som raz išiel 60 km/h cez mesto a nevidel som za zákrutu a tam nejaký dilino stál na zákrute, takže som dupol na brzdu a 5 metrov som išiel driftom (dost pršalo) a zastavil som tesne za ním. Myslím si že ked človeku ide o život a je v krízovej situáci dokáže také veci čo ani sám nevedel že dokáže.
To si sa iba smykal, ziadny drift to nebol :D
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Nadeo - jasné ty to vieš najlepšie ty si tam bol. Drift je ked ta predbieha zadné koleso ale máš to pod kontrolou, to bol aj moj prípad. Vlastne ja som išiel uplne bokom ani neviem ako som to dokázal ale teraz by sa mi to už nepodarilo
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pokial viem tak pri driftovani je potrebne neustale pretacanie kolies, cize hnacej napravy, co si ty pri brzdeni pravdepodobne nemal, mohol si sa vsak dostat pri brzdeni do situacie, ktora sa na drift podoba, no drift ako taký to nebol
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Free_man: je mi z Teba do placu...

CheZteR: z akej definicie to mas? pri drifte ide o nejaku formu kontrolovaneho alebo riaditelneho smyku, nevidim dovod, preco by sa mala hnana naprava popri tom pretacat, kludne moze byt zaseknuta, pretacat sa volne alebo byt uplne pod plynom, zalezi od momentalnej potreby... kludne mozes polku "driftu" prejst bez plynu, a ked je koleso v smyku, je v tomto pripade uplne jedno, ci sa pretaca alebo nie (samozrejme, ze ked sa pretaca, ma nizsiu trakciu, ale bavime sa iba o definicii)... mas sest sposobov, ako sa dostat do smyku a nasledneho driftu a tri alebo styri z nich pri tom vyuzivaju brzdy... okrem toho niekedy Ti, hlavne pri rychlych prejazdoch, staci odstrediva sila a kola sa pretacaju same bez potreby kontroly plynom alebo brzdami... dalsou kapitolou je drift na predokolke, a tym nemyslim tych mnou oblubenych snehovych zavodnikov, ktorych sa vzdy v meste pred tescom vyroji cela horda a vrtia sa tam na ruckach s tatkovou fabiou... clovek sa potom boji ist aj so zenskou a s deckom kdesi, ze ho tam nejaky ch*j pocas nedelneho nakupu prejde...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

zo ziadnej, proste zo zivota, ked si predstavim drift, tak mam pred ocami auto v ostrej zakrute s pretacajucimi sa kolesami, spod ktorych sa vali biely dym :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to beriem, ale drift nie je len sutaz dymiacich aut, je to aj bezny sposob jazdy najma na nespevnenom povrchu... to vidno najma pri rally pri technike 4wd drift, ked kedysi niekto velmi scitany prisiel na to, ze je omnoho efektivnejsie poslat auto do kazdeho vracaku kufrom napred (a nie len tam, ale aj pri rychlych prejazdoch), ako si pri kazdej zakrute pamatat presne brzdne drahy a nasledne v maximalnej rychlosti prejst sikanu alebo vlasenku cistou stopou... na to ziadne dymy ani plne plyny a teda ani pretacanie naprav zakonite nepotrebujes...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

pani neviem ako vy ale ja pri slove drift si nic ine ani neviem predstavit :D :D :D..

ale k veci hej hej pri drifte nemusi zakonite byt hnaca naprava pretacana napr:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ulahcim vam diskusiu:
Wiki:
"A car is drifting when the rear slip angle is greater than the front slip angle prior to the corner apex, and the front wheels are pointing in the opposite direction to the turn (e.g. car is turning left, wheels are pointed right or vice versa), and the driver is controlling these factors"
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

ej ale ste sa pekne dostali od motorkára až po techniku driftu :D

k téme.... za mňa poviem len, že ten kto akýmkoľvek spôsobom hrubo a vedome porušuje pravidlá cestnej premávky a nedbá pri tom na bezpečnosť vlastnú, ani ľudí okolo neho, patrí do blázninca....
áno, je pekné polemizovať o tom že človek ktorý na tej mašine uháňa je zručný, zdatný a po všetkých smeroch dobrý šofér....tak isto aj to že má veľkú silnú mašinu a tým pádom sa tieto dve veci u podaktorých prirodzene spájajú a dávajú myšlienku, že to čo robí vlastne nieje až tak zlé

no je!!!.....je to vrchol chrapúnstva, sebeckosti, drzosti, arogancie a neváženia si vlastného života ! nehovoriac o ľudoch ktorých môže ohroziť (zabiť)

takýchto pseudozávodníkov čo si o sebe myslia že sú všemohúci by som postihoval najtvrdšie ako to len ide! bez výnimky, bez milosti !

nikdy som nejak špeciálne neinklinoval k motorkám ale pochybujem že pravý motorkár, čo si dokáže jazdu užiť, vychutnať bude súhlasiť s konaním takýchto tupcov

u mňa sa prejavuje skutočný nadšenec motorových strojov tak, že si dokáže vychutnať každý okamih na ceste (nemusí mat pri tom na tacho 300km/h) a keď už, tak na okruhu, v overale a poriadnej helme.

takí ako tento, sú u mňa chudáci prvého stupňa

Ľudská hlúposť je nekonečná.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

header - dufam že si tým nenárážal aj na mna, ja jazdím trochu živšie ale zase počítam vždy s tým že mi niečo vbehne do cesty takže som pripravený na všetko. Ale inak s tebou suhlasím :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Header napísal:...takýchto pseudozávodníkov čo si o sebe myslia že sú všemohúci by som postihoval najtvrdšie ako to len ide! bez výnimky, bez milosti !...
heh, v nedelu som bol pri tom ako policajti vo vacsom kontrolovali jogurtakov na sturci, nahravali ich na kameru, teda kludne ich mohli pokutovat lenze nebezpecne predbiehanie a jazda v protismere asi nie su az take vazne priestupky, takze vsetci odisli iba s dohovorom, s takymto pristupom od policie si stale budu jazdit ako sa im zachce a ohrozovat ostatnych
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Free_man napísal:header - dufam že si tým nenárážal aj na mna, ja jazdím trochu živšie ale zase počítam vždy s tým že mi niečo vbehne do cesty takže som pripravený na všetko. Ale inak s tebou suhlasím :)
myslel som to všeobecne....

hej aj ja som počítal vždy že mi môže hocičo vbehnúť do cesty.....až raz nech som počítal ako chcel, bolo mi to prd platné.... skôr som chcel vyjadriť to, že niekedy sa môžeš sebe menšie snažiť a dávať si pozor zle sa stane aj tak

// 1 rok na Hojku 8) :smt003
Napísať odpoveď