Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Príspevok od používateľa jin »

v!X napísal:Tak a dnes zasa deň plný prekvapení. Bol som za ňou. Vylial som si srdce u nej doma (neskôr v jej posteli).. strašne mi sľubovala, že sa nič už také nebude diať. Bude sa snažiť byť somnou čo najčastejšie to pôjde, bla bla, som preňu najdôležitejší..zrazu.
Chcela to celé zachrániť tým, že pôjdeme s jej kamarátmi na ich "ožran párty", na ktoré chodí tiež dosť často.
A zas si naletel. Snáď to teraz už vidíš. Na tomto je krásne vidno, ako s Tebou máva - takpovediac, ako sa jej zachce. Má na Teba zopár fráz na ktoré vie, že sa môže spoľahnúť. Skrátka vie, ako si Ťa omotať okolo prsta tak, že jej prejde všetko.
v!X napísal:Celý večer v pohode, až ten koniec.. prišlo jej zle, mala "trošku v sebe".. bolo asi niečo po desiatej..
zrazu odomňa odišla za jej kamarátom. Pozerám, čo sa deje a ona ho tam začne obíjmať. Potom sa zrazu postavia, chytí ho hádam za riť - on ju tiež a idú niekam preč. Tak to už nevydržím, postavím sa a idem za nimi. Ten jej kamarát jej dá zrazu pusu na pery.. toto už vôbec nevydržím a začnem po nej kričať, čo to má kur*a znamenať? (čoho dôsledkom bolo, že som si trošku vypil)..Veď predchvílkou som bol pre ňu najdôležitejší a teraz toto. Potom jej už nebolo ani zle.. za chvíľu záhadne vytriezvela.. a zas "už sa to nestane prepáč, ja som nechcela, všetci robíme chyby,.. bla bla bla bla".. potom bola už len nalepená na mne.. ale ja som to už nevydržal a šiel som domov.. tak ona tam ešte ostala.. lebo ževraj musí odprevadiť opitého kamaráta domov, lebo sa oňho bojí.. teraz som už naozaj sklamaný! Zo všetkého!
Počuj. Jedna vec je, že celý večer bol v pohode, ale očividne ju začalo voľačo svrbieť, tak sa rozhodla, že zmení "vešiak". Avšak aj keby bola nadrbaná, jak družstevný traktorista, tak si musí zachovať vernosť - resp aspoň snahu byť verná. Tu sa to však veľmi nevidelo. Oblápanie, povolila mu bozk - zrejme jej to tak veľmi nevadilo.
No už si sa prebudil? Vidíš, ako jej na Tebe záleží a ako to všetko, čo Ti hovorila boli plané reči?! A zasa sa Ťa snažila okamžite obmäkčiť a zbalamútiť. A naviac - od začiatku to je celé zle. Keď sa Ti chcela zalíškať, tak Ťa nemala brať na nejakú všivavú ožran-párty, ale mali ste stráviť romantický večer sami dvaja. A tým, že dala prednosť ožratému kamarátovi pred Tvojou spoločnosťou - to len dokresľuje celý obraz.
v!X napísal:Viem .. pripadá mi to celé ako pokazený scenár do telenovely, ale je to môj posratý život..Neviem už čo s tým.. ľúbi ma ale správa sa úplne inak.. nepomohol ani dialóg - proste nič.
Posratý život? Robíš si srandu? Za túto situáciu môžete obaja - jej podiel viny je zrejmý a rozobratý v celej téme. Ty si robil chybu v tom, že jej vždy všetko prešlo - bez akéhokoľvek...čohokoľvek. Scenár do telenovely? Nie, na telenovelu to má príliš zložitý dej! :lol:
Ľúbi Ťa, ale správa sa úplne inak? Nádherný oxymoron! Čím to asi bude, že sa správa úplne inak? Žebi tým, že Ťa tak celkom ako vraví neľúbi? Zamysli sa nad tým, prídeš na to aj sám.
v!X napísal:Možno ma naozaj neľúbi, ale keď mi to hovorí a pozerá sa mi pritom do očí, znie to úprimne.. :(
:slap:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

v!X - presvedcil si ma, ja co mam tendenciu radit ludom aby do vztahu investovali vsetko co sa da aby si ho zachranili (lebo az ked to nevyde az potom nemal ten vztah skutocne zmysel) ti hovorim ze sa vyser na nu

ten vztah nema perspektivu (zaco si mozes sam, sam si jej dovolil urobit z teba podpapucnika), neoslobodzuje, neuspokojuje len tyra... nechaj jej volnost nech ide za tym druhym (aj tak by ti ju prebral) a ty zacni dychat slobodnejsie bez nej...

a az sa dostanes z depiek nauc sa byt viac asertivny (velmi uzitocny skill do zivota)
v!X
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa v!X »

Ahojte..
dlho som sa neozval..ale teraz je ten čas, kedy sa potrebujem vyrozprávať..
po tomto incidente, sme boli spolu..konečne som mal pocit že sa zmenila.. ale opak bol pravdou..pred tromi týždnami sme boli dohodnutí, že za ňou prídem.. už som bol na odchode a v tom mi príde smska, že nemôže lebo jej je zle.. tak fajn.. ale čo ma nasralo bolo, že som sa dozvedel, že keď mi to písala, bola von s kamarátmi.. a vydržala to tam do 23tej :) tak neviem čo som si mal o tom myslieť.. samozrejme že vyšlo najavo, že jej zle ani nebolo.. toto som prežil ale asi pred dvomi týždňami som jej našiel v telefóne neznáme číslo.. áno možno to vyznie blbo ale sama mi ho dala..
povedala mi kto jej volal aj všetko .. ale tvrdila mi že spolu nič nemali.. mal som menšie pochybnosti ale nejako som to prelúskal.. a potom na druhý deň, bum.. rana do srdca .. dozvedel som sa že je to istý chalan s ktorým sa pozná už dlho.. a často chodia spolu vonku.. on ju vozí na jeho aute .. a bla bla.. v tom som sa tak nazúril, že som prišiel ku nej domov aa proste povedal jej že je koniec.. dokonca sa rozplakala.. a aj keď to bolo bolestivý pohľad, povedal som si, že už bolo toho dosť.. a nenechám sa tak oje***!
po troch dňoch mi prišla smska .. ako ma miluje .. bla bla .. nechcela o mňa prísť ..
cítil som sa vinný za to všetko .. pretože ja som bol ten, ktorý ju opustil ... tak sme sa nejako zasa dali dokopy.. to všetko krásne ale vydržalo asi tak dva dni .. potom začala byť znovu dáka čudná .. koketovať s inými chalanmi .. mal som pocit ako by som ju omrzel ..
a dnes .. dnes mi prišla smska asi pred polhodinou .. že to už nemá význam a je koniec a to navždy .. neviem ani dôvod .. ani čo som urobil zle ..
ja som jej všetko odpustil! vždy! všetko .. a teraz mi ostali len oči pre plač .. to čo cítim sa nedá opísať .. takú prázdnotu akú som ešte nikdy necítil .. aj keď sa správala ako sa správala .. miloval som ju .. a aj ju milujem ..

viem, je to všetko blbosť a už si musíte o mne fakt myslieť že som ko*ot .. ale nemám sa komu vyrozprávať .. nikto ma nechápe a teraz už nemám ani nikoho pretože všetkého som sa vzdal kvôli nej .. mám taký pocit akoby môj život už nemal ani zmysel .. chcel som len byť s ňou .. ja enchápem ako sa môže niekto takto zachovať, po tom všetkom čo som jej odpustil .. a ako som ju zahrňal mojou láskou

škoda že len ja .. ale ako sa hovorí, ten čo miluje viac .. vždy aj viac trpí :'(
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

viem, je to všetko blbosť a už si musíte o mne fakt myslieť že som ko*ot
Spravne. Si ko*ot, nula, handra..

S handrami sa nebudujú vztahy. S handrami sa vytieraju podlahny.

A jedna rada do buducnosti: O tejto epizodke nikdy nerozpravaj dievcatu, o ktore budes mat zaujem.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Lumir ti to napisal priliz priamo, ale mozes si za to sam, keby si mal v sebe stipku vlastnej vole, skoncil to uz davno a nenechal so sebou zametat, mohol si sa toho usetrit a najst si niekoho, kto za to stoji.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

niektoré pasáže z tejto témy si asi dám zarámovať... že čo dokáže s chlapom spraviť kombinácia zaľúbenosti, zaslepenia, nezmernej naivity a blbosti...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Akokeby mali dnesne baby radost z toho ked si z nas robia dobry den a ublizuju nam. Skus sa zabavit, ist aj ty na nejaku disku, kludne si tam najdi znamost na jednu noc. Nesnaz sa citit vinu. Kludne ju aj znenavid. Ak ti bola skutocne sudena vrati sa a uvedomi si co ti robila...ak nie nikdy nebola tvoja.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

v!X napísal:cítil som sa vinný za to všetko ..
teba museli v detstve vela kritizovat - ona na teba serie, venuje sa viac inemu ako tebe (je jedno ci tam nieco bolo alebo nie, skratka davala prednost inemu vtedy ked si ju potreboval a ona o tom vedela), prirodzene vybuchnes a potom sa este citis za nu vinny...

1. dostan sa z toho
2. popracuj na sebaucte
3. popracuj na asertivite

a ak nahodou za tebou dolezie - posli ju do p*ce! lumir sa o nej vyjadril pekne...
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

Po toľkých upozorneniach, ktoré ti dávala ona sama si jej to stále trpel? Všetci ti správne radili, NIKDY sa k nej nevracaj ani keby k tebe prišla na kolenách! Ona si teba nezaslúži a ani nikdy nezaslúžila.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Kašli už na ňu a vymaž si ju zovšadiaľ. Zabudni na ňu, aj keď toto ťa ešte chvíľu bude bolieť, ale ako prepáč, sám si za to môžeš.

PREČO si jej dovolil, aby s tebou tak jednala? manipulovala, ponižovala, urážala....?

To nie že láska, to skôr neviem, závislosť od tej dotyčnej? bože, veď maj hrdosť a ser na ňu. A Boh ťa chráň, ak sa jej ešte ozveš.

Možno píšem trochu podráždene, ale môj brat má teraz dačo podobné a paradoxom je to, že dotyčná ním manipulovala, vyžadovala 100% pozornosť, držanie za ručičky a keď chvíľu neskákal, ako ona pískala, tak mu dala košom. a dokonca JEJ matka mu napísala, že šak mal len počkať, ona by dozrela a blablabla. bože, to kde sme akože. a škoda slov, to by bolo na dlho.
Copo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Copo »

na lasku je len jeden recept zamiluj sa len do jej charakteru..potom ta laska vydrzi snad vsetko...samozrejme urcite by mala byt aj tvoj typ ale tak ju to hned jasne...zalubil si sa len do jej krasy ktora je pominutelna...
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

Jednoduche vysvetlenie... podviedla ta a teraz sa ti nemoze pozriet do oci...
Kasli na nu... najdi si nejaku, ktora aspon TROCHA o teba stoji...
A neviem co mu tu vsetci vravite, ze je to aj jeho chyba... Podla mna za to nemoze sa snazil ako mohol aj ked to tak vyslo. Kazdy ma iny sposob, ale ked to uz ide daleko tak jej aspon ukaz ze si aspon trosku chlap a s noblesou sa na nu vykasli.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Copo: to je sice krasne pubertacky napisane ale vies nam aj napisat co to znamena v praxi?
Copo
Amateur
Amateur

javatar:ide o to ze ak chces aby ti vydrzala laska do konca zivota tak urcite enchod do vztahu so ziadnou peknou babou lebo to rychlo pominie ale vezmi si radsej babu co ma s tebou vela spolocneho a budete si mat stale co povedat ked pominie prvotna laska...to je zakladom toho ak mas zaujem byt s jednou zenou do konca zivota...

PS:ospravedlnujem za tu blbu nevysvetlenu spravu ale niekedy zabudnem napisat vsetko na co myslim :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

copo - aj ta sa clovek zamiluje to protikladu a aj na najvacsie spriaznene duse pride kriza...

ak chces recept na lasku na cely zivot - okruh zien vhodnych pre chlapa je podstatne sirsi nez si opisal, treba len spravne budovat vztah (a to je vec vysoko individualna)
Copo
Amateur
Amateur

javatar: suhlasim s tebou ale urcite to nepojde spolu ak na vsetko ma kazdy vlastna nazor...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ale prosím ťa Javatar... :roll: protiklady sa priťahujú možno tak v elektromagnetizme, nie v medziľudských vzťahoch... Tu je hádam jasný príklad, keď jeden je diskotékový typ a druhý nie - dlho to nevydrží. Čím viac majú spoločné názory etc, tým dlhšie to vydrží, inak to je zbytočne naťahovanie s istým koncom
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ale prosim ta janio :roll: na zaciatku je vsetko fajn a vsetko spolocne, po case sa najdu detailiky a ked opadne zalubenost (zhruba po 2 rokoch) uz sa vidi toho viac, navyse nazory a zaluby sa pocas zivota vyvijaju - u zien specialne rychlo

vacsina ludi pri rozvodoch urci ako dovod: nezhoda povah - to si ako predtym nevsimli ze sa k sebe nehodia? nie, len skratka uz bolo treba pre budovanie vztahu aj nieco urobit, viac komunikovat, hladat toho druheho... a akosi to neslo samo...
Copo
Amateur
Amateur

vacsina ludi pri rozvodoch urci ako dovod: nezhoda povah - to si ako predtym nevsimli ze sa k sebe nehodia? nie, len skratka uz bolo treba pre budovanie vztahu aj nieco urobit, viac komunikovat, hladat toho druheho... a akosi to neslo samo...
precitaj si moje prispevky este raz a myslim ze tam najdes na vsetko odpoved
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Neopakuj :D No ako kedy a ako u koho... Asi to nie sú až také detailíky, keď sa nevedia prispôsobiť jeden druhému ;) A 2 roky myslím je dlhá doba, ak sa dovtedy nerozišli kvôli povahám, tak už sa kvôli tomu ani nerozídu. Tie povahy sa dajú znášať tak 2-3 mesiace, keď sa ten druhý snaží ukázať v najlepšom svetle, potom to odpadne... Láska, ktorú v tejto téme rieši v!X opadla po 2 mesiacoch, aj kvôli rozdielnym povahám.
A áno vyvíjajú a hlavne u žien... ale je rozdiel ak žena má rada Fica a muž nie, ako keď žena chce po večeroch čítať romány a muž sa chce zabávať... Veľmi rozdielne povahy a to dlho nevydrží... + Nakoľko ľudia sa nemenia - nemenia väčšinou ani svoje povahy... Názory sú na inú tému ;)

Rozvody sú tiež na dlhu tému... nemyslím, že z 50% manželstiev, ktoré sa rozvedú je to hlavne kvôli povahám, ale ak áno hold smola. AK jeden druhému nevyhovoval skôr nemali to umelo predlžovať. (Tak ako to predlžoval v!X)
Napísať odpoveď