Problém s PC
-
casualties
Medium Expert
Problém s PC
Zapnem PC a dá mi možnosť, že spustiť normálne alebo do núdzového režimu, dám normálne potom preblikne modrá obrazovka na stoninu a potom sa reštartuje. Ani do núdzového režimu sa nedá dostať. Čo s tým je?
Re: Problém s PC
Modrá smrť či jak sa to volá 
Nanovo nainštalovať windows.
Nanovo nainštalovať windows.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus to natocit a ak sa ti to podari natocit, tak by si mohol vidiet cislo chyby, ktoru tam pise. Potom to samozrejme hodit do Googlu a dozvies sa viac.
Moze to byt chyba hardware, trebars RAM, disk, doska, moze to byt virus alebo ina haved, moznosti je tam viac. Bez presneho kodu ci chybovej hlasky to nejde identifikovat.
Moze to byt chyba hardware, trebars RAM, disk, doska, moze to byt virus alebo ina haved, moznosti je tam viac. Bez presneho kodu ci chybovej hlasky to nejde identifikovat.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Po BIOSe stláčaj F8 a vypni reštartovanie po systémovej chybe. Potom BSoD nezmizne.
-
casualties
Medium Expert
no chcel som cez inštl. cd spraviť opravu systému a vôbec to nejde. Keď sa nabootuje a dá možnosti či preinštalovať win alebo opraviť, tak stlačím R, zadám 1 následne dám enter, tak sa nič neudeje...
mne sa toto stalo tiež. ani normálny režim, ani núdzový režim nefungoval. mal som vadný HDD. skús ten HDD dať do iného PC a zistiť tak jeho funkčnosť. môže mať vadné sektory a preto ti nedokáže spustiť sa do WIN.casualties napísal:no chcel som cez inštl. cd spraviť opravu systému a vôbec to nejde. Keď sa nabootuje a dá možnosti či preinštalovať win alebo opraviť, tak stlačím R, zadám 1 následne dám enter, tak sa nič neudeje...