Bývalá a jej priateľ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Bývalá a jej priateľ

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

inak este ma napadlo...
ak ti posle nejaku "upozornujucu" spravu, ze sa mu mas vyhybat alebo podobne
tak si ju "odloz"...
aky by svoje slova neskor aj vykonal bude to len tvoje +
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

to že sa niečo bude diať som zistil prvý krát ešte keď som s ňou chodil, asi o 11 večer som mu napísal odozvu na jeho smsku ktorú poslal bývalej "bla bla bla chýbaš mi, milujem ťa bla bla bla" myslel som že to napísal len preto že bol zhúlený pod obraz boží a že mu preplo ..tak som mu povedal nech sa na to vykašle a nech mu nedrbe a pokiaľ s ňou niečo mal tak nech mi to povedia a ja ju nechám a pôjdem svojou cestou... proste je to celé zapletené ale hlavne odkedy sa začali vyhrážať je od doby kedy som bývalej napísal smsku "Ahoj, chcela si svoj prsteň a dátový kábel na mobil, dal som ti ho, ja od teba chcem jednu jedinú vec, DVD s mojimi fotkami lebo nič iné okrem spomienok nemám." potom mi od nej prišla smska "Prečo si pre to neprídeš sám? hmm hádam sa len niečoho nebojíš, a tá kur*a čo si mi povedal ťa omrzí" na to som jej odpísal smsku typom "Daj mi pokoj a nevyhrážaj sa." nemám pocit že by som jej nejako týmto ublížil alebo čo... len si myslím že za tú dobu si povymýšľala kopu vecí ktoré na mňa ona použije ...

jediné čo k tomu ešte asi dodám je viď. príloha
Prílohy
19671920.jpg
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je trápny, vôbec ho nerieš. Aby si 30 ročný chlap brúsil zuby na maturanta? WTF? Ak by bol naozaj prepnutý, tak by si ťa už dávno čapol po škole, v ktorej si každý deň a do ktorej pravidelne vozieva tú babu a dávno by ťa zmaľoval.

Hoc do problému detailne nevidím, myslím si, že chlapík je spokojný, že má kam zasunúť a aby mu to čo najdlhšie vydržalo, tak jej prikyvuje na tie výlevy.
Napísať odpoveď