Čo hráte Práve teraz?
Re: Čo hráte Práve teraz?
Ja som si dosť odsedel pri Call of Duty Modern Warfare multiplayer 4gf.cz , je to strašná zavislačina a dnes stým končím pod menom Darksiders. Prechádzam na Dead Island ale nejaké čudnosti to robí , ide mi to pekne plynulo na full ale mi to ako keby trhne obraz a idem dalej po 2-3 sekundách ale neseká, robí to ževrááj viacerím hráčom tak neviem čím to môže byť , hadam čo najskôr spravia patch nech sa to opraví
lebo je to fajn hra od nudy Zombie 4-ever 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Trine: Najlepšia skákačka ktorú som kedy hral. Perfektná grafika a fyzika. 9/10 (vďaka Corn Flake)
Left 4 Dead 2: Pre mňa 9.5/10. Nieje nič lepšie ako Realism Versus s kamošmi.
The Witcher Enhanced Edition: Jeden z lepších RPG. Hrám to len kvôli tomu aby som mal lepšie zázemie na 2. 8/10
Metro 2033: Za začiatku by som dal 10/10 ale keď tam prišli fašisti 4/10. Nič nudnejšie ako tú misiu som nehral..
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2013, 0:48)
oživujem tému.. Aktuálne hrám toto:
Dota 2
Battlefield 3 MP
A zoznam hier ktoré chcem dohrať v blízkej budúcnosti:
The Darkness 2
Kane and lynch 2
Serious sam 3
Crysis 3
R.U.S.E
Homefront
BRINK
Bioshock 2
Medal of honor: warfighter
nahromadilo sa to na steame/origine a nieje čas hrať
Left 4 Dead 2: Pre mňa 9.5/10. Nieje nič lepšie ako Realism Versus s kamošmi.
The Witcher Enhanced Edition: Jeden z lepších RPG. Hrám to len kvôli tomu aby som mal lepšie zázemie na 2. 8/10
Metro 2033: Za začiatku by som dal 10/10 ale keď tam prišli fašisti 4/10. Nič nudnejšie ako tú misiu som nehral..
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2013, 0:48)
oživujem tému.. Aktuálne hrám toto:
Dota 2
Battlefield 3 MP
A zoznam hier ktoré chcem dohrať v blízkej budúcnosti:
The Darkness 2
Kane and lynch 2
Serious sam 3
Crysis 3
R.U.S.E
Homefront
BRINK
Bioshock 2
Medal of honor: warfighter
nahromadilo sa to na steame/origine a nieje čas hrať
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Momentálne asi najviac NHL 13 [Xbox 360] a popri tom ešte Dirt 3 [Xbox 360], Battlefield 3 [Xbox 360], Forzu 4 [Xbox 360] a Minecraft [Xbox 360]
.. rád by som si konečne prešiel aj vičera dvojku, ale microsoftová podpora nechce spolupracovať takže mám smolu 
http://www.xboxlc.com/profile/TheDejf
http://www.xboxlc.com/profile/TheDejf
-
lekoklatik
VIP
Akurat dohravam Red Dead Redemption: Undead Nightmare [PS3]
- uplne uzasne pokracovanie este uzasnejsej hry Red Dead Redemption (velmi dufam ze chalani zapracuju na dalsom diely
- podla mna dost jedinecne podanie zombikov v hre, nie je to ako kazda ina zombie hra, ma to taky ten rockstar vtip
- nato, ze je to v podstate DLC, je to dost dlhe (samotna hra mala poriadnu kampan)
a chystam sa konecne dorazit par achievementov v Dishonored [PS3]
- to znamena ze hru budem musiet prejst este aspon 2x a to sa budem musiet poriadne zamerat na stealth (prvy krat som hru presiel tak pol na pol, ale na mechanizmus zabijania som sa nejak extra nechytal, ja som skor stealth hrac, ked sa da)
- vyborna kupa, zaujimave prostredie a zaujimava hra celkovo (a gameplay je uplne fajn
)
nuz a ked sedim pri PC, tak League of Legends samozrejme
http://www.hojko.com/league-of-legends-t148578.html
- uplne uzasne pokracovanie este uzasnejsej hry Red Dead Redemption (velmi dufam ze chalani zapracuju na dalsom diely
- podla mna dost jedinecne podanie zombikov v hre, nie je to ako kazda ina zombie hra, ma to taky ten rockstar vtip
- nato, ze je to v podstate DLC, je to dost dlhe (samotna hra mala poriadnu kampan)
a chystam sa konecne dorazit par achievementov v Dishonored [PS3]
- to znamena ze hru budem musiet prejst este aspon 2x a to sa budem musiet poriadne zamerat na stealth (prvy krat som hru presiel tak pol na pol, ale na mechanizmus zabijania som sa nejak extra nechytal, ja som skor stealth hrac, ked sa da)
- vyborna kupa, zaujimave prostredie a zaujimava hra celkovo (a gameplay je uplne fajn
nuz a ked sedim pri PC, tak League of Legends samozrejme
http://www.hojko.com/league-of-legends-t148578.html
- Crysis 3 [PC]
- DayZ
uzasni zruti casu.
- DayZ
uzasni zruti casu.
Fifa13
chystám sa Witcher 1 a 2
chystám sa Witcher 1 a 2
Kedze v poslednom case mam velmi malo casu na hranie, sustredujem sa len jednu hru. Naposledy som dokoncil Binding of Isaac na 100%, na com som velmi hrdy, je to brutalne tazka hra. A momentalne som sa pustil do Super Meat Boy, co je asi 1000x tazsia hra. Planujem to prejst tiez na 100%, uvidime ci na to budem mat trpezlivost 
League of Legends stale je sa co ucit a spoznavat novych useless na euw...
-
Space5800
Medium Professional
Dungeons of Dredmor - tú hru žeriem, 13h sa prepracovávam k finalnemu bossovi (10. level) aby som zistil že nemam nato a môžem hrať odznova. 2. pokus: zomrel som po hodine v 2. leveli. 3. pokus: smrť po 26 minutách. Ak by som šiel takým štýlom ako rochedo tak pri dredmore zostarnem (na DoD fóre sú ľudia ktorým sa to konečne podarilo po viac než 100h) 
-
Scorpion90
King
Znovu som sa po par rokoch vratil k serii F.E.A.R, kazdy vecer prejdem jeden checkpoint 
Counter Strike 1.6 ... Uz dlho sa neviem od toho odtrhnut
Binding of Isaac som presiel na 100% za 215.6 hodinSpace5800 napísal:Dungeons of Dredmor - tú hru žeriem, 13h sa prepracovávam k finalnemu bossovi (10. level) aby som zistil že nemam nato a môžem hrať odznova. 2. pokus: zomrel som po hodine v 2. leveli. 3. pokus: smrť po 26 minutách. Ak by som šiel takým štýlom ako rochedo tak pri dredmore zostarnem (na DoD fóre sú ľudia ktorým sa to konečne podarilo po viac než 100h)
-
JeffHardyy
Light Professional
LoLko ... a chystám sa konečne prejsť Zaklínača jednotku, kedysi som bol už v predposlednej kapitole ale som to vymazal lebo som urobil velkú chybu že som si nemiešal elixíry a ma furt ten čarodej zabíjal
tentokrát budem múdrejší
-
lekoklatik
VIP
Aktualne sa trochu venujem map creatinion do Far Cry 3 (PS3), ale len sporadicky, ked sa mi da.
tak momentalne Rage a co sa tyka MP zoznamujem sa s Planetside 2 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
SimCity 5.
Mám rozohratý Bioshock a potom sa chystám na dvojku a potom na Infinite 
-
Digital