Ahojte, hľadám nejaký dobrý free webhosting pre IMG hosting, mám tam jedno CMS, najprv mi to bežalo na endore, ale tá ma sklamala, IMG hosting tam je zakázaný.
Potom som to skúšal cez freewebarea.com len tam keď dam dokončiť inštaláciu CMS, tak to vzpíše Fatal error.
Takže pls poraďte nejaký dobrý webhosting, musí podporovať php, mysql a mať dosť priestoru, minimálne 1 GB
Najlepšie by bolo keby bol Slovenský, ale môže byť aj zahraničný. A nech je nejaká normálna doména, nie .cz
Diky
Free Webhosting pre IMGhosting
Re: Webhosting pre IMGhosting
sorry myslel som free webhosting, opravil som toyoggy napísal:websupport.sk
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 16:35)
PLS
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Free Webhosting pre IMGhosting
free webhosting na img hosting? To ťa obdivujem že sa vôbec niečim takým zaoberáš. Buď to myslíš vážne alebo na to kašli. A ešte si aj podmienku na tvar domény dávaš
Re: Free Webhosting pre IMGhosting
tym mylslym ze to moze byt hociaky webhosting, s vetsim priestorom. A myslim to vazne mal som to na endore, len tam sa to ne,oze neviem preco.audiotrack napísal:free webhosting na img hosting? To ťa obdivujem že sa vôbec niečim takým zaoberáš. Buď to myslíš vážne alebo na to kašli. A ešte si aj podmienku na tvar domény dávaš
A tu domenu nechcem cesku, nepaci sa mi takze hociaky webhosting s vetsim priestorom
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 18:54)
PLS