Aky antivir ?
Re: Aky antivir ?
Som spokojný s Eset smart security 4. Stránku s vírusom zablokuje, zavírený USB kľúč mi vždy pekne vyčistí, takže super, odporúčam 
Ja som používal ESS, bol to dobrý program, navyše slovenský a jeden z najlepších, no už som chcel niečo free, tak som hľadal čo by bolo asi najlepšie, často som čítal odporúčania o Avaste a k tomu nejaký vhodný firewall ako napríklad zonealarm, no ja som chcem mať komplexné zabezpečenie v podobe jedného programu, pred časom som používal ako firewall Comodo, vtedy sa ešte len tá firma rozbiehala a mala len firewall, časom sa rozrástla a začala vytvárať viac produktov na zabezpečenie PC. Dopočul som sa aj o Comode, teraz po dlhej dobe a tak som išiel na offic. stránku a je tam zadarmo celkové zabezpečenie PC - Comodo Internet Security, má praktické, prehľadné používatelské rozhranie, je aj v SK, CZ jazyku a čo sa týka bezpečnosti, tý čo nepoznáte Comodo sa nemusíte báť, pretože keď začínalo s Firewallom, tak v testoch sa umiestňoval na 1. miestach medzi free programami a vyrovnal sa aj plateným firewallom, teraz som neskúmal ako sú kvalitovo dobrí, ale aj tak im verím. Ak chce niekto iba antivír, tak aj ten Avast je podľa recenzíí a rečí dosť chválený.
Prosim vas o radu.Mam AVG internet security 2011 a som si stiahol aj od microsoftu security essentials a neviem ci mozu byt tieto dva antivirusaky spolu ci sa medzi sebou nebudu byt bo by som chcel dvoj ochranu pred trojanmi atd...prosim o radu...dakujem vo pred..
antivirákov môžeš mať xx. ale len jeden rezidentný štít. inak hrozí konflikt medzi nimi...
Diky velmi pekne za radu...
nz. osobne by som volil MSE.
Radšej sa zamysli nad tým, či takú ochranu potrebuješ, ak tvoj pc slúži iba ako obyčajný domáci počítač, tak si myslím že je zbytočné rozmýšlať nad kombináciou 2 antivírov, niektorí ľudia sa boja, chcú mať zabezpečení počítač na 100%, ale u väčšiny to nieje treba, na tvojom mieste by som si nechal v počítači MSE a AVG odstránil, AVG upadlo a teraz naňho nepočujem také dobré reči ako pred pár rokmi. Nikde o tom nepíšu, že by to bol nejaký dobrý program ako bol pred pár rokmi. Prečítaj si niečo o ochrane PC a o hrozbách na internete a zistíš, že najdôležitejšie je vedieť sa pohybovať po internete, pretože veľa ludí nevie ani základy bezpečného surfovania, ak si obyčajný používateľ, nemáš sa čoho báť, jedine že by si chodil na stránky, kde môže tvoj PC nachytať hociaký bordel, napríklad stránky s crackami a serialmi..., ale aj tam stačí jedno poriadne zabezpečenie.
lepšia paranoja a následné scannovanie viacerými AV ako pád systému a následný boj o riešenie. samozrejme len s jedným rezidentným, ako som napísal.
Ja ti poradím ináč, u mňa v PC data dlho neostávajú, čo je hotové ide na externé úložisko, v počítači nechávam iba súbory s ktorými robím, neni v ňom skoro nič, iba programy. Na externé úložisko sa môžem hocikedy pripojiť a súbory mám hneď po ruke. Ak by mi aj padol systém, je mi to jedno, spravím format a je to. Túto vetu si už možno počul, no najlepší liek na windows je format C. V počítači neni nič, raz za pol roka spravím format C a počítač šlape stále ako nový, alebo ešte iná rada, skús Linux. V počítači môžeš mať aj program, ktorý nemusí byť moc škodlivý, ale nemusí ho nájsť antivír, ale format odstráni všetko. Ak by si aj mal nejaký lepší malware v PC, potom niekedy nepomôže ani antivír a musíš hladať iné riešenie.
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ziadny
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Môžem odporučiť Norton Internet Security 2011. Jeden z naj balíkov. Ak iba antivir tak Norton Antivirus 2011.
-
HiddenUser
Medium Star
No voľbu by som asi zmenil na Microsoft Security Essentials.
na mojom notebook-u mam nainstalovany MSE -cko ( MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS ) a na comp-e mam avast profesional... a zatial OK ... 
čo je lepšie? NOD, ESS alebo MSE?
Aky antivirus?
zdravim..pouzivam avast a chcem vyskusat pandu..mozete mi ale poradit, ktory? Panda cloud, alebo Panda internet security? Dakujem..
ESET, Aviru alebo Kaspersky pripadne Comodo... 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
antivir je dosť široký pojem
Ak balík tak Norton Internet Security 2012
Ak AV tak avast 6, avira alebo MSE
Ak balík tak Norton Internet Security 2012
Ak AV tak avast 6, avira alebo MSE
Na mojom NB zatiaľ používam Aviru, na druhom je Avast a na starom PC som mal Comodo.
Neuškodilo by do ankety pridat Aviru, MSE a Comodo.
Neuškodilo by do ankety pridat Aviru, MSE a Comodo.
Súhlasím so Spixy-m. Moho by sa do ankety pridať Aviru a ostatne čo Spixy spomínal + by sa mohla aj "resetnúť" lebo niektorí si od zahlasovania mohli Antivir zmeniť.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+ pridať možnosť "Žiaden".