F.A. Premier league

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Spurs zas ziskali Diarru z Madridu za cca 11mil. a Adebayora na hostovanie, pricom 100k ma bude platit City a zvysnych 60-70 kohuti
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

LOL toto som sem musel dat, toto ma uplne dostalo. neviem ani co si mam o tom mysliet alebo vobec verit (zrejme nie).

http://sport.aktuality.sk/clanok/117398 ... aja-kucku/

ak by to bola pravda tak byt Kuckom odmietme City, zrejme by sa tam dost zahrabal, ale bodaj by som sa mylil.
Kucku by som si vedel predstavit v PL v nejakom time zo stredu.

//take foto na pobavenie. 2 down, 1 to go.
ale neverim, ze Tottenham ho pusti.

pozrite na to video, a stlacte CC pre titulky. to je az dojimave toto video :o

//To co je toto za temu? sak sem ani nikto nechodi diskutovat, ved je to tu mrtve.
take vysledky ako dnes, a nikto ani nic nenapise :(
k teme myslim, ze tohtorocna top4 je uz teraz sformovana: United, City, Chelsea, Lpool (mozno aj v tomto poradi).
Prílohy
prisoners.jpg
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak, dnes som pozeral cez net zápas Tottenham - Manchester City a Citizens sú po príchode Nasriho znova o dosť silnejší. Nasri pripravil prvé dva góly a celý zápas bol aktívny. Džeko 4 góly... Túto sezónu si myslím, že to bude len o Manchestri United, City a Chelsea. Arsenal dnes dostal na Old Trafforde osmičku a keď Wenger nespraví 2-3 nákupy hotových hráčov, tak to s nimi nedopadne dobre. A uvidíme, ako sa bude dariť Liverpoolu. Len ma serie, že to chodí na Digi a nie na Nova Sport ako kedysi. Nie vždy ide stream na nete...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

to digi sere nie len teba :/ a tuším zrušili aj myp2p.eu :/ každopádne výsledok MANU 8:2 Arsenal ma neskutočne teší :)
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Scumáci naďalej vraždia neviniatka... ohh fuck ! Dúfam aspoň, že na Anfield Road opäť vybuchnú :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Arsenal velka tragedia, ich ManU rozobrali ako lego. Tento rok budu hrat aspon o nejake to poharove miestecko.

Inak pekny clanok ohladne Wenger vs. Arsenal http://gunners.sk/2011/08/22/kriza-v-ar ... a-vedenim/
master23
Light Professional
Light Professional

konecne niekto :) rados, suhlasim s tebou. tento rok to bude o tych timoch, ale asi by som priratal aj Liverpool, ale uvidime casom. Ale myslim, ze o top 4 sa da uz teraz hovorit s nejakou istotou: United, City, Chelsea, Lpool.
snad v tom poradi nie, ale tieto 4 timy su o triedu nad inymi (united a city- este o viac :))
united-momentalne su nezastavitelni, SAF vybudoval skvely tim, momentalne je ten tim uplne kompletny (nemyslim, ze nie su zranenia, ale ze su skvele zlozeny).
city- k tomu sa asi netreba vyjadrovat, kopa minutych penazi, velka kopa zbytocne minutych. ale teraz z nich je velmi dobry tim, a tiez uz su kompletni.
chelsea- neni zatial skvely zaciatok, ale 7 z 9 bodov neni zle. neni to zas vstup do sezony aki sme si od Chelsea zvykli v poslednych rokoch. ale verim, ze sa to postupne zlepsi, lebo to je snad kazdemu jasne, ze AVB si buduje tim, a pomaly bude obmienat stare opory v muzstve (vid letne nakupy: Lukaku, Courtois, Davila, Romeu, Mata, a je v Chelsea kopa mladych hracov ako Mcechran, Sturridge, Bertrand, Aanholt, Clifford).
Liverpool- tak ti ma zatial velmi prekvapuju, vypada, ze nakupy sa naozaj vyplatili.

Arsenal- tak ti bez Nasriho a Fabregasa su zas 5 rokov spat dozadu. zas cakat pokym Wilshere, Ramsey, Walcott vyrastu do extratriedy?? byt fanusikom Arsenalu tak ma to uz nebavi. po dnesnom vyprasku 8-2 na OT by to aj mohla byt konecna pre Wengera, ale myslim, ze ta nastane az po konci sezony.
Tottenham- tak ti si to pekne pohnojili cez leto, vobec neposilili tim, co je pri momentalne top4 akoby samovrazda.
navyse saga Modric urcite nepridala na pohode v time.
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

tak city potreboli utratit 400 mil. aby konecne zacali hrat
podla mna sa budu byt o titul city, united a liverpool a rozhodne to kedy pride pokles formy (ktory urcite pride na kazdeho) a ako dlho bude trvat
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

rados - stream na nete sa da najst z kazdeho zapasu premier league :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

presne tak, nechapem kam kohuti postrkali peniaze za ligu majstrov a reklamu s tym suvisiacu. ziadna posila, dokonca je palacios na odchode, modric je neisty - vyhovaral sa pred zapasom so city na nevolnost - proste sa mu nechce uz hrat.
lennon hral uplne onicom a najhorsie zo vsetkeho je fakt, ze Crouch je nase cislo 1 v utoku :( ja ho proste nemozem vystat. cely zapas sa len flaka, nevyhra ani jeden dolezity hlavickovy suboj. Dzeko je o par cm nizsi no dokaze sa ovela lepsie presadit vo vzduchu ako to motovidlo.
zatial je priiiiliz skoro hovorit o tom, kto bude hrat o titul a kto nie. predpovedat 4 muzstva je dost odvazne - ja bol som tipol, ze o titul budu hrat manchesterske muzstva
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

V Arsenale cítiť odchod Nasriho a Fabregasa,M.Utd im dal riadny výprask a som zvedavý či Wenger bude pokračovať ...
joco66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joco66 »

tak vcera mi tie dva zapasy pripominali skor spanielsku ligu, totenham uz ked som videl zostavu vedel som ze je zle nechapem ako mohol harry postavit zalohu bale-modric-krajncar-lennon to by snad nefungovalo ani proti swansea city, arsenal nielen ze popredal co sa dalo ale uz tradicne ma neskutocne vela zraneni ved je zaciatok sezony a takto je to u nich kazdu sezonu len teraz je to viac vidiet
master23
Light Professional
Light Professional

vobec som nepochopil tottenham toto leto, to sa chcu akoze udrzat v top 5 s takymto muzstvom? ved totalne nikoho nekupili, akurat Adebayor na hostovanie. a ako som spominal saga Modric urcite nespravila dobru pohodu. myslim si, ze mali pustit Modrica, ved za 40 milionov libier (eur?)?
za tie peniaze mohli posilnit tim troma hracmi. tento rok to nevidim na dobru sezonu pre tottenham.
joco66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joco66 »

len otazka je koho kupit, pochybujem zeby nasli adekvatnu nahradu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hovorilo sa o Badejlovi z dinama, je to podobny typ ako modric. avsak nevidim realne ze sa nieco stane. modric bude nafuknuty, bude hrat zle..cize o chvilku sa ocitne na lavicke a nic to nevyriesia
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

http://www.eurofotbal.cz/clanky/arsenal ... ra-157754/

z tých 3 je Per asi najlepšia posila, ale ono to chce posíliť aj zálohu.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

viac si toho dovoliť nemôžu keď budú chcieť fanúšikom preplácať lístky z každého debaklu čo dostanú :D http://sport.aktuality.sk/clanok/117743 ... vstupenky/

a niečo na pobavenie :D Machačkala lanári Vidiča :D
http://sport.aktuality.sk/clanok/117739 ... ov-libier/
master23
Light Professional
Light Professional

tak vypada to tak, ze Arsenal sa po vyprasku od United (a po odchode posil) snazi rychlo na poslednu chvilu posilit.
Uvidime ci to zostane len pri tychto troch hracoch.
btw vobec nechapem pristup Arsenalu, nemali si to nechavat na poslednu chvilu. Hned mali jednat s Nasrim aj Fabregasom, ci chcu ostat, resp. Arsenal mal byt ochotny Nasrimu zvysit plat. A ak by aj tak chceli odist, tak by mali kopu casu na posilenie.
Fabregas chcel aby Wenger posilil tim, co sa nestalo, akurat prisiel Gervinho. Ja si myslim, ze nechybalo vela a kludne Fabregas aj Nasri mohli zostat keby sa vedenie a Wenger naozaj posnazili, ci uz kupit nejakych hotovych hracov, alebo ponuknut novu zmluvu Nasrimu.
Cele to vidim ako chybu vedenia Arsenalu, nemali to pripustit, alebo mohli, ale mali vcas najst posily. a nie teraz zistia: aha asi nemame dostatocne kvalitny/siroky kader, nemame adekvatne nahrady za Cesca a Nasriho.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil napísal:viac si toho dovoliť nemôžu keď budú chcieť fanúšikom preplácať lístky z každého debaklu čo dostanú :D http://sport.aktuality.sk/clanok/117743 ... vstupenky/

a niečo na pobavenie :D Machačkala lanári Vidiča :D
http://sport.aktuality.sk/clanok/117739 ... ov-libier/

pobavenie? to iste som si myslel, ked zacali lanarit etooa a ako to nakoniec dopadlo..taktiez zhirkov. ked ponuknu dobre peniaze tak vidic pojde tiez - ako vacsina futbalistov. cest tottimu a hracom jemu podobnym
Napísať odpoveď