Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
klm: ale jooo, začína sa mi to páčiť...
čo sa týka farebných teplôt - to si treba uvedomiť pred fotením a riadiť sa podľa toho, čo bude ako hlavné svetlo... filtre samozrejme existujú... ale je umenie zmixovať denné a umelé tak, aby to dobre vyzeralo... takže tak
čo sa týka farebných teplôt - to si treba uvedomiť pred fotením a riadiť sa podľa toho, čo bude ako hlavné svetlo... filtre samozrejme existujú... ale je umenie zmixovať denné a umelé tak, aby to dobre vyzeralo... takže tak
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
KoCi: Ale fakt, na jednotke a trojke by som si k dokonalosti vedel predstavit vlak. Ale takú poriadnu starú lokomotívu, z ktorej sa dymí. Ale to by asi draho vyšlo...
Ale bola by to špica fotka.
Mne sa trojka a dvojka páčia najviac. Ale zas ani jednotku by som takto nedokázal odfotiť, takže klobúk dole.
Mne sa trojka a dvojka páčia najviac. Ale zas ani jednotku by som takto nedokázal odfotiť, takže klobúk dole.
-
xH4wK
-
hojko
Site Admin
H@wk: Pekne, aj ked sa mi zda ten motyl trosku neostry a motyl vpravo je kusok orezany, chcelo by to par pixelov mimo orezat, aby tam bol cely.
-
xH4wK
Je to troska neostre pretoze som nemal k dispozicii stativ a trasu sa mi troska ruky ;/
Dik za radu ohladom orezania, som len amater a nefotim casto
EDIT:
Este som nasiel jednu ktora sa mne osobne pacila.
Ten sum tam je dost vidno, no bohuzial nemam momentalne k dispozicii nejake lepsie tools na upravu fotografii a taktiez nemam nejaky drahsi fotak ktory by to zachytil lepsie
Dik za radu ohladom orezania, som len amater a nefotim casto
EDIT:
Este som nasiel jednu ktora sa mne osobne pacila.
Ten sum tam je dost vidno, no bohuzial nemam momentalne k dispozicii nejake lepsie tools na upravu fotografii a taktiez nemam nejaky drahsi fotak ktory by to zachytil lepsie
-
chlapec10
Addict
okrem tej kompo + vinetacie... co je osobny nazor... nemam co fotke vytknut... palec hore 
diky
p.s.
volil som siroky zaber pri kompozicii pretoze portret navysku by stratil taku tu dynamiku prostredia, je to sice nestandard ale aj to stredove postavenie osoby je umyselne... na vysku zostal taky nemastny neslany
vinetacia je moja slabost a viem ze castejsie ublizuje ale ja si neviem pomoct ju tam nedat je to taka moja uchylka
p.s.
volil som siroky zaber pri kompozicii pretoze portret navysku by stratil taku tu dynamiku prostredia, je to sice nestandard ale aj to stredove postavenie osoby je umyselne... na vysku zostal taky nemastny neslany
vinetacia je moja slabost a viem ze castejsie ublizuje ale ja si neviem pomoct ju tam nedat je to taka moja uchylka
pano z vystupu na Krivan minuly tyzden...
neviem ci bol najlepsi napad oramovat si zaber postavami... aj tie farby sa mi dako nechcu pacit...
a kedze je velka, tak takto:
http://www.flickr.com/photos/63991091@N ... /lightbox/
neviem ci bol najlepsi napad oramovat si zaber postavami... aj tie farby sa mi dako nechcu pacit...
a kedze je velka, tak takto:
http://www.flickr.com/photos/63991091@N ... /lightbox/
Krasa, cim si to fotil?
vďaka
Nikon D90 + Nikkor 70-300 VR
-
masterdead
SysAdmin
Pokus o portretovku pri zapade slnka. O chybajucej pravej ruke viem
Co zvysok?
-
chlapec10
Addict
svetlo ok... ruka uz bola spomenuta... mne sa nepaci ako ju fotis uplne od zeme a tym ju naberas zdola... bud by som dal fotak vyssie, alebo ju by som nenechal stat ale dal mozno sediacky/klacajuc/lezat
aj keď sa do toho nevyznám tak 6. sa mi nejak nepáči to v ľavom hornom rohu
neviem to ani identifikovať
inak nice