Pomoc s wordom
Pomoc s wordom
zdravim vsetkych znalcov wordu, neviete nahodou ako odstranim z napisaneho dokumentu take ako keby zlepene pismenka dohromady???normalne zacina veta a neskor ma jedno slovo alebo aj viac zlepene pismenka - najprv som si myslel ze je to v deleni slov ale aj tak mi to tam stale necha....dik za kazdu radu.... 
Re: Pomoc s wordom
chcel by som ozivit tuto temu s nasledujucou poziadavkou.
potreboval by som v MS WORD 2010 vyrobit taky dokument ktory by obsahoval hlavicku a patu nasledovne:
hlavicka na vsetkych stranach okrem prvej a pata na vsetkych stranach okrem poslednej. da sa to?
> strany potrebuejm mat neobmedzene nakolko neviem kolko textu v konkretny den napisem takze horeuvedeny stav by sa vzdy prisposoboval poctu zapisanych stran.
thx
potreboval by som v MS WORD 2010 vyrobit taky dokument ktory by obsahoval hlavicku a patu nasledovne:
hlavicka na vsetkych stranach okrem prvej a pata na vsetkych stranach okrem poslednej. da sa to?
> strany potrebuejm mat neobmedzene nakolko neviem kolko textu v konkretny den napisem takze horeuvedeny stav by sa vzdy prisposoboval poctu zapisanych stran.
thx
nwm ci sa to da ale pokial to budes tlacit tak prvu a poslednu stranu mozes spravit zvlast
ze vraj sa to spravit da tak ze sa dokuemt rozdeli do sekci a kazda sekcia sa da editovat po svojom, tj. v sekci si nastavim inu hlavicku a patu ako na ostatnych sekciach. skusam to vselijak ale som z toho kk. ide o tu patu na poslednej strane, tu neviem nechat cistu teda bez textu.
Hentak to praveze nechcem tlacit lebo potom nema zmysel robit hlavicky a paty. Ide mi aj o cas lebo v praci ho neni vela a ked nieco napisem potrebujem to ihned vytlacit a dat obcanovi na podpis. takze tak
Hentak to praveze nechcem tlacit lebo potom nema zmysel robit hlavicky a paty. Ide mi aj o cas lebo v praci ho neni vela a ked nieco napisem potrebujem to ihned vytlacit a dat obcanovi na podpis. takze tak