Mama ožeň ma

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mama ožeň ma

Príspevok od používateľa Grim »

...len čo som išiel okolo keď som si varil špagety, nejakí dvaja tam stále nasávali a ešte tá ženská so slovami "ja vôbec nepijem"...ja by som názov zmenil na "mama, ožer ma"...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja nepatrím ani do jednej z tých troch skupín, ktoré si sem napísal. Dnes som si to zapol čisto zo zvedavosti, že čo to vlastne je. Baviť sa na tom imho ani nedá, pár krát sa pousmiať nad perlami, ktoré vychádzajú z úst (hlavne žien), ale inak nič. Nabudúce si to už asi nepozriem. :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

no ale ja som sa narehotal kvalitne - dnes bol v TV najvacsi suboj komedii za posledne roky: Mama ozen ma vs. SVK - Armensko :D

a dokonca tu Martinu zo ZV skoro poznam :D (kamaratova sestra). uz v TV hviezdila - znama ako Cervena ciapocka z Hviezdnej roty druhej serie SHS :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Niekto holt patrí pred kameru. :lol:

PS: Tiež som zo ZV, ale neznám.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

tak to ano :lol:

navyse sa mi zda, ze aj ta Dominika, hokejova fanynka je zo ZV. nepostrehol som, ci povedali odkial je, no ten sal okolo krku patri PoDC (Power of Desert Castle - fanklub HKm Zvolen)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fijok, napodobne ju poznam. Aj som "s nou popijal" raz v ZV. A kamoska co ju este lepsie pozna a chodi s nou aj von sem tam, mi len povedala, ze tam bude tato Martina, tak nech sa pre pobavenie pozriem :) Ale vraj vopred su uz vraj dohodnuty, ze ona sa s nikym brat nebude, takze je to len take divadielko :) Aspon take daco podpisovala, ci ako mi to vysvetlovala..
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tak dnes som si to vytiahol z archívu... a fú.. sila.. niečo mi to hrozne pripomínalo som si nevedel spomenúť že čo ale už je to jasné.. :D
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

v takychto relaciach sa vyskytuju dost podivne individua, bud dost divny ludia alebo taky co nemaju vystudovanu pomaly ani zakladnu skolu, homosexuali, alkoholici... Vsetko to ide na internet, na youtube ... a potom si urob obraz o slovensku v zahranici.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@martiner: keď som bol malý, tiež som mal takýto názor. Ale potom som sa naučil anglicky : )

//myslel som si že to niekto nepochopí...
Naučil som sa rozumieť angličtine a tak som mohol sledovat relácie či správy aj mimo slovenských médií, kde som zistil že vtipní, trápni či úbohí ľudia nežijú len na Slovensku...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Inak hej, horsie veci vysielaju v zahranici, akoze 16 rocne rodicky, nevesty ktore sutazia o plasticku operaciu a podobne...

Ja sa priznam, ja to pozeram, bavi ma to, viem, ze sa nepatri smiat sa z nestastia druhych, ale nedokazem si pomoct :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jop, take Supernannies , alebo Momenth of the truth, ci americka "talk show" venovana na detske matky (od 15 nizsie), nehorazne obezne deti su podla mna este krajsou ukazkou ubohosti ako nase programy...

k veci: po Farmarovi a Farme ubohost na Slovensku dosiahla nove dno... a skodoradost je najlepsia radost, tak preco nie :new01:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

jackb napísal:...po Farmarovi a Farme ubohost na Slovensku dosiahla nove dno...
...ale koľko tých dien ešte bude?...
jackb
Redeemer
Redeemer

Mama ožeň ma

Príspevok od používateľa jackb »

No, mozno je aj ubohost nekonecna...
masterwork
Novice
Novice

Príspevok od používateľa masterwork »

kym budu na slovensku ludia co to budu sledovat tak dovtedy to tu bude. ked v amerike prijde iny zaner tak zas prijde nieco nove a este horsie.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

No čo, žiadne reakcie, nikto to nesleduje?
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Poslesna cast opatovne nesklamala moje ocakavania a pri dzusiku som sa tisko rehotala. Arpi co nepovedal dve plynule vety po sebe si zenu asi nikdy nenajde, jedine taku nafukovaciu co ju volaju Anicka. Pumpar menom tusim Miso je hrozny kanec, plesinka, kosielka, vyrecnost, len skoda tych skaredych zubov ale inak. sranda chalan. Tie jeho reci o vztahu, prvom milovani alebo tabletke na erekciu, ja by som sa hanbila.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

martiner napísal:v takychto relaciach sa vyskytuju dost podivne individua, bud dost divny ludia alebo taky co nemaju vystudovanu pomaly ani zakladnu skolu, homosexuali, alkoholici... Vsetko to ide na internet, na youtube ... a potom si urob obraz o slovensku v zahranici.
V Nemecku to uz chodi roky, aj farmar hlada zenu a pod. a doteraz sa tam ziaden jadrovy fyzik neprihlasil :D
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Pozrel som si zo zvedavosti jednú časť (kamarátka ma nahovorila, že chce vedieť môj názor na to), hrýzol som pri tom radiátor.. To sa jednoducho nedá, nemôžem si pomôcť. Nemám rád všetky tie reality, od talentov, cez Mojsejku, poštu, farmy, až po Modré z neba. Nevadí mi, že to dávajú v telke, nepozerám ju. Čudujem sa však ľuďom čo sa na to dívajú a z ďaleka to nie sú iba ženy v domácnosti a dôchodkyne.
Napísať odpoveď