Mama ožeň ma
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mama ožeň ma
...len čo som išiel okolo keď som si varil špagety, nejakí dvaja tam stále nasávali a ešte tá ženská so slovami "ja vôbec nepijem"...ja by som názov zmenil na "mama, ožer ma"...
Ja nepatrím ani do jednej z tých troch skupín, ktoré si sem napísal. Dnes som si to zapol čisto zo zvedavosti, že čo to vlastne je. Baviť sa na tom imho ani nedá, pár krát sa pousmiať nad perlami, ktoré vychádzajú z úst (hlavne žien), ale inak nič. Nabudúce si to už asi nepozriem. 
no ale ja som sa narehotal kvalitne - dnes bol v TV najvacsi suboj komedii za posledne roky: Mama ozen ma vs. SVK - Armensko
a dokonca tu Martinu zo ZV skoro poznam
(kamaratova sestra). uz v TV hviezdila - znama ako Cervena ciapocka z Hviezdnej roty druhej serie SHS 
a dokonca tu Martinu zo ZV skoro poznam
Niekto holt patrí pred kameru. 
PS: Tiež som zo ZV, ale neznám.
PS: Tiež som zo ZV, ale neznám.
tak to ano
navyse sa mi zda, ze aj ta Dominika, hokejova fanynka je zo ZV. nepostrehol som, ci povedali odkial je, no ten sal okolo krku patri PoDC (Power of Desert Castle - fanklub HKm Zvolen)
navyse sa mi zda, ze aj ta Dominika, hokejova fanynka je zo ZV. nepostrehol som, ci povedali odkial je, no ten sal okolo krku patri PoDC (Power of Desert Castle - fanklub HKm Zvolen)
-
Soviet
Darca
Fijok, napodobne ju poznam. Aj som "s nou popijal" raz v ZV. A kamoska co ju este lepsie pozna a chodi s nou aj von sem tam, mi len povedala, ze tam bude tato Martina, tak nech sa pre pobavenie pozriem
Ale vraj vopred su uz vraj dohodnuty, ze ona sa s nikym brat nebude, takze je to len take divadielko
Aspon take daco podpisovala, ci ako mi to vysvetlovala..
Tak dnes som si to vytiahol z archívu... a fú.. sila.. niečo mi to hrozne pripomínalo som si nevedel spomenúť že čo ale už je to jasné..
v takychto relaciach sa vyskytuju dost podivne individua, bud dost divny ludia alebo taky co nemaju vystudovanu pomaly ani zakladnu skolu, homosexuali, alkoholici... Vsetko to ide na internet, na youtube ... a potom si urob obraz o slovensku v zahranici.
-
lekoklatik
VIP
@martiner: keď som bol malý, tiež som mal takýto názor. Ale potom som sa naučil anglicky : )
//myslel som si že to niekto nepochopí...
Naučil som sa rozumieť angličtine a tak som mohol sledovat relácie či správy aj mimo slovenských médií, kde som zistil že vtipní, trápni či úbohí ľudia nežijú len na Slovensku...
//myslel som si že to niekto nepochopí...
Naučil som sa rozumieť angličtine a tak som mohol sledovat relácie či správy aj mimo slovenských médií, kde som zistil že vtipní, trápni či úbohí ľudia nežijú len na Slovensku...
Inak hej, horsie veci vysielaju v zahranici, akoze 16 rocne rodicky, nevesty ktore sutazia o plasticku operaciu a podobne...
Ja sa priznam, ja to pozeram, bavi ma to, viem, ze sa nepatri smiat sa z nestastia druhych, ale nedokazem si pomoct
Ja sa priznam, ja to pozeram, bavi ma to, viem, ze sa nepatri smiat sa z nestastia druhych, ale nedokazem si pomoct
jop, take Supernannies , alebo Momenth of the truth, ci americka "talk show" venovana na detske matky (od 15 nizsie), nehorazne obezne deti su podla mna este krajsou ukazkou ubohosti ako nase programy...
k veci: po Farmarovi a Farme ubohost na Slovensku dosiahla nove dno... a skodoradost je najlepsia radost, tak preco nie
k veci: po Farmarovi a Farme ubohost na Slovensku dosiahla nove dno... a skodoradost je najlepsia radost, tak preco nie
-
Grim
Darca
...ale koľko tých dien ešte bude?...jackb napísal:...po Farmarovi a Farme ubohost na Slovensku dosiahla nove dno...
Mama ožeň ma
No, mozno je aj ubohost nekonecna...
-
masterwork
Novice
kym budu na slovensku ludia co to budu sledovat tak dovtedy to tu bude. ked v amerike prijde iny zaner tak zas prijde nieco nove a este horsie.
-
Thrash/Death
Star
No čo, žiadne reakcie, nikto to nesleduje?
Poslesna cast opatovne nesklamala moje ocakavania a pri dzusiku som sa tisko rehotala. Arpi co nepovedal dve plynule vety po sebe si zenu asi nikdy nenajde, jedine taku nafukovaciu co ju volaju Anicka. Pumpar menom tusim Miso je hrozny kanec, plesinka, kosielka, vyrecnost, len skoda tych skaredych zubov ale inak. sranda chalan. Tie jeho reci o vztahu, prvom milovani alebo tabletke na erekciu, ja by som sa hanbila.
-
pryja
Darca
V Nemecku to uz chodi roky, aj farmar hlada zenu a pod. a doteraz sa tam ziaden jadrovy fyzik neprihlasilmartiner napísal:v takychto relaciach sa vyskytuju dost podivne individua, bud dost divny ludia alebo taky co nemaju vystudovanu pomaly ani zakladnu skolu, homosexuali, alkoholici... Vsetko to ide na internet, na youtube ... a potom si urob obraz o slovensku v zahranici.
Pozrel som si zo zvedavosti jednú časť (kamarátka ma nahovorila, že chce vedieť môj názor na to), hrýzol som pri tom radiátor.. To sa jednoducho nedá, nemôžem si pomôcť. Nemám rád všetky tie reality, od talentov, cez Mojsejku, poštu, farmy, až po Modré z neba. Nevadí mi, že to dávajú v telke, nepozerám ju. Čudujem sa však ľuďom čo sa na to dívajú a z ďaleka to nie sú iba ženy v domácnosti a dôchodkyne.