Pomoc s wordom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Pomoc s wordom

Príspevok od používateľa projector »

zdravim vsetkych znalcov wordu, neviete nahodou ako odstranim z napisaneho dokumentu take ako keby zlepene pismenka dohromady???normalne zacina veta a neskor ma jedno slovo alebo aj viac zlepene pismenka - najprv som si myslel ze je to v deleni slov ale aj tak mi to tam stale necha....dik za kazdu radu.... :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Presnejšie definuje "zlepené" písmenká alebo aspoň nahoď screenshot.. ;)
projector
Medium Expert
Medium Expert

no nemozem nahodit screenshot pretoze to ma jeden moj kolega v kompe v praci takze z toho nic...no tak mal tam slovo opravneny(lenze to a - y = mal uplne natlacene na tie predosle pismenka)....????
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozri - Format - Pismo.. a je tam ešte jedna karta (teraz neviem názov, ale v 2007ke sa to volá "medziznakové medzery").. a tam nech sa pozrie, že jak to má nastavené.. či nemá zúžené alebo niečo podobné.
projector
Medium Expert
Medium Expert

no v 2003-ke to je pod nazvom medzery lenze tam som tiez pozeral ale mal to nastavene na normalne - keby mal ze zuzene tak by som bol stastny ale takto to fakt neviem...
Komisar
Expert
Expert

Re: Pomoc s wordom

Príspevok od používateľa Komisar »

chcel by som ozivit tuto temu s nasledujucou poziadavkou.

potreboval by som v MS WORD 2010 vyrobit taky dokument ktory by obsahoval hlavicku a patu nasledovne:

hlavicka na vsetkych stranach okrem prvej a pata na vsetkych stranach okrem poslednej. da sa to?

> strany potrebuejm mat neobmedzene nakolko neviem kolko textu v konkretny den napisem takze horeuvedeny stav by sa vzdy prisposoboval poctu zapisanych stran.

thx
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

nwm ci sa to da ale pokial to budes tlacit tak prvu a poslednu stranu mozes spravit zvlast
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

ze vraj sa to spravit da tak ze sa dokuemt rozdeli do sekci a kazda sekcia sa da editovat po svojom, tj. v sekci si nastavim inu hlavicku a patu ako na ostatnych sekciach. skusam to vselijak ale som z toho kk. ide o tu patu na poslednej strane, tu neviem nechat cistu teda bez textu.

Hentak to praveze nechcem tlacit lebo potom nema zmysel robit hlavicky a paty. Ide mi aj o cas lebo v praci ho neni vela a ked nieco napisem potrebujem to ihned vytlacit a dat obcanovi na podpis. takze tak
Napísať odpoveď