Chyteny pri pive

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mico5000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Chyteny pri pive

Príspevok od používateľa mico5000 »

/ok nečítal som to celé
kamarátka nafúkala po malom pive neviem presnú hodnotu no bola smiešne malá - bolo to cez školský rok nie však cez vyučovanie - policajti to riešili následne - list na obecný úrad jej obce, list do školy, list na internát, v priebehu týždňa sa ešte zastavili v škole a vypýtali ju z vyučovania - pohovor s riaditeľom , zástupcom,výchovným poradcom a triednym vyučujúcim - bolo z toho iba nejaké pokarhanie
internát - riaditeľ, vychovávateľ - zákaz vychádzok na mesiac
najhoršie to bolo v obci - pracovníčka sociálneho úradu prišla na návštevu domov na pohovor s rodičmi - neviem aké to malo následky okrem ohovárania zo strany susedov...
isté je že už má 18 a stále študuje a už môže legálne piť
hugh ak myslíš mna tak nie bol som tam ked fúkala aj ked prišli do školy a bol som s jej triednou hodinu potom a u riaditeľa a zástupcu nápodobne - ja tam už neštudujem :oops:
/ to nieje baba z usporiadanej rodiny biť sa s mamou do krvi nadavať si cez telefon ujsť z domu a spávať v parku (a to ešte s neakým pankáčom- totalny feťák)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tak to je nejaka blbost, do 18+ rocnych sa na SVK ohladom pitia chlastu nikto nestara...pretoze je v zaujme nasho statu, kde flasu tvrdeho alkoholu zozeniete skor ako cerstvy chleba, aby spotreba alkoholu bola co najvacsia...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Asi si s teba robila srandu.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

A vy neviete asi čítať, alebo čítate len medzi riadkami...
isté je že už má 18 a stále študuje a už môže legálne piť
Čiže, vtedy 18 ešte nemala, tak si tipnem 17 ? Sa mi zdá blbé, že robili také halo kvôli tomu... Ja by som v škole hneď povedal im na rozum, že to čo robím po škole je čisto moja vec, a že oni nemajú čo do toho strkať nos... A to, či ja chľascem nech riešia rodičia a sociálka nie oni... Asi tak... Dievča je zjavne blbé... Keďže nafúkala malú hodnotu, povedal by som, že chcem fúkať znovu (chyba prístroja) a že som jedol ja neviem rumbu, dezert, kde vnútri bol neviem čo (niečo alkoholické) A ende... Ale zjavne si robila z teba haluzzz pretože pochybujem, žeby to takto brutálne riešili.
A mesiac dostala Zachriáša ? :D Čo je pes, že nemôže ísť von ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som to pochopil tak akoze "uz ma 18" a napriek tomu jej robili take opletacky....
andyflag
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andyflag »

kamoška nafúkala cez 1,5 promile nemala pri sebe vodíčák tak sa jej pýtala na meno a adresu povedala svoje pravé a potom utiekla :-D čiže domov prišli pozrieť aj z pokutu, pýtali sme sa jej prečo si envymyslela meno a že jej napadlo len meno jej kamoša :-D
a viem že u nás v škole raz chalan vypil pol litra rumu za prestávku, dve hodiny volako nevšímavo prežil potom sa s ním učitelka začala rozprávať on sa strepal zo stoličky a zavolali mu sanitku na výplach, ale neviem čo z toho mal :-P
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Janio napísal:A vy neviete asi čítať, alebo čítate len medzi riadkami...
Ja by som v škole hneď povedal im na rozum, že to čo robím po škole je čisto moja vec, a že oni nemajú čo do toho strkať nos... A to, či ja chľascem nech riešia rodičia a sociálka nie oni...
Tebe by asi nevadilo chodiť do triedy s vrahom či úchylom, veď to je jeho vec čo robí mimo školy však?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Jakub zlé si to pochopil... (Alebo som sa zlé vyjadril?) Narážal som skôr na také banálne veci, ktoré robí skoro každý... Čo je alkohol, sex atď. Myslím, že fakt je škole hovno po tom, či si v noci o 22:00 vypijem ;)

Narp. u nás na ZŠ taká prísna, že spolužiačka (9 ročník) mala sex s priateľom samozrejme po škole v sobotu... A nejak sa to dozvedeli učitelia... Zavolali jej rodičov, v škole sa jej pýtali ako si to predstavuje a dovoľuje etc... K nám do školy zavolali policajtov a takú tetku čo kecala o vzťahoch atď... A úplne zbytočne to je jej vec (mala už po 15)

Takže tak narážal som na takéto veci
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

:arrow:Janio: Máš pravdu, zle som to pochopil :?

K téme: Pravdepodobne rozpútam debatu ale nedá mi, ja to napíšem.
V októbri budem mať 17. A môžem hrdo povedať, v živote som nepil pivo. Ani žiaden alkohol (dva krát pohar vína, raz pohár šampanského ale to som bol ešte mladý a hlúpy). Vy, čo sa pravidelne opíjate, uvedomte si jednu vec: zbytočne porušujete zákon, zbytočne si robíte zle, zbytočne sa dostávate do problémov. A potom sa pýtate "prečo práve ja?" Naozaj Vám to stojí za to?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vidiet, ze si este nikdy nebol opity... :wink: ...neskor mozno zistis, co na tom alkohole ludia vidia...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Jakub Pohoda ;)
A čo sa týka tvojej otázky, tak ja som nikdy nebol opitý a tiež nepijem... No nie každý tým, že pije porušuje zákon a to, že majú na druhý deň opicu je ich problém asi im to tak vyhovuje - kvôli pár hodinám "bez problémov" ale to ich problémy nevyrieši :) Ale chápem to, tak isto mi pripadá úplne normálne, ak si niekto v horúčave po práci vypije pivko ;)

Ephram skús to vysvetliť, pretože tomu tiež nechápem... Príležitosti si vypiť, alebo sa ožrať chápem... Ale napr. každý piatok ? WTF ?

//Ephram no nepísal, ale väčšinou to tak je (samozrejme narážam na mladistvých) Ale súhlasím s tebou...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

janio a kde som ja napisal, ze clovek musi byt alkoholik, alebo ze sa ludia musia spijat ako dogy ?

kazdopadne mi len prislo dost smiesne, ked chalan, ktory nikdy nemal ani pivo tu ludom pise vycitky, ze vypit si je zle, clovek ma potom problemy a este navyse porusuje aj zakon...to mi pripomina argumentaciu v style "mama mi to zakazala a povedala, ze je to zle" :D :D :D
(btw. keby bolo v zaujme tejto krajiny, aby mladez nepila, preco teda povoluje propagaciu chlastu v mediach? ...v zaujme tohto statu je pravy opak, teda, aby sa co najviac pilo a fajcilo...preto mi to, o tom poruseni zakona prislo najviac zabavne...ake uz len strasne porusenie zakona to musi byt, ked zijeme v krajine, kde flasu tvrdeho chlastu deti zozenu skor ako cerstvy chleba...)
dembnr
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dembnr »

Auruz napísal:Ok, napisem to strucne, bol som s kamaratmi na pive a prisli policajti, dali nam fukat, zapisali si nas a vraj poslu spravu na skolu, nafukal som 0.21 promile, vie niekto ako to moze dopadnut ?:)

Diki za odpovede.

//edit: Som zabudol dodat ze mam 17
nefúkaj a basta
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

dembnr: trosku neskoro si odpovedal na prvy prispevok :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Auruz asi sa riadi tým, že lepšie neskôr ako nikdy :lol:

Inak pravdupovediac sa čudujem, že sa táto téma nezamkla, keďže téma o tom tu už je :)
http://www.hojko.com/zadrzany-mladistvy ... 19-60.html
jesko93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jesko93 »

no umna to skončilo takto:asi po mesiaci prisli kumne domov,dali mi 5€ pokutu(že nemusím platit,ale poslu to na socialku)tak som zaplatil a bol pokoj,ani do skoly ani na urad nic neposlali,aj ked reci mali ine...
Okrem toho ze zo seba robili väcsich machrov ako statny,tak sa nic nestalo
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

asi išla daná hliadka čo ťa vtedy čapla akurát okolo, pamätali adresu a priestupok (alebo išli zámerne), lebo nemali prachy na cigy a pod. :S
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vsak aj ja si myslim, ze mestsky isli potom za tych 5 euro na pivo...raz nam tak chceli davat pokutu za pitie ne verejnosti, vraj 30 euro...povedali sme, ze take peniaze nemame...tak zrazu uz len 10 euro, tak sme zase povedali, ze ani tolko nemame...tak oni povedali, ze nech teda zaplatime tolko, co mame...vtedy nam bolo jasne, ze nejde o pokutu, ale ze si to chcu zobrat do vrecka...tak sme ich nakoniec odpalkovali, aj tak nemaju ziaden dokaz...aj dopravny policajt vam musi ukazat fotku a nikto z nas sa k tomu nepriznal...
na mestsky urad som staznost nepisal, aj tak pochybujem, ze by tam nieco vyriesili (aj keby som ten pokus mestskych policajtov o zobratie uplatku mal natoceny na mobil)
izidor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa izidor »

Stalo sa mi, že sme boli na chate oslavovať. Dosť som to prehnal(mám 17), padol som a rozbil som si nos a mám otras mozgu, kamaráti zavolali sanitku, prišla, zobrala ma a zaviezla do nemocnice, prišli aj zelení, všetko pozapisovali a.... Teraz asi budem platiť celý výjazd. Neviete niekto poradiť ako sa z toho vymotať ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pekne si to zaplat, snad si to zapamatas ty a aj tvoji podobne hlupi kamarati
Napísať odpoveď