Filmy ktore sa vam nepacili-nebavili

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Filmy ktore sa vam nepacili-nebavili

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Mna absolutne nebavil film Roming :D
Thrash/Death
Star
Star

Re: Filmy ktore sa vam nepacili-nebavili

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

v stredu som pozeral Kto hulí ten umí, bol to docela trapas
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Teraz si vybavím len dva: 1. Vreskot. Niekomu sa to môže páčiť, ale pre mňa osobne to bola hrozná nuda. :smt015
2. Clerks II, kde sa mi páčilo jedine použitie piesní od Kinga Diamonda a v originále ešte jedna scéna (kde Eliasovi texty týchto piesní začnú spievať - ale v predabovanej podobe s preloženými textami je to príšerné).

(ale čisto náhodou, nie je to tu už?)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kedysi sa táto téma volala Najlepšie filmy v poslednej dobe, alebo Najlepšie filmy ktoré ste videli. Na základe toho že tam ľudia recenzovali aj filmy s nízkym hodnotením, ba až hodnotením odpad, téma sa premenovala na filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe.

V tomto príspevku mi ide teda len o to, že tu už takúto jednu tému prakticky máme a bez tak mi príde divné postnúť link a napísať toto sa mi nepáčilo bez dôvodne. Ale tak 100 ľudí 100 chutí.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

leko: Toto je uplne ina tema, ako ta, ktoru spominas. Neraz som v teme o filmoch v poslednej dobe, resp. najlepsich filmoch v poslednej dobe appeloval na to, aby sa tam nedavali beckove filmy, ktore maju na CSFD ci IMDB hodnotenie 35 (3.5) a podobne., ze je to zbytocne a kto vidi hodnotenie, tak od toho ocakava aj podobny film. Kedze je vela starsich a kvalitnych filmov, padol navrh, aby sa tema premenovala, pretoze uz samotna tema napovedala, ze je vhodna len pre nove filmy. Avsak velakrat tam boli minirecenzovane filmy ako Godfather, Pulp Fiction, Vykupenie z vaznice Shawshank, Seven a ine, ktore patria k tom filmom.

Avsak mame tu temu o najhorsich filmov, takze tam mozno zaradit filmy, ktore sa nam nepacili/nebavili nas, napokon ide o rovnaku temu ako je tato, len mozno s trosicku odliznym nazvom.

Pokracujte tu: http://www.hojko.com/najhorsi-film-t59901.html
Zamknuté