Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Re: Markíza vs JOJ

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

na Jojke aj Markize neznasam reklami ked ich daju 5 alebo niekedy az 2minuty pred koncom filmu. Teda to zvyknu robievat. Dalej co mi vadi, vela reklam a nerozumne umiestnene, niekedy idu reklami v intervale 15minut a potom 50minn nic a potom este jednu tu pred koncom filmu, ako som spominal. Najlepsie je pozerat filmi ked idu neskoro vecer pretoze tam niekedy nechodia reklami, ja som tak raz pozeral Fearless na markize :) tusim to bola premiera a isla okolo polnoci, alebo nahrat a neskor pozret, tak to robievam, pripadne ak mate magio tak zapnut telku a nechat bezat film cca 1h a potom pretocit a uz len si pretacate reklami. Velmi malo pozeram film vtedy, ked ho aj davaju, to sa uz fakt neda s tymi reklamami pozerat.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Tie otravné postavičky budú v Sitcome "Zita na krku" a podľa upútavok vyzerá absolútne nevtipno, ako väčšina slovenských sitcomov, a neprináša to nič nové. Ale nejdem radšej súdiť kým to neuvidím.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Zahalsoval som za joj, ale pozeram len Joj plus - Simposonovci, Griffinovci, Futurama (Mam magio tak si vsetky serie nahravam, netreba mi pozerat na internete :P ). Markiza aj JOJ nuda... Ak pozeram nieco v TV tak maximalne dokumenty, sport a sem-tam nejaky film. Samozrejme tiez nahrany aby som si mohol pretocit reklamy, lebo ta televizna kultura totalne upadla. Reklama kazdych 15 min., najlepsie je ked je reklama dve minutky pred koncom no a co ma najviac stve tak to je ukoncenie filmu, serialu bez zaverecnych titulkov. Len tam skoci to markiza, rsp. JOJ, par mien a finito. Fuj.
Hensym
VIP
VIP

Presne. Zvlášť to na*erie, keď sú titulky súčasť filmu, ktorá ho uzavrie, napríklad prechod do nejakej hudby. A niekedy sú v titulkoch dokonca scény, ktoré dopĺňajú film. Nikdy by som nepovedal, že sa odstrihnutím titulkov film dá pokaziť. Dá.
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Nemam rad ani jednu ale uz mi lezie na nervy ked Joj dava stale CSI:Las vegas CSI:New york CSI:Miami stale CSI a same kriminalky
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

slovenské televízie dávajú stále iba kriminálky, osobne už tento žáner neznášam
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

KaptMichal: nj inac to mozu takto odstrihnut titulky? Vsak je to sucast filmu, odstruhnu to hned aby mohli dat o 5 min viac reklami. A najlepsie ked daju reklamu a po nej to pretocia 5 minut naspäť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pascalwb: Tiez som sa nad tym uz zamyslal a pochybujem, ze je mozne len tak odstrihnut titulky filmu. Deje sa to vsak pri kazdom filme, aj pri serialoch a nemylim si, ze by mali od kazdeho studia povolenie na nieco taketo. Mozno ale ziadne povolenie nepotrebuju, kto vie.
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

ja si tiež myslím, že Jojka prerástla Markízu...Markíza je už plná amerických blbostí...
Hensym
VIP
VIP

Slovo "amerických" v tvojej vete by som vynechal. Čo sa seriálov týka, (nemyslím tie tuctové) sú imo tie "Americké" na lepšej úrovni, ako tie naše stereotypné sitcomi a blbosti bez nápadu. V TV prakticky pravidelne pozerám iba:

JOJ:
Simpsonovcov ak stihnem poobede (nové časti)

JOJ Plus:
Simpsonovcov, nedávno Family Guy a teraz Futuramu, raz za čas Ninja Factor, dosť zábavka bude teraz Takešiho hrad a seriál o Chrisovi Angelovi, ...Joj+ síce všetko kupuje od Prima Cool, ale ja som spokojný. A najmä keď tam už konečne bude aj Top Gear.

Markíza:
Dva a pol chlapa, a Big Bang Theory - ktorý markíza ale absolútne potopila
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Na markíze kukám len programy ktoré ma zaujímajú /2 a pol chlapa, farma, a najnovšie big bang theory/
Celkovo je podľa mňa markíza odpad, celý deň tam bežia kriminálky a keď tak seriály ktoré už 100 ráz opakovali.
A v hlavnom vysielacom čase beží trápna telenovela Tisíc a jedna noc /csfd 6 %/ :lol:
Super trhák Wipeout je podľa mňa nepodarený vtip, no a za chvíľu tu budeme mat zasa Lets Dance..Paráda !
A najlepšie sú tie reklamy..2 minuty do konca filmu a oni tam dajú reklamu na 10 minut..preto polku vecí ani nedokukám...a 40 minutovy seriál pozerám 1 a pol hodinu
no katastrofa
Pascalwb
Addict
Addict

Markiza Americka? Nwm ale vsak vsetko co televizie vysielaju je americke, odkial asi je tych 500 kriminaliek na jojke? Inac kolkate kolo uz je to Lets Dance? To nechapem vsak kazdy rok to je. Skonci to a zase zacne Superstar alebo podobna vtakovina.
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Hensym napísal:Big Bang Theory - ktorý markíza ale absolútne potopila
Dabingom? Veď na internete si to pozriš v origináli či s titulkami, ja pozerám iba na markíze práve pre dabing, nebudem zo seba robiť prekladač :roll:
Hensym
VIP
VIP

1. Na internete som to už dávno, a niekoľko krát videl v originále
2. Videl som to dokonca aj v CZ, a ten dabing je super, to iba markíza to zrušila tým slovenským
3. Ak zo seba nechceš robiť prekladač, a chceš dabing, prečo sakra pozeráš SK, a nie CZ? Strácaš asi 50% potenciálu
4. Nepotrebujem zo seba robiť prekladač. niekto po anglicky proste vie, a nepotrebuje ani titulky .)
5. Pozerám to práve zo zvedavosti, keby chcem vidieť naozajstný TBBT, tak to pozerám práve na nete
Pascalwb
Addict
Addict

Jakub140 napísal: Dabingom? Veď na internete si to pozriš v origináli či s titulkami, ja pozerám iba na markíze práve pre dabing, nebudem zo seba robiť prekladač :roll:

Prekladač, nwm ale čitať titulky je také ťažké?
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Ja som len reagoval na to, že sa veľa ľudí sťažuje na sk dabing. Priznávam, v angličtine je to najlepšie. Práve že som pozeral aj s českým dabingom a vôbec som necítil/nepočul rozdiel. Po anglicky nerozumiem nič, čítať titulky sa mi nechce a keďže je mi jedno či pozerám cz/sk dabing... prečo nepozerať na Markíze?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Ked sa vam nepaci dabing, tak si to v televizore prepnite na original znenie (neviem, ako sa ta funkcia vola). Minule som tak na markize skusil pozerat 2 a pol chlapa.
.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Jakub140 napísal:Po anglicky nerozumiem nič, čítať titulky sa mi nechce
Pekná vizitka. Tú angličtinu ešte dajme tomu chápem, ale lenivosť čítať titulky? :nono: :?
Hensym
VIP
VIP

lumir: No, veď práve, mne to nejde. Pozerám to v režime DTV, kde je všetko, sprievodca programov a podobné vychytávky, ale prepnutie zvuku som nenašiel...
Jakub: Rozdiel tam je, a kolosálny.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Nejak sa začali predbiehať ktorá TV dá viac HD filmov...
Napísať odpoveď