Zdravím
Potreboval by som dokúpiť RAMku resp. staré vymeniť za nové. Teraz mám 2GB a chcem prejsť na 64bit windows 7, tak rád by som tam pridal.
Aktuálne tu mám DDR2 1gb + 512mb + 512mb .... a MB je ASUS motherboard P5B
Ešte som Ramku do PC nekupoval takže sa v tom nevyznám. Neviem čo mám sledovať a aké hodnoty sú dneska norma. 6 8 12Gb ? Našiel som aj niečo ohľadom Dual Channel Triple channel. Ak by ste mali mohli v skratke vysvetliť a poradiť.
ak mas aspon priemerne chladenu bednu, uplne ti budu stacit tie prve (800MHz), uz len na zaklade ceny, a toho, ze s 1066MHz by si neziskal nejaky rapidny vykon naviac (v hrach ziadny)
Čaute potrebovala by som radu. Chcem navýšiť rámku v notebooku. je tam 1GB ram nemala som papiere kde by boli napísané presné komponenty notebooku tak som si stiahla program Everest ukazovalo mi že mám DDR2 Ram ale s frekvenciou 333MHZ(to je frekvencia na ddr nie? chcem tam dať 2GB ram má to 2 sloty.Ten notebook ma cca 4 roky akú kúpiť DDR,alebo DDR2?
A ešte jedna otázočka mám už starší PC je tam 512MB ram DDR pôvodne tam bolo 256 MB ram chcem to navýšiť na 1GB neodpálim si PC?
Ďakujem.
Napis sem zakladnu dosku.
Ak podporuje 1GB v pohode ale neradim ti to uz z dovodu
ze pokial mas socket LGA775 tak si kup taku zakladnu dosku
Daj si tam ten procesor,a Ramky si kup podla toho ake mas DDR*
Aaaach ved predsa podla toho aku tam mas zakladnu dosku.
Pozri si na webe svoju zakl.dosku a najdi si kolko max. podporuje.
Potom si zisti aku mas DDR.A potom podla financii.Ak mas v tom notebooku
DDR2 tak investuj do DDR2!!!!!!
Mám Asus N61D s 3GB Ram. Chcel by som rozšíriť veľkosť Ram aspoň o jeden alebo aj dva giga. Tuším mi tam ide DDR3 Ram. Stačí ak si nejakú takú Ram zoženiem a malo by to fičať?
A ešte sa chcem opýtať, momentálne mám 32 bitový win, budem musieť prejsť na 64 bitový alebo nie? Niekde som započul že 32 bitový neberie viac ako 4 giga ram alebo nejak tak, no môžem sa mýliť
Najlepšie je kupovať rovnaké alebo aspoň čím najviac podobné RAM, lebo PC sa prispôsobuje najmenej výkonnej RAM v ňom.
A áno 32 bit berie len okolo 3,7 GB, takže budeš potrebovať 64 bit OS.