Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa mato951 »

Každému vyhovuje niečo iné ja by som si radšej za tých 50€ kúpil proteín alebo radšej 8kg kuracích prs + nieakú ryžu a máš to 100% lepšie ako gainer
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Džízs, ale nikto nekupuje proteín na to, aby tým nahradil masso s rýžu. Treba mať aj tých 8 kg kuracieho mäsa, aj proteín.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hughito: nehovorím tu na nikoho ale čo som všetko prečítal a ešte čo som počul na vlastné uši od ľudí tak polovica si myslela že proteinom nahradí stravu
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

tak ta polovica to skor ci neskor zisti... protein nechcem stanovil som si ze do konca roka dam 95 a neriesim tuk.. v marci dam sacharidove vlny a potom uz len protak
hughito
Redeemer
Redeemer

mato951 napísal:hughito: nehovorím tu na nikoho ale čo som všetko prečítal a ešte čo som počul na vlastné uši od ľudí tak polovica si myslela že proteinom nahradí stravu
Tak nájdu sa aj také indivíduá, ale hádam nie zrovna tu v tejto téme, takže mi príde už zbytočné to dookola písať.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

ja neviem čo všetci máte s tými práškami. Kulturisti maju velké svaly ale je to len blato. Najlepšia je príroda (ovocie), stačí hodit do seba 3 jablká (aj s kostkami) a potom si podvíhat činky a svali zaručené (no nie žiadne blato ale tvrdé a šlachovité plné sily s velkou výdržou) :) A najlepšie su svaly bez tuku
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

:D:D no tak teda dakujeme ti, ze si nam to objasnil, vyviedol si nas na svetlo a my vsetci ktori sme studovali vyzivu a procesy v ludskom tele ktore vedu k proteosynteze, sme konecne pochopili revolucnej nauke o troch jablkach...a teraz sa mozes vratit tam odkial si prisiel a nabuduce tuto temu ochudobnit o tvoje mudra

tu mas to tvoje blato 2300 lb= 1,035 tony
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Ked napneš svaly len tak na prázdno dajme tomu že biceps kolko ho vydržíš mat napatý z plnej sily?? 30 sekund?? To je pre teba asi moc. Nehovorím že len jablkami samozrejme treba aj maso kuracie atd, ale treba to kombinovat s ovocím a zeleninou. Moj známi má aspon 5 kíblov roznych práškov a anobolík. A ked sa pohybuje tak to na nom len tak skáče tie jeho "svaly". Tak tu nerozprávaj ked nevieš ani ako pravé svaly vyzeraju.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Free_man napísal:ja neviem čo všetci máte s tými práškami. Kulturisti maju velké svaly ale je to len blato. Najlepšia je príroda (ovocie), stačí hodit do seba 3 jablká (aj s kostkami) a potom si podvíhat činky a svali zaručené (no nie žiadne blato ale tvrdé a šlachovité plné sily s velkou výdržou) :) A najlepšie su svaly bez tuku

Kamarát ty si ma dobre pobavil zajtra to skúsim s tromi jablkami a dám ti vedieť. :D
Ty si vôbec počul niečo o kulturistike?
hughito
Redeemer
Redeemer

Free_man nepomýlil si si náhodou túto tému s témou Vtipy ?
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

mato951 - ano počul že tam všetci sypu do seba proteini . Zdvíham činky 6 rokov a svaly mám samé šlachy a vlákna nič iné,žiadny tuk a blato. Ked napnem biceps tak ho nestlačiš ani tými tvojimi dvomi ručičkami. čo ti budem hovorit proste tvrdé jak skala :) Ale ja ti tu nemusím nič dokazovat takých mudrcov jak si ty mám ja na háku

// Ano ano len sa všetci do mňa obuvajte je to len ludská závisť som na to zvyknutý. Chlapci treba makať a nesedet na riti, a pametajte vela jablčok :)
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

uz dost prosim :D dlho som sa tak nenasmial :D no ukaz postni foto toho tvojho bicepsu :D aky je tvrdy :D ty budes urcite nieco ako somalsky kulturista

***bzw...co mi viete povedat o iontovych napojoch?...oplati sa to?
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja som od prírody atlét je to genetika :). A hovorím ja nemusím nič nikomu dokazovať
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ano počul že tam všetci sypu do seba proteini
:D toto ma dostalo sypu do seba proteiny. Ty si radšej prečitaj niečo o strave a o sypani a potom sem píš. Toto my vie tak nas*ať niekto si kúpi proteín alebo kreatín a už podľa nieakeho mudrca je sypač a neviem čo
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

Free_man napísal:Ja som od prírody atlét je to genetika :). A hovorím ja nemusím nič nikomu dokazovať

to ma dostalo :D :D gtfo :D
ColdRain
Addict
Addict

ach no dobre, uz nas prosimta nechaj s nasimi proteinmi a inymi sypkami, nech nam zhnije pecen a nech si mozme pekne budovat to nase blato, ty prirodny atlet...tak si nic nedokazuj zavri papulku a proste uz sem nepis, nechaj nas v nasej hluposti...myslim ze kazdy z tych co tu uz obcas nieco napisali ma takych ako si ty plnu posilovnu, nezabudni zajtra nasadit cecky+biceps a daj si tri jablka, alebo aj tridsat, aspon bude ticho kym to zozeres

//autoeditácia príspevku (24 Aug 2011, 21:20)
++neviem ci ma vobec zmysel bavit sa s tebou nejak normalne, nieco o sposobe fungovania svalov, ked uz si nasadil ten tvoj 30sec napnuty biceps, rozne svalove vlakna, ich adaptacia na rozne treningove metody, ale to uz je zrejme za hranicou tvojich troch jablk...a zhodou okolnosti ten biceps mi teda fakt slape, nieco som si na zinienke odvalal, ale to uz tebe zrejme tiez nic moc nehovori...no s odstupom som to skusil aj vazne aj menej vazne a tak ci tak dochadzam k nazoru ze si vlastne strateny pripad
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Free_man napísal:Ked napneš svaly len tak na prázdno dajme tomu že biceps kolko ho vydržíš mat napatý z plnej sily?? 30 sekund?? To je pre teba asi moc.
:lol:
Free_man napísal:Ked napnem biceps tak ho nestlačiš ani tými tvojimi dvomi ručičkami.
:lol: :lol:

To by si mal videt moj biceps, to ked napnem tak ti oci vybyje,a napnuty vydrzi asi tak 45,73 sekundy :D
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nechajme to už tak zbytočne si ničiť nervy a venujme sa radšej normalnejším otázkam a ľudom.

//autoeditácia príspevku (24 Aug 2011, 22:19)
phatres1994 tu si prečítaj niečo je to zo stranky www.stillmass.eu

Užívaním iontového nápoja hydratujete organizmus, predchádzate svalovým kŕčom a dopĺňame energiu, potrebnú výkon a obnovu síl. Kombináciou sacharidov, minerálov, vitamínov, doplnenú o BCAA, glutamin, taurin a L-carnitin, dosiahneme ideálny iontový nápoj. Jeho užívaním pred, počas a po výkone, zabezpečíte úplné pokrytie požadovaných strát energie a látok potrebných pre správne fungovanie organizmu.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

ColdRain len pre informáciu som nepovedal že moj biceps vydrží 30 sekund ale to som sa teba pýtal že kolko tebe vydrží, a opýtal som sa 30 sekund (??). Moj samozrejme vydrží niečo cez minutu.
Btw za to že to mám geneticky dané sa tu nemusíš vzrušovat, pre mna za mna si dvíhaj tie 10 kilové činky a sypaj do seba gaineri ale skala z teba nebude. Ale fajn ved vidím že ste všetci mudry tak netreba vám písat nič.
ColdRain
Addict
Addict

ok, tak nieco cez minutu, hlavne ze si nepotrebujes nic dokazovat :D ale mas u mna plus, si asi fakt prvy clovek s ktorym som sa stretol, ktory by si meral ako dlho vydrzi mat napnuty biceps, konkretne asi najmensi sval v tele ktory sa v posilovne da cvicit izolovane, ale budis...
no ja si budem teda dvihat tie niekolko 10kilove cinky a zrat protak a asi sa teda takto pochmurne na dobru noc zmierim stym, ze zo mna nebude skala...

ad iontove napoje, skusal som jedine praskovy cytomax od neviem akej firmy, mal som len vzorku, dal som si to pred treningom boxu polku a polku zamiesal do flase s vodou a teda, fakt klobuk dole, robilo to divy, vobec som necitil svalovu unavu, isiel som fakt jak stroj, ale mozno z casti aj placebo, no faktom je, ze nebola tam ta svalova bolest ked som cakal ze tam bude, ani krce, takze skus, podla mna na tom neico bude, ale lacne to urcite nie je

//autoeditácia príspevku (24 Aug 2011, 22:53)
ok, ze si to ty skusil som zatat ten biceps, neviem no, po dvoch minutach som to znudeny vzdal...co je na tom? ked uz toto niekto poklada za uspech, ten sport je fakt v ***
Napísať odpoveď