A zas si naletel. Snáď to teraz už vidíš. Na tomto je krásne vidno, ako s Tebou máva - takpovediac, ako sa jej zachce. Má na Teba zopár fráz na ktoré vie, že sa môže spoľahnúť. Skrátka vie, ako si Ťa omotať okolo prsta tak, že jej prejde všetko.v!X napísal:Tak a dnes zasa deň plný prekvapení. Bol som za ňou. Vylial som si srdce u nej doma (neskôr v jej posteli).. strašne mi sľubovala, že sa nič už také nebude diať. Bude sa snažiť byť somnou čo najčastejšie to pôjde, bla bla, som preňu najdôležitejší..zrazu.
Chcela to celé zachrániť tým, že pôjdeme s jej kamarátmi na ich "ožran párty", na ktoré chodí tiež dosť často.
Počuj. Jedna vec je, že celý večer bol v pohode, ale očividne ju začalo voľačo svrbieť, tak sa rozhodla, že zmení "vešiak". Avšak aj keby bola nadrbaná, jak družstevný traktorista, tak si musí zachovať vernosť - resp aspoň snahu byť verná. Tu sa to však veľmi nevidelo. Oblápanie, povolila mu bozk - zrejme jej to tak veľmi nevadilo.v!X napísal:Celý večer v pohode, až ten koniec.. prišlo jej zle, mala "trošku v sebe".. bolo asi niečo po desiatej..
zrazu odomňa odišla za jej kamarátom. Pozerám, čo sa deje a ona ho tam začne obíjmať. Potom sa zrazu postavia, chytí ho hádam za riť - on ju tiež a idú niekam preč. Tak to už nevydržím, postavím sa a idem za nimi. Ten jej kamarát jej dá zrazu pusu na pery.. toto už vôbec nevydržím a začnem po nej kričať, čo to má kur*a znamenať? (čoho dôsledkom bolo, že som si trošku vypil)..Veď predchvílkou som bol pre ňu najdôležitejší a teraz toto. Potom jej už nebolo ani zle.. za chvíľu záhadne vytriezvela.. a zas "už sa to nestane prepáč, ja som nechcela, všetci robíme chyby,.. bla bla bla bla".. potom bola už len nalepená na mne.. ale ja som to už nevydržal a šiel som domov.. tak ona tam ešte ostala.. lebo ževraj musí odprevadiť opitého kamaráta domov, lebo sa oňho bojí.. teraz som už naozaj sklamaný! Zo všetkého!
No už si sa prebudil? Vidíš, ako jej na Tebe záleží a ako to všetko, čo Ti hovorila boli plané reči?! A zasa sa Ťa snažila okamžite obmäkčiť a zbalamútiť. A naviac - od začiatku to je celé zle. Keď sa Ti chcela zalíškať, tak Ťa nemala brať na nejakú všivavú ožran-párty, ale mali ste stráviť romantický večer sami dvaja. A tým, že dala prednosť ožratému kamarátovi pred Tvojou spoločnosťou - to len dokresľuje celý obraz.
Posratý život? Robíš si srandu? Za túto situáciu môžete obaja - jej podiel viny je zrejmý a rozobratý v celej téme. Ty si robil chybu v tom, že jej vždy všetko prešlo - bez akéhokoľvek...čohokoľvek. Scenár do telenovely? Nie, na telenovelu to má príliš zložitý dej!v!X napísal:Viem .. pripadá mi to celé ako pokazený scenár do telenovely, ale je to môj posratý život..Neviem už čo s tým.. ľúbi ma ale správa sa úplne inak.. nepomohol ani dialóg - proste nič.
Ľúbi Ťa, ale správa sa úplne inak? Nádherný oxymoron! Čím to asi bude, že sa správa úplne inak? Žebi tým, že Ťa tak celkom ako vraví neľúbi? Zamysli sa nad tým, prídeš na to aj sám.
v!X napísal:Možno ma naozaj neľúbi, ale keď mi to hovorí a pozerá sa mi pritom do očí, znie to úprimne..![]()