Free Webhosting pre IMGhosting

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
andike919
Amateur
Amateur

Free Webhosting pre IMGhosting

Príspevok od používateľa andike919 »

Ahojte, hľadám nejaký dobrý free webhosting pre IMG hosting, mám tam jedno CMS, najprv mi to bežalo na endore, ale tá ma sklamala, IMG hosting tam je zakázaný.

Potom som to skúšal cez freewebarea.com len tam keď dam dokončiť inštaláciu CMS, tak to vzpíše Fatal error.
Takže pls poraďte nejaký dobrý webhosting, musí podporovať php, mysql a mať dosť priestoru, minimálne 1 GB

Najlepšie by bolo keby bol Slovenský, ale môže byť aj zahraničný. A nech je nejaká normálna doména, nie .cz

Diky
yoggy

Re: Webhosting pre IMGhosting

Príspevok od používateľa yoggy »

websupport.sk
andike919
Amateur
Amateur

Re: Webhosting pre IMGhosting

yoggy napísal:websupport.sk
sorry myslel som free webhosting, opravil som to

//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 16:35)
PLS
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Free Webhosting pre IMGhosting

Príspevok od používateľa audiotrack »

free webhosting na img hosting? To ťa obdivujem že sa vôbec niečim takým zaoberáš. Buď to myslíš vážne alebo na to kašli. A ešte si aj podmienku na tvar domény dávaš
andike919
Amateur
Amateur

Re: Free Webhosting pre IMGhosting

audiotrack napísal:free webhosting na img hosting? To ťa obdivujem že sa vôbec niečim takým zaoberáš. Buď to myslíš vážne alebo na to kašli. A ešte si aj podmienku na tvar domény dávaš
tym mylslym ze to moze byt hociaky webhosting, s vetsim priestorom. A myslim to vazne mal som to na endore, len tam sa to ne,oze neviem preco.

A tu domenu nechcem cesku, nepaci sa mi takze hociaky webhosting s vetsim priestorom

//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 18:54)
PLS
Napísať odpoveď