e-shop: www.sportsdirect.com
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
e-shop: www.sportsdirect.com
Mas to zadarmo, bud rad ze nemusis platit 14,99£ 
-
guess.whoo
Redeemer
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
trva to o den dlhsie ako ostatnym tak co sa stazujes furt
Tak, zásielka mi dnes o 13 prišla, takže z mojej strany spokojnosť. Síce jedno tričko poslali v inej farbe, ale to je jedno, hlavne, že veľkosť neposlali inú 
Aha.. takze ani po dalsom dni sa moj balicek nezmenil na odoslany... Cize zasielku mozem ocakavat nie dneska, nie zajtra, ale az pozajtra alebo az popozajtra.. DHL su velmi rychly..
V mojom pripade si nestazujem absolutne.. Znamemu som objednal 2pary topanok z Ciny a za 4 alebo 5dni tu boli kurierom DHLdEn00 napísal:Aha.. takze ani po dalsom dni sa moj balicek nezmenil na odoslany... Cize zasielku mozem ocakavat nie dneska, nie zajtra, ale az pozajtra alebo az popozajtra.. DHL su velmi rychly..
-
guess.whoo
Redeemer
a co ma objednavka z ciny spolocne s eshopom z UK?
Dalsi den nic..
..
Ahoj,
Nakoľko neovládam anglický jazyk chcem sa spýtať info o objednávke zo stránky www.sportdirect.com
Neviem ako to presne chodí ale zrejme si myslím že budem potrebovať nejakú kreditku?
Akou menou sa platí?Euro,Libra.
Prosím Vás ak si už niekto objednal z tejto stránky veci napíšte mi sem aj s kontaktom a mohli by ste mi pomôcť ak by sa dalo.
Ďakujem.
Nakoľko neovládam anglický jazyk chcem sa spýtať info o objednávke zo stránky www.sportdirect.com
Neviem ako to presne chodí ale zrejme si myslím že budem potrebovať nejakú kreditku?
Akou menou sa platí?Euro,Libra.
Prosím Vás ak si už niekto objednal z tejto stránky veci napíšte mi sem aj s kontaktom a mohli by ste mi pomôcť ak by sa dalo.
Ďakujem.
-
guess.whoo
Redeemer
mas tu iba 14 stran skusenosti a otazok s odpovedami ohladom toho eshopu, takze si to pekne precitaj a ak ti nieco nebude jasne, opytaj sa.
staci paypal, visa electron alebo mastercard - plati sa librami, stiahne ti eura podla kurzu tvojej banky
staci paypal, visa electron alebo mastercard - plati sa librami, stiahne ti eura podla kurzu tvojej banky
Prosím ťa máš nejaký kontakt skype by bolo najlepšie.
Tak po dlhej dobe som nakoniec skapal.. Objednavka bola vytvorena 28.augusta...
30. to poslali kurierovi.. No a sku**** DHL-ko uz „triedi“ moj balik 3 dni v Bratislave..
Oni si hovoria DHL „Express“? ... Nenavidim ich..
http://www.dhl.sk/content/sk/sk/express ... 8096%0D%0A
30. to poslali kurierovi.. No a sku**** DHL-ko uz „triedi“ moj balik 3 dni v Bratislave..
Oni si hovoria DHL „Express“? ... Nenavidim ich..
http://www.dhl.sk/content/sk/sk/express ... 8096%0D%0A
-
hojko
Site Admin
dEn00: Zaujimave casy, v Lizni 05:10 a v Bratislave uz 06:06. Ked som siel rakuskou A1 okolo 200km/h autom, tak som nedal Linz - Vieden za hodinu, nie to este prist do BA. A ak by to slo nahodou lietadlom, tak to tiez nejak expresne rychlo stihli dorucit. Ale to je kazdopadne jedno. Co tak skusit zavolat do DHL, resp. podat staznost cez ich formular na webe???
Napisal som staznost (email) a odpisali mi asi tak o hodinu ze nemaju zaznamy o mojej zasielke.. Ze to este nedorazilo na Slovensko, potom mi teta volala ze nech jej dam este raz order number a potom povedala ze takato zasielka este neprisla na slovensko k ním .. Ty kokos
a hlavne ze to je uz davno v bratislave podla online tracking-u...
Dobry vecer,
Zasielka 7960948096 este nedorazila podla nasich informacii na Slovensko. Stav Vasej zasielky momentalne overujeme v zahranicnej pobocke. Akonahle obdrzime pozadovane informacie budeme Vas kontaktovat.
S pozdravom
Monika Stendova
Call Centre Agent
DHL Express (Slovakia), spol. s r.o.
Letisko M.R. Stefanika 65
820 01 Bratislava 21
Slovakia
Objednávky a informácie o službách 18 811.
Phone: +421 (0) 2 4822 9229
Fax +421 (0) 2 4342 3720
[email protected]
http://www.dhl.sk
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 19:23)
Dobry den ,
Reagujem na Vasu poziadavku ohladom preverenia zasielky z Velkej Britanie, zaslanej pod cislom AWB 7960948096.
Zasielku sa nam nepodarilo lokalizovat, zaznam o jej prichode na Slovensko je len kontainerovy, zasielka sa u nas, zial, fyzicky nenachadza.
Momentalne preverujeme sortovacie strediska v Europe, cez ktore zasielka prechadzala.
Akonahle budem mat nove informacie, budem Vas kontaktovat.
S pozdravom
Martin Guris
Na toto nemam naladu
Asi dam dispute na paypale.
Dobry vecer,
Zasielka 7960948096 este nedorazila podla nasich informacii na Slovensko. Stav Vasej zasielky momentalne overujeme v zahranicnej pobocke. Akonahle obdrzime pozadovane informacie budeme Vas kontaktovat.
S pozdravom
Monika Stendova
Call Centre Agent
DHL Express (Slovakia), spol. s r.o.
Letisko M.R. Stefanika 65
820 01 Bratislava 21
Slovakia
Objednávky a informácie o službách 18 811.
Phone: +421 (0) 2 4822 9229
Fax +421 (0) 2 4342 3720
[email protected]
http://www.dhl.sk
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 19:23)
Dobry den ,
Reagujem na Vasu poziadavku ohladom preverenia zasielky z Velkej Britanie, zaslanej pod cislom AWB 7960948096.
Zasielku sa nam nepodarilo lokalizovat, zaznam o jej prichode na Slovensko je len kontainerovy, zasielka sa u nas, zial, fyzicky nenachadza.
Momentalne preverujeme sortovacie strediska v Europe, cez ktore zasielka prechadzala.
Akonahle budem mat nove informacie, budem Vas kontaktovat.
S pozdravom
Martin Guris
Na toto nemam naladu
-
krankenwagen
Professional
No nic ine ti neostava.. Pravdepodobne si mal "stastie" a zasielka sa niekde stratila..
-
guess.whoo
Redeemer
dispute nebudu riesit ak to neni dlhsie ako 45 dni. 2 tyzdne nebude riesit ani SD
Co to trepes za sracky 45 dni je limit dokedy mozes dispute zalozit, nie odkedy ho oni zacnu riesit. A dEn00 na paypale je jasne napisane ze dispute sa ma zakladat len v pripade ze si sa svoj problem uz snazil riesit s predajcom ale neuspel si. Obaja by ste sa mali naucit citat.guess.whoo napísal:dispute nebudu riesit ak to neni dlhsie ako 45 dni. 2 tyzdne nebude riesit ani SD
3x som napisal sd .. non answer a ak to do tyzdna nepride tak dam dispute
-
guess.whoo
Redeemer
no ved ja som apeloval na to, ze to este nevyriesil s predajcom a neubehlo 45 dni.
d3n00 - ved si pisal, ze ti odpisali, takze to s tebou riesia, len este nemaju riesenie
d3n00 - ved si pisal, ze ti odpisali, takze to s tebou riesia, len este nemaju riesenie
DHL ko sa mi vobec neozyva, sportsdirect taktiez .. Som total sklamany, cakam uz 15 dni a oni povedia ze zasielka sa tam nenachadza a preveria to a zavolaju.. AKO si oni mozu pitat 15Libier za taky dovoz.. Este to aj stratia.. IDIOTI. 
//kinjeril: Prispevok upraveny. Bez tych nadavok by to neslo?
//kinjeril: Prispevok upraveny. Bez tych nadavok by to neslo?
Spolocnost DHLguess.whoo napísal:a co ma objednavka z ciny spolocne s eshopom z UK?