ako zbalit ak som hanblivy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Inssomnya
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: ako zbalit ak som hanblivy

Príspevok od používateľa Inssomnya »

to je taký problém prísť, usmiať sa a povedať "ahoj, zatancuješ si?", potom ju po chvíli vytiahnuť von, pokecať, vymeniť kontakty a dohodnúť sa na stretnutí.. nie je na tom nič nenormálne, rozprávať snáď vieš :wink: prekonaj hanblivosť, alebo najprv aspoň sa snaž naviazať očný kontakt, ak zbadáš, že začne pokukovať po tebe aj ona budeš si už istejší, nečakaj ale tri dni, čím dlhšie budeš čakať, tým to bude horšie a nakoniec ju aj tak neoslovíš a ju osloví medzitým niekto iný..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Copo napísal:no myslim si ze na zaciatok bude lepsie ak vyuzijem socialnu siet pokec :D tam mozme posobit ako neznamy no a ak nadviazem kontakt tam tak mylsim si ze by si som mohol s nou aj normalne prehovorit :D
Tak v tomto prípade si zbabelec a zrejme Ti chýbajú (ako podotkol správne Maki) gule - nakoľko guráže nemáš ani zbľa!
Pokecom akurát tak všetko poserieš, ale na to prídeš sám. Budete si spolu možno písať - super a potom príde to, že sa máte stretnúť. Po prvé budeš ty vyklepaný, lebo zrazu nebudeš vedieť čo povedať naživo a po druhé - chceš pôsobiť ako neznámy a potom keď sa stretnete, tak si ona uvedomí, že Ťa videla na diskotékach? Zobuď sa chlape.
Naber odvahu, nepi prídi za ňou na diskotéke a pozvi ju niekam von - mimo diskotéky. Preboha nemôžeš mať 18 a byť takto vyklepaný z 15ky. Naopak by som to možno aj pochopil, ale takto...nie veru :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

CheZteR napísal:tak zacnite najprv napr. na fb, potom to uz pojde lahsie, ked uz budete "zabehnutý"
Copo napísal:no myslim si ze na zaciatok bude lepsie ak vyuzijem socialnu siet pokec :D tam mozme posobit ako neznamy no a ak nadviazem kontakt tam tak mylsim si ze by si som mohol s nou aj normalne prehovorit :D
Copo napísal:v reale sa ku nej ani nepriblizim
Copo napísal:takze jedine ostava moznost socialna siet :D
na zaklade tychto postov som sa rozhodol postnut nasledujuci steklivy obrazok a dufam ze nebude zmazany, pretoze chlape K TOMUTO TY SMERUJES!
Prílohy
v_tv_je_to_lepsi[1].jpg
Copo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Copo »

nordkapp_pb napísal:nezbalis ju .... lebo nechces ... bud nechces ju, alebo nechces balit ... fertig ... budes sam a nestastny - ale s hrejivym pocitom, ze si nic neriskol a vsetko prebieha podla planu, ako v bavlnke ;-)
vdaka za povzbudive slova :D
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

Môj názor je taký že sa musíš osmeliť a zbaliť/nadviazať kontakt naživo. Lebo cez ten pokec ti nemusí ani odpísať a pritom by sa to možno podarilo osobná skúsenosť jednej babe som nestál za to aby odpísala vôbec na prvú rp o pár mesiacov som ju zbalil a dokonca sa spýtala či som jej niekedy nepísal na pokec lebo sa jej niečo marí :D Ale keby to nechám len na tom pokeci nikdy by nič nebolo tak sa osmel a chod do toho live
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

nechapem preco mu radite aby nepil. ako samozrejme by nebolo idealne aby za zenskou dosiel pogrcany a s biedou hovoril, ale ak mu to pomoze tak nech si da. Alkohol navodzuje lahostajnost a ked ma clovek trochu vypite tak sa lahko zacne debatu po akejkolvek nezmyselnej poznamke. A ked sa s niekym uz das raz do reci tak ten dalsikrat to bude milionkrat jednoduchsie, lebo k veci pristupuje clovek tak, ze sa s dotycnou pozna.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis
Copo napísal:...tak som skusil dobru radu od kamosa a to alkohol :D no tak som vypil asi 5 poldecakou :D no a prisiel som ze ju nejako oslovim no ale som taky hanblivy ze ani alkohol nepomaha tak prosim poradte co a ako
PS:poznam jej kamaratky
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

oslovit dievca je vec jedna a viest s nou rozhovor je vec druha. a s oslovenim mu moze kludne niekto pomoct ( napr. ze tam bude aj s kamaratom, ten ju oslovi a on sa prida do debaty, sam som uz takto oslovoval kopu dievcat ). a s trochou alkoholu sa mu ten dialog bude viest IMO lahsie ako by sa mal triezvy zajakavat.
Copo
Amateur
Amateur

mozem podotknut ze 5 poldecakov ma posunie tak na hranicu tz. "nalady" bezne za taku diskoteku vypijem viac ako 10 takze asi tak :D...pre vysvetlenie z takeho mnzostva sa nemate sancu opit pokial to pijete priblizne tych 4 hod a k tomu tancujete 3 hod...tam sa skoro vsetko vypoti a rano ste skoro triezvi :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to, ze sa necitis byt moc opity este neznamena, ze nie si.
P.S. myslim, ze s tym kolkko vypijes tu na nikoho velky dojem nespravis :)
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

axxis napísal:nechapem preco mu radite aby nepil. ako samozrejme by nebolo idealne aby za zenskou dosiel pogrcany a s biedou hovoril, ale ak mu to pomoze tak nech si da. Alkohol navodzuje lahostajnost a ked ma clovek trochu vypite tak sa lahko zacne debatu po akejkolvek nezmyselnej poznamke. A ked sa s niekym uz das raz do reci tak ten dalsikrat to bude milionkrat jednoduchsie, lebo k veci pristupuje clovek tak, ze sa s dotycnou pozna.
Ale aj ked mas trochu vypite tak to citit s teba a nemusis byt ako šíp a to nieje najstastnejsi zaciatok ked zacinas prvykrat konverzaciu s tym ze s teba tiahne este si pomysli o nom ze je daka socka a je jasny :D

A co tak skusit daku chatu vybavit? Ty zavolaj dakych kamaratov pozvi aj ty tie baby je velka sanca ze ju zavolaju a tam sa uz dako do reci date
Copo
Amateur
Amateur

ani ohurit nikoho nechcem :D tolko by si vypil aj ty...skus a uvidis
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Copo napísal:ani ohurit nikoho nechcem :D tolko by si vypil aj ty...skus a uvidis
toho sa nebojim, ze by som tolko nevypil :lol:
ale hovorit, ze si po tom nie si opity je ina vec
Copo
Amateur
Amateur

zazivam to pomerne casto takze viem o tom :D ale ok je to trocha od temy
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zvycajne s kym tancujes na tych diskotekach? Ci sa opieras o stenu a poklepkavas nohou? Ak ju ci jej kamaratky aspon trocha poznas (pisal si, ze ano), tak nemoze byt problem sa k nim nejako nenasilne nanominovat. Trocha ich s kamaratom povykrucajte, vybehnite si von na vzduch a uz ides na to..

A s tym chlastom to neprehanaj. Ono je sice fajn, ze 5 poldecakov mas do nalady, ale triezvym ludom, co nie su na tvojej vlne mozes takto naladeny pripadat otravny, zovialny, smiesny ci trapny a ty si to vobec nebudes uvedomovat. Ine samozrejme je, ked pijete vsetci.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tie bilboardy by mali azetaci dat dole, lebo ako vidim tak to skodi. :/
Vystihuje to aj teba..

Takze radsej sa to snaz zmenit a konaj v reali..
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

kamo ty si ako ja..akurat ze ked daco vypijem tak stracam zabrany :D ja som sa zoznamil s jednou holkou na keci a zistil som ze to je segrina spoluziacka...teraz sa stretavame aspon raz do tyzdna po skole...bal som sa ze ju nezaujmem ale vyslo to...trosku odvahy a pojde ti to...na prvom stretku bolo viac trapneho ticha ako kecania ale kazdym dalsim sa to zlepsovalo..tak sa nehanbi..mam tiez 18 ako ty ..ak nieco chces tak si zatym chod a zivot bude krajsi a nie cakat na vzkriesenie
Copo
Amateur
Amateur

neboj ja urcite sa nevzdavam svojho ciela ale niekedy to chce fakt iba cas a potom to pride :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Áno. Potom to príde - budeš sa po čase pozerať, ako si veselo vykračuje ruka v ruke s niekym iným.
Gratulujem.
Napísať odpoveď