Zakročit alebo Zabudnúť (byť alebo nebyť) ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zakročit alebo Zabudnúť (byť alebo nebyť) ?
...stavil by som sa, že si to myslel vážne...
-
javatar
Hardcore addict
nemyslim si ze qwerty tu cast o augumentovanych castiach tela myslel vazne - skor (sice svojim sposobom ale spravne) poznamenal ze sebavedomie je nesmierne dolezite
Necital som uplne vsetky prispevky, ale niekto tu spominal BBT a vzhladom na tvoje uvahy by som len doplnil ze... "schrodingerova macka" 
-
javatar
Hardcore addict
Takze kym ju neoslovi tak s nou aj chodi aj nechodi?Thek_SVK napísal: "schrodingerova macka"
Kym ju neoslovi tak medzi nimi je a nie je vztah 
-
qwerty-xyz
javatar napísal:nemyslim si ze qwerty tu cast o augumentovanych castiach tela myslel vazne - skor (sice svojim sposobom ale spravne) poznamenal ze sebavedomie je nesmierne dolezite
Za tento prispevok bysi si zasluzil medajluThek_SVK napísal:Necital som uplne vsetky prispevky, ale niekto tu spominal BBT a vzhladom na tvoje uvahy by som len doplnil ze... "schrodingerova macka"
(neviem ci v zmysle toho ze vztah je aj nie je (zaroven) , ale ze neodmerane veci mozu mat dva (co je viac menej len popularizacia na smrt-zivot chudatka macky) ale v skutocnosti neobmedzene mnozstvo (navzajom kludne kontradikcnych) stavov)
aplikovat nieco taketo na vztahy (a vobec vela veci mimo casticovej fyziky) by ma nikdy nenapadlo (svojim sposobom je to "nefyzikalne"), ale z empirickych skusenosti vieme, ze ktore platia pre elementarne castice platia neakosi "homomorfne" aj na veci okolo nas.
A nakoniec, aby to nebolo take, ze nicim neprispievam, na zamyslenie pripajam jedno velmi zaujimave (aj pre ludi, ktorych fyzika moc nebaci) video z TED talkov
http://blog.ted.com/2011/06/02/making-s ... ll-on-ted/
-
devotion
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
privelmi to analyzujes, ja nechapem, ako mozete niekto sto rokov riesit to, ci niekoho oslovite, alebo nie.. ved na tom nie je nic zlozite ( nech si akokolvek hanblivy, je nemozne povedat par slov??) a moze to mat pekne pokracovanie. ak budes zakazdym spekulovat, ci do toho ist, alebo nie, tka v zivote nic nedosiahnes, ver mi. navyse, nie nadarmo sa hovori, ze skusenosti su na nezaplatenie. vyskusas, nevyda? mozno nabuduce budes vediet, ako sa spravat. a pamataj, nikdy nie je napisane, ze sa to nemusi podarit..
len taky mily pribeh, rodicia mojej spoluziacky spolu zacali chodit v siestej triede. su spolu doteraz, medzitym nemali ani jedneho ineho partnera. mozno pre niekoho nerealne, avsak podla mna velmi mile
len taky mily pribeh, rodicia mojej spoluziacky spolu zacali chodit v siestej triede. su spolu doteraz, medzitym nemali ani jedneho ineho partnera. mozno pre niekoho nerealne, avsak podla mna velmi mile