Farma - reality show

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Re: Farma - reality show

Príspevok od používateľa evilbanana »

mne sa to celkom paci :) miki robi sou ale si vezmi ze kedysi keby boli v TV vidno prsia zeny bolo by velke halo okolo toho a este vzdy to bolo cenzurovane no teraz nemaju s tymto problem aj do TV ked to pozeraju male deti tak neviem no.. sice ti asi vedia o co ide uz z internetu :lol:
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Mám fotky aktov Andrei Jraovej :lol: (žiadne fake) ak by bol záujem tak PM :lol:
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

??? To myslíš vážne? My nie sme malomocní. My obetujeme tie 3 minúty v Google.

EDIT: ,...dalo mi to asi 30 sekúnd. Aj to kvôli pomalému netu.
//link zmazaný, prečítaj si pravidlá

Myslím, že pravidlo som neporušil, pridal som externý link, dané fotky nájdete aj na topkách, atp.
Zaujímavé, že na fóre sú stovky príspevkov s nudistickou tématikou. (pozri napr. aj predošlú stránku). Fakt sila, mne nevinný limk zmažú, ale fotku nahej Jarovej tu nehajú. Fakt poriadok. :lol:
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

na to sa uz neda pozerat,,
byt Misom tak tie tupe zeny z<>jem ako male deti, Miso je asi jediny co pocul pravidla
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mišo bol pre mňa kedysi sympaťák, ale začalo mu to niekedy pekne je*ať. žaluje ako baba...
Viem že tam toho skutočne namaká snáď najviac, ale ako už veľa ľudí (aj vo farme) spomína, keby si odpustil tie priblblé reči okolo toho...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Tak Lenka to teraz zaklincovala s tým tvrdým , taká chudera nema má čo doma 6 deti
Fikol0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fikol0 »

tehotna a v kazdom diely slope
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

No a čo predviedla teraz na záver..ako robí zo seba chuderu ..ona by nezniesla pohľad na jej deti keby prišla domov bez výhry..
ja len dúfam že to nevyhrá
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Na zdravie Lenka! :pivko:
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ževraj vyhrá, len neviem čo je na tom pravdy...
etc.
Professional
Professional

Tak koniec keď plakala že sa bude cítiť neviem ako keď nevyhrá.. mi to príde také hranie na city keby že mali hlasovať diváci.. neviem ako to bude na konci ale... :/
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Na tu tehotnu som uz od zaciatku alergicky. Je pekne, ze ma 6 deti a caka dalsie (resp. pre stat nie ale tak co uz narobi) ale proste ulievat si vzdy ked sa da a potom vyplakavat, ze nevie ako by sa pozrela na deti keby prisla bez vyhry...WTF??? inak uplne suhlasim s audiotrackom :D
môj favorit je tam to teliatko. Ostatní sú všetci drbnutí rovnako
A na tie vcely ma prist vcelar alebo sa o to postara Jakub? :D
Btw vcera v Reflexe bolo, ze silikonovo-botoxova lady z playboya chodi s Mikim...ten si z nej vcera pekne robil prdel (ked ju vysetroval). "Pocujem tam tu jednu bunku ona zije!!!" presunie stetoskop na celo "Tu uz je to vsetko mrtve" :D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

dnes bola farma nejaka kratka ci :)
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

A nespominala raz ta Lenka náhodou že už je jej aj jedno či vyhrá hlavne nech príde domov a uvidí svoje deti že to je najväčšia výhra? :P Inak už aj mna štve ak ov kuse spomína že je matka 6 detí a bedáka dookola a slope tam pomaly viac ako ja ked mám narodeniny :D
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pokiaľ ide o program fajn, nemám proti nemu nič. Ale vôbec sa mi nepačia tie pravidla, ako mali poniektorí súťažiaci vypadnúť....to nie je reality-show o medziľudských vzťahoch ale o tom, ako si jednotlivci poradia na farme pri zadávaní úloh, s ktorými sa v bežnom živote prakticky nestretli...ak niečo chcú jesť, musia si to vlastnými rukami vyprodukovať a nech sa páči...z toho pohľadu sa mi nepáčilo, ako tam chodil ten predajca a im predával mäso, sladkosti, pálenku a pod. hovadiny, podľa mňa tým utrpela celá pointa/myšlienka súťaže. Pravidla ako nech si zvolia kto má isť preč (v prípade Michala) to je akože čo ?? v niektorej z časti sa Štefan vyjadril, že urobí všetko, len aby Mišo nevyhral 50 000 a nakoniec hlas toho "čaptavého teploška" rozhodol, že Michal to nevyhrá. Fajn, jeho reči liezli ľuďom na nervy, ale na farme urobil najviac a tiež ten hospodár si ho obľúbil za to, ako pracoval...vyhral jeden duel a právom mal byť minimálne vo finále.....tiež sa mi nepáčilo ako vypadol Riki, pretože vypadnúť mal v duely a nie, že niekto si napíše meno do obálky. Pravdou je, že tam prd robil kvôli nadváhe...

Andrea - to je osoba, ktorá v tej show nemá čo hľadať, dvakrát farmárka týždna a po tom mal hospodár vždy nervy keď jej zadával úlohy a nejako sa neplnili tak ako si predstavoval a nevyhrala ani jeden jediny duel, hlavná vec, že tomu primitívovi Kubovi a srandistovi Mikimu z nej stal Ko_ot.......btw. tiež nechápem ako táto topmodelka môže na farme využívať šminky, umele mihálnice, povolili jej tam lak na nechty to je akože k čomu a o čom to má vypovedať ????

Lenka "mamina" - má síce 6 detí, ale tuším iba 3 sú jej biologické a 3 sú adoptované....tie jej kecy sú dristami a mne sa nepáči, že jej stratégia spočíva na sebaľútosti. Tiež tu nebolo povedané, že tie deti, ktoré si zobrala má s najväčšou pravdepodobnosťou len kvôli istému príjmu, ktoré za starostlivosť o ne od štátu dostáva !...tiež som videl návštevu rodiny a k tým "cigánčatam" sa ani nehlásila, ich objala a svoje vybozkávala, po rukách nosila a pod....., tiež sa mi nepáčila bitka s Jakubom, to určite neprospieva tomu "malému", ktoré nosí pod srdcom, alebo je to len výmysel, že nejaké dieťa čaká ? pretože tak so sebou hádzala, že som pochyboval o tom.....no to že slope ako dúha a je za to, aby bola nadratá ako činka tiež škodí dieťaťu a ona sa vystatuje, že čo by len pre tie deti neurobila, no ale alkohol plodu určite neprospeje a to by mala vedieť ako žena, ktorá odrodila už 3 deti......
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

mam uplne podobny nazor,ale mne by sa to pisat nechcelo
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no to "vyjadrovanie vypadnutych" o tom, kto by mal vypadnut bolo viac nez pofiderne, na otazku "kto by mal podla teba vypadnut, kto si myslis ze na farme robil najmenej" sa podla mna predsa neda odpovedat "michal", robil tam najviac, robil tam vsetko, je mi jasne ze tam uradovali sympatie k jednej ci druhej, no pride mi to nefer, ako sa aj sam vyjadril, makal tam ako blbec a zatial mohol robit nieco ine :) co sa tyka lenky, bola mi sympaticka, aj ked nechapem to jej pitie a valanie sa po zemi, no tento jej farmarsky tyzden umna klesli sympatie ku nej :? som zvedavy kto vyhra duel, mam tusenie ze ho vyhra monika, kazdodopadne, neviem ktorej z nich 3 by som doprial vyhru :hmm:
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

V jedním časopise som cčítal ževraj vo finále bude andrea a Lenka
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tak je veru
etc.
Professional
Professional

Tak dúfam, že toho 11. septembra to bude trvať tak pol hodinu kde sa dozvieme nič a okrem toho nič že pokračovanie je o pol roka :smt006 ... a museli tam drbnúť sms šak treba zarobiť :) + nejaká ta reklama :D
Napísať odpoveď