Zahadne BSOD vo W7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Zahadne BSOD vo W7

Príspevok od používateľa n97.sk »

Zdravicko.
Mam takyto problem. Mam Win7 profi, 64b. Nedavno som menil grafku na 9600 GT PCI-E. Po zapnuti nejakej novsej hry, napr. GTA 4, ale aj pri GTA SA, mi hra asi pol minuty ide, potom zamrzne a naskoci BSOD. ako pricina je tam uvedeny subor nvlddmkm.sys. Ide o subor ovladaca grafky, cize je dolezity.
Pre test, som na iny hdd nainstaloval W XP a obe uvedene hry idu bez najmensich problemov...
Vie niekto poradit, co urobit, pripadne ako tento problem vo W7 vyriesit? Kamarat mi skusal tuto grafku, jemu to nerobi vo W7 a vsetko mu normalne ide.
Niekde som pocul, ze to moze byt i starsou doskou. A vraj ked je doska starsia ako grafka viac ako 3-4 roky, moze to robit problem. Update biosu nepomohol, novsi ako z r. 2007 nebol. mam dosku Asrock AliveSATA2 Glan. Viem, nepatri medzi elitu, dostal som ju zdarma, kedze predtym mi Asus M2N odisla.
Za kazdu radu, ci pomoc alebo tip na riesenie budem vdacny.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zahadne BSOD vo W7

Príspevok od používateľa brm »

Vyskúšal by som nejaký iný ovládač ku grafike.. nejaký novší alebo starší od toho Tvojho...
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Stalo sa. najnovsi pouzivam, a starsie som skusal. nepomohlo, vlastne sa ani nic nezmenilo. stale to robi to iste...
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Pre test, som na iny hdd nainstaloval W XP a obe uvedene hry idu bez najmensich problemov
Na iny HDD s rovnakou zostavou alebo na iny HDD v inej zostave?
n97.sk
Light Expert
Light Expert

v tom istom PC, na tej istej zostave, len na inom hdd. odpojil som disk kde mam 7, pripojil som druhy, dal som XP a tam to ide... tss. nechapem tomu vobec.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Tak si deletni pôvodnú sedmičku a nahoď znova. Trvá to kratšie ako dáke hádanky s pošahaným Winom.
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

To vylucuje problem s kompatibilitou doska+vga. Skus preinstalovat Win (skusil by som ten kamaratov), bez ziadnych crackov a pod.

/Thommas - ty rychlik
Napísať odpoveď