Bieda Hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bieda Hojko.com
celá táto téma je jeden vtip. Najprv sme to zmazali, potom sme to dali späť pre pobavenie. Autor je zrejme nejaký 12 ročný zasran čo nevie absolútne nič o tom čo napísal. Nemá ani páru o GNU/GPL čo tam spomínal, nemá ani páru o aktuálnosti/neaktuálnosti naších modov (navyše ťažko hovoriť o aktuálnosti keď sme si kopec toho robili sami), tára o fotke ktorá neexistuje (vo vedení sa všetci ani osobne nepoznáme a nie to ešte aby sme mali spoločnú fotku) a podobne. Je to len trapoško čo zrejme závidí že sa jeho forum neuchytilo alebo ja neviem. Ale napísať že nevieme viesť forum keď tu sme 7 rokov je trošku smiešne. Vlastne, ako všetko čo popísal 
Podľa mňa má viac ako 12. Usudzujem podľa jeho celkom dobrej gramatiky. Väčšina 12 ročných zasranov nepozná nominatív množneho čísla, ale tento prekvapujúco áno. No nič to nemení na tom, že píše hlúposti.
Nejaký plodný deň mal chalan včerafake454 napísal:...
Viete, že je to aj celkom smutné? Lebo on a kopa iných prípadov to vo svojej obmedzenosti myslia smrteľne vážne
-
Corn Flake
Guru wannabe
Len či to nieje ten, čo minule skopíroval grafiku hojka 
budem troška objektívny, aj keď zrejme nie populárny...
s tým grafickým dizajnom má chalan aj kus pravdy - netvrdím že by som to spravil lepšie, ale fórum tohto formátu by si zaslúžilo aj niečo krajšie a psofesionálnejšie než takýto "simple design". videl som už aj fóra na free hostingoch, ktoré vyzerali lepšie... neberte to ako rýpanie, ale ako konštruktívnu kritiku.

s tým grafickým dizajnom má chalan aj kus pravdy - netvrdím že by som to spravil lepšie, ale fórum tohto formátu by si zaslúžilo aj niečo krajšie a psofesionálnejšie než takýto "simple design". videl som už aj fóra na free hostingoch, ktoré vyzerali lepšie... neberte to ako rýpanie, ale ako konštruktívnu kritiku.
Hmm a na čo lepšiu grafiku?! Veď súčasný vzhľad je v pohode. Navyše, toto je diskusné fórum, kde sa má diskutovať, nejde do žiadnej súťaže o najlepší vzhľad 
-
audiotrack
VIP
lenže ten ich design bol zrejme stiahnutý template, kým my máme vlastnú grafiku a každá ikonka je spravena nami. Tak čo je profesionálnejšie? Okrem toho je to vec vkusu, nejaké vyčačkané veci a podobne sa nám (vedeniu) nepáči a preferujeme simple designsilmarill napísal:budem troška objektívny, aj keď zrejme nie populárny...![]()
ďalšiu zmenu dizajnu by som už asi nezniesol..
tak som navyknutý na tieto farby..dizajn je úplne super, prehľadný, čistý, neťahá oči..
tak som navyknutý na tieto farby..dizajn je úplne super, prehľadný, čistý, neťahá oči..
-
KaptMichal
King
Ani bohovi to nezmente!s tým grafickým dizajnom má chalan aj kus pravdy - netvrdím že by som to spravil lepšie, ale fórum tohto formátu by si zaslúžilo aj niečo krajšie a psofesionálnejšie než takýto "simple design". videl som už aj fóra na free hostingoch, ktoré vyzerali lepšie... neberte to ako rýpanie, ale ako konštruktívnu kritiku.
Don't feed the troll...
-
evilbanana
Medium Star
V jednoduchosti je krása a takto to vyhovuje ako vidím nielen mne je to tu skvelé:)silmarill napísal:budem troška objektívny, aj keď zrejme nie populárny...![]()
-
audiotrack
VIP
nefunguje mi to
Prečo je na HNOJKO zakázaná adresa?
muhaha... dobre som sa pobavil na tých kecoch... fakt nejaký urazený debil musel písať
-
Hotwire
Addict
ja si nemyslim ze je urazeny, nasraty, alebo co, podla mna si len robi prdel a chce sa zabavat na tom ako ho tu bude zrazu kazdy zjebavat ...keby sa to hned presunulo do kosa, bol by pokoj a on by sa siel zabavat trebars aj vdychovanim toluenu
-
audiotrack
VIP
tak nech sa baví, aj my sa bavíme 
-
typek61
Darca
za toto by som ta zavesil na gule do prievanufake454 napísal:Riadne smiešne fórum, ste chudáci...
Zlý vzhľad s tabuľkami, špatná grafika, neaktualizované modifikácie...
Hojko ma podla mna najlepsi design, pravdupovediac hojko je najviac prehladne forum ktore som doposial videl.. tak neviem ocom sa baví ..
tiež som sa celkom dobre pobavil. tak čo už no chlapec zostal na smiech pre väčšinu ľudí, ktorý si ten jeho príspevok prečítali celý 
čo sa týka vzhľadu fóra. ja osobne som veľmi spokojný. nemám čo riešiť
čo sa týka vzhľadu fóra. ja osobne som veľmi spokojný. nemám čo riešiť