e-shop: www.sportsdirect.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
no asi ide o to, kolkokrat si objednaval a za kolko
-
zeto750
Medium Star
Pisal som im mail a je to pravda a plati aj pre SVK len mi nechce zobrat prihlasovacie meno a to davam ten mail na ktory mi prisla ponuka, divne 
Juhuuu a ide sa objednavat
-
hojko
Site Admin
Mail mi sice nedosiel, ale pri objednavke to neuctuje postovne.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
co robit v pripade ak mi napr. tenisky nesadnu? Da sa tovar vratit, no postovne naspat uz platim ja? Ako je to v tomto obchode so zarukou tovaru?
Dik, musim cez vikend nieco objednat
co robit v pripade ak mi napr. tenisky nesadnu? Da sa tovar vratit, no postovne naspat uz platim ja? Ako je to v tomto obchode so zarukou tovaru?
Dik, musim cez vikend nieco objednat
-
guess.whoo
Redeemer
hej postu nazad platis ty, cize sa ti viac oplati ich niekomu tu predat. ak si vsak pozries znacku a cislo UK na slovenskych budu sediet
-
krankenwagen
Professional
No snad, uz len dufat v to najlepsie. Na konverziu velkosti topanok odporucam tabulku v prilohe 
//Neviete za aky cas to pride na Slovensko?
//Neviete za aky cas to pride na Slovensko?
5 dní.. pri najhoršiom 6...
-
hojko
Site Admin
V noci som spravil objednavku za 200 libier, dal som to zaplatit cez PayPal, pretoze som nemal pri sebe kartu. Napisalo, ze objednavka uspesna, dosiel mal zo SportsDirectu, prisiel mail z PayPalu, ale peniaze z uctu nestiahlo, nevidim tam ani ziadnu rezervaciu/blokaciu. Stretol sa niekto s takymto problemom???
Edit: Vyzera to tak, ze SD musi najskor objednavku schvalit, az potom prebehne platba...
Edit: Vyzera to tak, ze SD musi najskor objednavku schvalit, az potom prebehne platba...
-
krankenwagen
Professional
Ta akcia free shipping do Europy tento vikend je nejako obmedzena, ze musim kupit za urcitu sumu? Pretoze v checkoute mi pise ze spend 20,01 more and get free delivery. 
-
hojko
Site Admin
krankenwagen: Ked si v kociku a das checkout, tak vlavo nad polozkami kosika mas postovne a tam su aj podmienky pre bezplatne postovne (Etail). Mozno tam mas pingpongovy stol alebo co 
Hojko no asi to bude tým,a inak co si si objednal za 200 libier? myslim okrem oblecenia..
-
hojko
Site Admin
dEn00: Robil som objednavku za dakych 200 libier a dalsiu za 80 ci kolko to bolo, takze je to este viac. Ale nebolo to vsetko pre mna, je to pre styroch ludi, napokon som pred tyzdnom ci dvomi objednaval z SD, takze som ani nic nechcel. Ale ked je postovne zadarmo, tak som si vzal to co som neuskutocnil v minulej objednavke - vzal som si squashove lopticky, balenie 12 kusov za asi 12 libier, normalne stoji takato lopticka cca. 3 eura. Potom som si tam hodil cyklisticke nohavice, pretoze v minulej objednavke som si vzal male cislo, hoci velkost by sedela, takze som zvolil o dve cisla vacsie cislo. No a doplnil som to este dvomi mikinami za par libier a ponozkami. Ostatni ludia tam mali 2x topanky, penazenka, dake tricka, sustiaky, mikiny a neviem co este (vsetko len na oblecenie, ak neratam penazenku).
-
krankenwagen
Professional
Tak som dost prekvapeny, poobede som kupil a zaplatil a prave prisiel email, ze tovar uz bol odoslany
Pomerne rychlo na to, ze maju teraz taku akciu 
Mohli by ste mi prosim poradit?
pas mam 81 - 82CM a od ponožiek po pás mám 84CM. Ake Jeansy mam vyhladavat? vobec sa neviem zorientovat vo velkostiach.. Please
chcem si zajtra objednat.
pas mam 81 - 82CM a od ponožiek po pás mám 84CM. Ake Jeansy mam vyhladavat? vobec sa neviem zorientovat vo velkostiach.. Please
tá akcia na poštovné je teda fakt skvelá, škoda že nemám viac peňazí momentálne na účte no aj tak si niečo kúpim
akcia je len do konca týždňa alebo je to na dlhšie?
akcia je len do konca týždňa alebo je to na dlhšie?
No asi len tento weekend cize posledny den je dneska.
-
hojko
Site Admin
krankenwagen: Mne stiahli za objednavku z noci z piatku na sobotu a zo soboty poobedia az teraz, cize peniaze stiahli v noci zo soboty na nedelu. Sice to trvalo, ale zda sa, ze to prebehne bez problemov.
dEn00: Osobne by som si rifle cez net nekupoval, pretoze kazda znacka ma aj tak ine znacenie, par cm je v tom rozdiel a tak by som sa bal, aby to sedelo. Je rozdiel kupit tricko vo velkosti L a je rozdiel kupovat nohavice. Ak si vsak presvedceny o svojej kupe, tak kludne...
dEn00: Osobne by som si rifle cez net nekupoval, pretoze kazda znacka ma aj tak ine znacenie, par cm je v tom rozdiel a tak by som sa bal, aby to sedelo. Je rozdiel kupit tricko vo velkosti L a je rozdiel kupovat nohavice. Ak si vsak presvedceny o svojej kupe, tak kludne...
Ok objednal som si to dal som check with PayPal, na paypale mam fixovanu kartu a teraz neviem s kade mi strhnu peniaze.. aj z paypalu aj z kreditky?
upozorňujem ža akcia free shipping je predlžená,do kedy to neviem , spravil som objednávku za 150E
je to síce veľa penazí ale keď si porovnám ceny značkového oblečenia a značkových vecí u nás a v UK tak je to na zaplakanie
objednával som dnes (pondelok) a delivery je 0
objednával som dnes (pondelok) a delivery je 0