e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Stalo sa už niekomu že mu balík neprišiel?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uz som im aj napisal 2 maily a ani mi neodpisali..neviem co za tym je
//takze mail s tracking number mi neposlali, no dnes mi prisiel kurier doniest veci. trvalo to dlhsie ako som od nich zvyknuty, no aj tak som ako tak spokojny. po tretom emaily mi napisali, ze toho maju strasne vela a nestihaju. z inych eshopov som bol zvyknuty aj na to, ze to vobec neposlali ked mali vela a pod.
//takze mail s tracking number mi neposlali, no dnes mi prisiel kurier doniest veci. trvalo to dlhsie ako som od nich zvyknuty, no aj tak som ako tak spokojny. po tretom emaily mi napisali, ze toho maju strasne vela a nestihaju. z inych eshopov som bol zvyknuty aj na to, ze to vobec neposlali ked mali vela a pod.
CO sa OMG DEJE?????
Kurierovi to dali 29.8. a ja to ESTE nemam DOMA????
Kurierovi to dali 29.8. a ja to ESTE nemam DOMA????
-
krankenwagen
Professional
Ja to mam uz od 5:30 rana stale v triediacom stredisku v Bratislave...
asi maju malo kurierov, mne dnes o siestej vecer uz dorucili zasielku
Ja to mam rovnako ale v KEkrankenwagen napísal:Ja to mam uz od 5:30 rana stale v triediacom stredisku v Bratislave...
Stale mi nic neprislo...
Mne sa dnes po 4 dňoch ráno pred 11 konečne zmenil stav na "zásielka je spracovaná na pobočke BRATISLAVA - SLOVAKIA", predtým bola stále v Belgicku, takže predpokladám, že zajtra mi to príde domov.
Predtým mi balíky prišli za 4-5 dní, ale ako som tu písal a potom aj niekto ďalší, tak vďaka tej akcii toho mali asi fakt veľa a preto to tak trvá.
Predtým mi balíky prišli za 4-5 dní, ale ako som tu písal a potom aj niekto ďalší, tak vďaka tej akcii toho mali asi fakt veľa a preto to tak trvá.
Utorok, september 06, 2011
zásielka je v triediacom stredisku
BRATISLAVA - SLOVAKIA : 6:07
Byvam pri Topolcanoch (Nitriansky kraj).. Kedy mi to pride?
zásielka je v triediacom stredisku
BRATISLAVA - SLOVAKIA : 6:07
Byvam pri Topolcanoch (Nitriansky kraj).. Kedy mi to pride?
dEn00: Počkaj si na stav "zásielka opustila triediace stredisko BRATISLAVA - SLOVAKIA" a možno na ďalší deň ju máš doma. Ak nie, tak treba čakať, asi nestíhajú. Každopádne, už vieš, že je na Slovensku a nie ešte niekde v Belgicku alebo dokonca v UK, tak trochu trpezlivosti 
-
krankenwagen
Professional
Vcera som cely den mal zasielku v Bratislave, dnes rano to uz dali kurierovi, cize uz bude niekde tu, cakam na telefonat 
prislo?
-
krankenwagen
Professional
Uz je doma, dostal som aj obrovsky hrncek, topanky sedia, spokojnost. Az na to ze budem musiet asi kupit nove snurky, pretoze tieto su napoli odrezane a zviazane, neviem ci to tak ma byt, alebo nie 
kedy prisiel kurier ? a hrncek sportsdirect ten pollitrovy?
-
krankenwagen
Professional
Kurier prisiel okolo pol siestej. Neviem, ci je pollitrovy, ale taky velky za 6.99libier 
JJ to je ten pollitrovy a je zlacneny na Libru .. Diky tak zajtra mi to pride.
-
hojko
Site Admin
Vcera mi dorazila zasielka, ktora bola objednana neskor. Dnes dorazila zasielka, ktoru som objednaval skor. Vsetko ako ma byt, navyse ako pise krakenwagen, ku obom zasielkam som dostal po velkom hrnceku.
-
Scorpion90
King
U mna maximalna spokojnost
objednavka urobena: 28.augusta neskoro vecer (nedela) a v pondelok doobeda (5.9) uz bola u mna. Teda celkovo cca tyzden s tym ze tam bol vikend a tusim nejaky ten sviatok. Podla mna skvely cas.
Vsetko sedi ako ma, samozrejmostou je hrncek (kt. uz ale doma mam, takze tento pojde na chatu)
Skoda len, ze tato akcia s postovnym FREE sa zrejme tak skoro opakovat nebude..
objednavka urobena: 28.augusta neskoro vecer (nedela) a v pondelok doobeda (5.9) uz bola u mna. Teda celkovo cca tyzden s tym ze tam bol vikend a tusim nejaky ten sviatok. Podla mna skvely cas.
Vsetko sedi ako ma, samozrejmostou je hrncek (kt. uz ale doma mam, takze tento pojde na chatu)
Skoda len, ze tato akcia s postovnym FREE sa zrejme tak skoro opakovat nebude..
-
guess.whoo
Redeemer
no to urcite nie. mali toho teraz urcite vela a viac ludi sa stazovalo na oneskoreny shipping.
scorpion90 - ono to neni az taky super cas, stavalo sa mi, ze to prislo za 3,5 dna; ale pozabudol som aj na to, ze 29 maju bank holiday
scorpion90 - ono to neni az taky super cas, stavalo sa mi, ze to prislo za 3,5 dna; ale pozabudol som aj na to, ze 29 maju bank holiday
u mna to trva uz strasne vela.. niesom spokojny..