zmena. Ipad 2 verzus Samsung Galaxy tab.10.1
zmena. Ipad 2 verzus Samsung Galaxy tab.10.1
Tak teraz len citam a citam recenzie a teraz neviem vazne.Tak co poviete na ne? proste by som potreboval radu.
Svoje minuska aj pluska obidvoch taboch.
Svoje minuska aj pluska obidvoch taboch.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: rada pri kupe Ipad2
Kúp si netbook a nekupuj také kktiny ako iPad.
-
Pigesko
King
Thommas: co je prosimta na ipade kktina ?
konkretne ipad2...no pod, povedz nam 
jamikadze: Ak uz nejaky Tab, tak aspon 32GB verziu (16 je pre niekoho aj na mobile malo) a 3G vyuzijes, ak si samozrejme zaobstaras mobilny internet od niektoreho poskytovatela...(napr u O2 za tusim 5eur/mesiac) Myslim ze konkretne u ipadu bol problem s podporou flashu, ale nejako si nepamatam ako to ma byt u ipad2. Urcite ti odporucam nejake videorecenzie, a za zmienku stoji aj Galaxy tab
jamikadze: Ak uz nejaky Tab, tak aspon 32GB verziu (16 je pre niekoho aj na mobile malo) a 3G vyuzijes, ak si samozrejme zaobstaras mobilny internet od niektoreho poskytovatela...(napr u O2 za tusim 5eur/mesiac) Myslim ze konkretne u ipadu bol problem s podporou flashu, ale nejako si nepamatam ako to ma byt u ipad2. Urcite ti odporucam nejake videorecenzie, a za zmienku stoji aj Galaxy tab
Thommas napísal:Kúp si netbook a nekupuj také kktiny ako iPad.
Asi si necital dobre.JA uz mam fungel novy NTB.Ide mi len o Ipad 2. A urcite to nieje Kok...
-
adr0z
Zablokovaný
Ja mám iPad 2 32gb WiFi a so spokojný, stačí mi WiFi, na bežne domáce surfovanie a ak ho niekam beriem tak väčšinou je WiFi uz skoro všade, takže to 3G nie je moc potrebné
A je kompatibilny s NTB? ja mam HP.
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 20:58)
a este taka otazka.kedze ja moc NTB vyuzivam prevazne na internet tak asi IPad ho uplne nahradi co?
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 20:58)
a este taka otazka.kedze ja moc NTB vyuzivam prevazne na internet tak asi IPad ho uplne nahradi co?
-
PhYs0c
King
Ipad asi nema podporu so vsetkymi SK operatormi co sa tyka toho netu, dalsia vec je ze je viazany na appstore ako vsetko od apple, a podla mna je dost velky teda na take bezne nosenie, vyhodou je kvalita produktu, displej, dobre rozmiestnena klavesnica...galaxy tab, mensi, sikovnejsi, najnovsi android a moznost stahovania aplikacii free, klavesnica je takisto rozmiestnena ako na ipad2 takze v pohode, toshiba ma vydat novy tablet myslim ze v septembri, ale ak ti ide o velku obrazovku tak jedine ipad 2, ak som trepol niekde nejaku hlupost opravte ma 
-
adr0z
Zablokovaný
V AppStore máš tiež free aplikácie, a ak budeš mat v notebooku iTunes tak to kompatibilnè bude ..
NO nemam v NTB Itunes:D raz som ho mal a stacilo
hadam sa budem musiet naucit stym pracovat
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 1:48)
takze po hodinach nauky a recenziji som teraz v pomikove.Ipad 2 stale nema flash? to znamena,ze Vam neotvori na webe vsetko na 100%? a moze s ami na ipad stat,ze na niektorych strankach mi nepojde otvorit video? je to velka chyba? kua aj ten galaxi je super
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 1:48)
takze po hodinach nauky a recenziji som teraz v pomikove.Ipad 2 stale nema flash? to znamena,ze Vam neotvori na webe vsetko na 100%? a moze s ami na ipad stat,ze na niektorych strankach mi nepojde otvorit video? je to velka chyba? kua aj ten galaxi je super
Re: zmena. Ipad 2 verzus Samsung Galaxy tab.10.1
ano s ipadom niektoré videa nepôjdu sputiť vďaka flashu ale ale aj to sa dá riešiť prehliadačom Skyfire ktorý ti flash už otvori
-
PhYs0c
King
a čo toto? HTC Flyer keby som mal peniaze navyše tak berem ten, neskôr keď to nebude také drahé tak ho aj plánujem, do konca roka by mal mať android 3.1
HTC Flyer je doslava zvečený telefón dokonca aj OS je z smartfónov pokial nebude mať 3.1 tak sa ani neoplatí a ako mám vlastné skôsenosti s HTC tak updatu nich nikdy neni 100 precentný